Şimdi Ara

Xbox one s almalımıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Xbox one s sahibiyim pes2019 da pes2020 de 1080p oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitörde oynamayı düşünüyorsan bence s al bende var ben 4k tv de oynuyorumda monitöre geçicem ve çoğu oyun 900p civarı oluyor ama benim için bir problem teşkil etmiyor ben pc de oynamayı çok sevmediğimden xbox aldım ama full 4k tv de oynayacaksan bari zevkini al oyunların şu an 2700 tl ye falan buluyorsun zaten oyuna para harcamazsın bir ea access ve ulti game pass aldın mı çok fazla oyun oluyor bende yaklaşık 1 senedir var one s oyunların yarısına bile gelmedim.
  • Ynsssimsekk Y kullanıcısına yanıt
    pes2020 xbox one da 1080p 60fps çalışıyor
  • Dün itibari ile one s aldim daha once ps4 kullaniyordum. Biraz degisiklik yapayim dedim cihazin kasasi hosuma gidiyor :)

Gamepass aldim icerik baya iyi takiliyoruz goruntubfatkliligi ps4 ile kiyasla bence yok ayirt edemedim ikisindede call of oynadim ayni

Gamepass icin cihaz alinir evden cikmadan once downloada forza4 ve gears 5 i koydum aksama takiliriz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben 1 tb model aldim uzerinde blueray girisi olandan 1500 tl yaninada ekstradan 1 adet siyah kolla 1800 e geldi birde store dan 213 tl den fifa20

• newvirtusft N kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız

• getta kullanıcısına yanıt
    Kadikoy syd bilgisayar

• newvirtusft N kullanıcısına yanıt
    Anlık media marktta indirimde 1350 bluray girişli

• X al kardeşim.
  • snnym S kullanıcısına yanıt
    Gamepass sistemiyle bile xbox one s ps4 den daha iyi seçimdir oyunlarda 4k ve 1080p arası fark aşırı belirgin değil zaten sırf 4k için her oyuna 400₺ vermek yerine gamepass ultimate al 90 tane adam gibi oyun oyna Microsoft her yeni oyununu gp ye ekleme sözü de verdi zaten biraz mantıklı düşünün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.