Şimdi Ara

Xbox one s 999 TL'ye alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    grafik kalitesini bilmemde hiçbir futbolcu gerçeğine benzemiyo ona çok şaşırdım
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Basit hesap. 500 USD->500 Euro+KDV=590 Euro

Standart versiyon da 2.500 TL olur minimum. Bence biraz pahalı. Keşke MS fiyatları biraz ülkemize göre ayarlasa.
  • 2500 cok fazla

rakibi pro ilk satişta 1700 den sattı şimdi dolar euro sayesinde 1900 oldu

bence one x 2100 tl olmalıki insanlar desin 200 tl fark var amadeger grafiksel daha iyi vs

2500 vericegime ps pro alıp

1900 e geri kalanına özel oyunlar ve bi kaç oyun daha eklemeyi tercih ederim daha iyi
    Yok ben Sony'e elimi sürmem tövbeliyim de diyorsan PC toplamak daha mantıklı.
  • orta seviye oyuncu pc si

3500 tl den başlıyor malesef
    Orta seviye 3500... Ne yaptın hocam? Monitörsüz fiyat mı bu?
  • mönitörsüz o fiyat maglsef

Xbox one s 999 TL'ye alınır mı?
  • Arkadaşlar 650 ye tek kol garantili Xbox one , 950 ye ise 2 kol garantili Xbox one s buldum. Bana tek kol lazım , 2. kolu satarım yüksek ihtimal. Sizce hangisi daha mantıklı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kol tabiki ayrı kol zaten ikinci el 180 e falan gidiyor

• Sıfır One S 1TB 1500'den aşağı yok. Ben oyunsuz arıyorum. Eğer mecbur kalırsam. 500gb'de olur. 999 lira dedikleriniz nerde acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 28 Ağustos 2017; 23:48:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

Sıfır One S 1TB 1500'den aşağı yok. Ben oyunsuz arıyorum. Eğer mecbur kalırsam. 500gb'de olur. 999 lira dedikleriniz nerde acaba

VATAN BİLGİSAYARDA 1 günlük kampanya vardı oradan aldım şuan 1300 tl den satıyorlar aynı ürünü
  • 1 yıl garantili, 2 Tb olan modeli 1 aydır 1000tl'sına satamadım. Nasıl bir piyasa var anlamış değilim, insanlarda ya para yok yada çok ucuza konsol almanın derdindeler.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hem ucuza konsol almanın derdi hemde maalesef Xbox kolay satılmıyor özellikle E3 sonrası iyice zorlaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 29 Ağustos 2017; 11:54:46 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Paranın olmamasıyla alakası yok. Tamamen konsolun piyasasıyla alakalı bir olay. Sıfırı altın fiyatına satıılıyorken 2. Eli gümüş fiyatına bile gitmiyor. Ben sıfır xone konsol aldım 2 oyun oynadım ex oyun işi bitti dediler satmaya kalktığımda ölü fiyatına sıfır konsol gitti. Ama 2. El 3 yıl kullanılmış oyunsuz garantisiz tek kollu fat ps4 neredeyse sıfır fiyatına gitti. Konsolun ne kadar iyi olursa olsun tutulmuyorsa piyasası yoksa yapacağın bişey olmuyor. Konsol pahalı oyunları pahalı 2. El oyun piyasası pahalı bu durumda kimse yanaşmıyor. Mesela xbox one a ps4 gibi devamlı ex oyun çıksa zararına falan bakmadan alırım ama yok böyle bir durumu. Ps4 ü sattım bu sene ve seneye çıkacak oyunlar için tekrar sıfır ps4 aldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.