Şimdi Ara

Xbox One S BF1 Multiplayer Assist Aim sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten baktığım bi kaç videoda da görüldüğü üzere bf1 multi de aim assist desteği var, fakat bende ayarları açık olmasına rağmen aim assist aktif olmuyor. Sadece hikaye modunda aktif, sorun bende mi yoksa oyunun Multi platformunda oto aim i kaldırdılar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Multiplayer de aim asist çok az olur single daki gibi direk nişan almaz sadece siz adama nişan aldığında kaçarsa aim destekle adamı aim adamı takip eder

• cagatayunverdi kullanıcısına yanıt
    Geçen ay gelen update ile aim asist düşürüldü çok az var artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdaki sistemi satıp one x almak istiyorum fakat fps oyunlarında kol ile nasıl nişan alabilirim onu düşünüyorum

• İlk başta zorlanırsın ve devamlı ölürsün ama pes etmeyip kendini geliştirirsen herkes gibi sende oynarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

İmzamdaki sistemi satıp one x almak istiyorum fakat fps oyunlarında kol ile nasıl nişan alabilirim onu düşünüyorum

Aynı haltı ben de yedim. Sistemi satmadım ama Xbox aldım üstüne. PC'de Rainbow Six ve BF3-4-1 100'ün üzerindeki levellerimden sonra bu oyunlara tekrar sıfırdan başlamak çok koyacak ama bakalım. Ben daha çok konsolu balkondan aşağı sallamadan kaç gün dayanacağımı merak ediyorum. Bir de BF1 için çıkarttığım skinlere çok yazık olacak. Martini Henry skinlerim özelliklere... Hepsi vardı. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

quote:

İmzamdaki sistemi satıp one x almak istiyorum fakat fps oyunlarında kol ile nasıl nişan alabilirim onu düşünüyorum

Aynı haltı ben de yedim. Sistemi satmadım ama Xbox aldım üstüne. PC'de Rainbow Six ve BF3-4-1 100'ün üzerindeki levellerimden sonra bu oyunlara tekrar sıfırdan başlamak çok koyacak ama bakalım. Ben daha çok konsolu balkondan aşağı sallamadan kaç gün dayanacağımı merak ediyorum. Bir de BF1 için çıkarttığım skinlere çok yazık olacak. Martini Henry skinlerim özelliklere... Hepsi vardı. :(

Ben de bir ara Pa 4 vardı . Bf 1 de çamur gibi grafik oluyordu ayrıca kola da alışamadım pc yi imzamdaki sisteme yükselttim ama ara ara one x dürtüyor 😁

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

quote:

Ben de bir ara Pa 4 vardı . Bf 1 de çamur gibi grafik oluyordu ayrıca kola da alışamadım pc yi imzamdaki sisteme yükselttim ama ara ara one x dürtüyor 😁

Ben oyunu konsolda 30 FPS çalışıyor sanıyordum bir açtım dedim bu işte bir sorun var veya benim gözler bozuldu. 60 FPS'te çalışıyormuş. Görüntünün çamur gibi olduğunu söyleyemem PC versiyonunu 1000 saat Ultra grafiklerde oynamış biri olarak dikkatli şekilde odaklanarak incelenmez ise iki platform arasında bir grafik farkı göremiyorum ama Xbox'ın stabilitesi yeter. Yok windows update yaptı FPS düştü yok bilmemne oldu gibi dertler yok ama tek sorun şu lanet olası gamepad. Bir kaç video izledim ona göre hassasiyet ayarı yaptım gün geçtikçe alışıyorum gibi ama mouse gibi olmuyor tabii. Yani 50 vurduğum maçlarda 10-15 vurduğumu görmek gözlerimin yaşarmasına sebep oluyor diyebilirim. Konuyu açan arkadaşa cevabım ise oyunda kesinlikle aim assist var yukarıda yazıldığı gibi birine nişan aldığınız zaman arkasından usul usul takip ediyor aim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.