Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox One S (1708) 8. Nesil Gamepad - Sıfır Ayarında Satın Al 25 Ocak 2024 02:03 1 1 Xbox One S (1708) 8. Nesil Gamepad - Sıfır Ayarında Cihaz tertemizdir. Kutu içeriği, belgeleri tamdır ve gerçekten çok az kullanılmıştır. Tamiri, hasarı ve arızası yoktur. Kutuda kablo bulunmuyor. Pilleri dahi içinden çıkan pillerdir ve hala calışıyorlar.Sadece nakit ödeme alıyorum, takas kabul etmiyorum. Elden almaya karar verdiğinizde lütfen buluşmaya geldiğinizde “yanımda şu kadar var, vereyim anlaşalım” türündeki klişeleşmiş kurnazlığı yapmamanızı öneririm. Zira çok rastlıyoruz, artık alıştık bu olaya. Hiç problem değil, satışı yapmadan geri dönebilirim bilginiz olsun.Elden teslimatlarda satın almadan önce denemek isterseniz, İstanbul içinde merkezi bir bölgede buluşarak yanınızda getireceğiniz laptop ile deneyebilirsiniz. İade söz konusu değildir. Kargo ile teslimat tercih ederseniz, ödemeyi önden alıp, kargonuzu Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli şekilde gönderiyorum, bunu bilerek iletişime geçin lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Blue Yeti Blackout Edition - Sıfır Ayarında [SATILDI] Xbox One S (1708) 8. Nesil Gamepad - Sıfır Ayarında [SATILDI] 20 Ekim 2023 AC/DC - Celebration Show 50 Years Anniversary Konseri FALLOUT 4 PIP-BOY EDITION PS4 (EKSİKSİZ SET)