Bildirim
Xbox one s 999 TL'ye alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
500 gb her şekilde harici hdd ye ihtiyaç duyar. Cebinden ekstra paran çıkacak. Artılar olarak güzel indirimler, gold üyelikten gelen 4 oyun ve altyapı, kolay alışveriş imkanı kredi kartı ile, gamepass, ea acces, spotify, netflix etc..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelik olarak 4k tv varsa pro tercih edilebilir ama
Yok benim 1080p tv yada mönitör var diyorsanda xbox one s
Tercih edilebilir yada
1000 tl buna vericegine ikinci el 800 850 tl arasıda bulursın ikinci ellleri arastır
1tb hdd var zaten elimde onunla kulanabilirim aslında -
quote:
Orijinalden alıntı: George of Kagen
500 gb her şekilde harici hdd ye ihtiyaç duyar. Cebinden ekstra paran çıkacak. Artılar olarak güzel indirimler, gold üyelikten gelen 4 oyun ve altyapı, kolay alışveriş imkanı kredi kartı ile, gamepass, ea acces, spotify, netflix etc..
1tb hdd var elimde zaten onunla kullanabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
öncelik olarak 4k tv varsa pro tercih edilebilir ama
Yok benim 1080p tv yada mönitör var diyorsanda xbox one s
Tercih edilebilir yada
1000 tl buna vericegine ikinci el 800 850 tl arasıda bulursın ikinci ellleri arastır
4k tv de var ama pro 1900 tl bu yarı fiyatına -
4k tv varsa sabredin xbox one x çikicak onu alın derim
Arkadaşın dediği gibi temiz ikinci el alabilirsin. Fifa 17 access ile 12 tl. Oyunlara aldanma çok temiz 2. ellerde var
Temiz ikinci el 500 GB One S' ler 800 den aşağı değil. 1000 TL ye sıfır, garantili, Forza 6+ Fifa 17 bence alınır. Iki oyunuda satarsan daha uyguna gelmiş olur. Kredi kartına taksit de varsa ne ala. Bence al One X ne kadar fiyatla çıkacak, kronik sorunu olacak mı belli degil. Daha 3 ay var çıkmasına. -
kredi kartına 6 ay taksit yaptılar aldım biraz önce yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim -
İnternet üzerinden mi aldınız link alabilirmiyim fiyat uygunmuş
nereden aldınız. bende almak istiyorum. link varmı
Elimde sıfır Türkiye garantili ve faturalı xbox one s 500 gb + forza 6 kod var. Normalde 1.499-TL ben 999-TL ye verebilirim . İlgilenenler pm den ulaşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning07 -- 22 Eylül 2017; 0:32:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox one x i bekleyelim -
-
Xbox One S cihazı hakkında geniş bir bilgiye sahip olmasam da , yaşadığım şehir olan Antalya 'da yen'i açılan Media Markt mağazası 500 gb konsol + Forza 6 oyun + tek kol + 1 ay gold üyelik paketi 849 TL.ye sattı ve ben koşup bir tane aldım.
Hevesle gelip mağazadan gold üyeliğimle Fifa17 aldım (107 TL.) ve oyunu açtım. Oyun PS4'e kıyasla leş. PS kafede sürekli kuzenimle Fifa oynadığımız için oyuna aşinayım fakat grafik anlamında büyük hayal kırıklığı oldu. Sanırım çok iyi fiyata almış olsam da, birkaç gün önce sattığım PS3'ten daha fazla oyun zevki vermeyecek maalesef 😞
O hayal kırıklığını ex oyunları bundan sonra pc ye de çıkaracağız dediklerinde yaşamıştım. Cihazı yeni almıştım elimde patladı gears of war forza 5 6 oynayıp satmıştım.
PS kafedeki tv ile senın evdekı tv veya monıtorle alakalıdır. Ps4 ve Xbox da Fifa da herhangı bı grafık farkı yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
çok boş ve yanıltıcı bir yorum yapmışsın. al git makinayı bir cafede dene sonra grafik farkı var de. -
Umarım dediğiniz gibidir. Biraz moral oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox pil
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox series s alınır mı
- xbox çocuk oyunları
- xbox series x ne zaman çıktı
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- oyuncu kulaklığı önerisi
- minecraft 2
- xbox game pass fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X