Şimdi Ara

Xbox One S - Ekran Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısa zaman önce bir konsol edinme kararı verdim. PS4 ile XBOX One S arasında kaldım ve indirim döneminde XBOX One S almayı düşünüyorum.

İlk olarak, internet üzerinden sık sık alışverişler yapıyorum fakat elektronik eşyaları genelde Vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi mağazalardan alıyorum. Bazı sitelerde konsol fiyatları baya indirimli denk geliyor ama bi kazaya kurban gitmek istemiyorum o yüzden yine gidip mağazadan alacağım sanırım :) Yinede konsol için tavsiye edeceğiniz bi site varsa incelemek isterim.

İkinci olarak ise konsol olaylarına çok uzağım. Son zamanlarda Witcher 3 ve Tomb Raider oyunlarını bilgisayardan yatarak oynamaya alıştığım için 43" civarında bi TV düşünüyorum. Ekran boyutu büyük olması benim için yeterli, televizyon izleme gibi bir alışkanlığım yok, en fazla bilgisayarımı ekrana yansıtıp film vs. izleyerim. Bu kapsamda ekran tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçem toplamda 3.500 TL civarında. İndirimler ile konsolu 1.500TL civarında alacağımı umuyorum, yani ekran için ayırdığım bütçe 2.000TL civarında.

• Konsolu 2. el almanızı tavsiye ederim. One S ilanlarının çoğu temiz ve garantisi devam eden ürünler oluyor. Hatta HDR şartın yoksa fat Xbox One'da olabilir daha da uyguna gelir hem aynı güçte bir konsol.
    Zaten o bütçeyle hem sıfır hdr televizyon hemde sıfır Öne S alman mümkün değil. Hdr desteği sadece 4k modellerde var fiyatlarıda malum.
    Yani kullanamayacağın özellikler için One S'e ekstra para vermektense fat Xbox One daha uygun olur senin için.
    TV yerinede en kötü 5ms tepkime süreli 1080p monitör öneririm. TV ye kıyasla herşeyi çok daha net görürsünüz, uygun fiyatıda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 12 Kasım 2019; 0:6:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.