Şimdi Ara

Xbox One S Fifa 17 Online Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba, Fifa UT veya online herhangi bir bölüme girdiğimde profilin gerekli izne sahip değil hatası veriyor. Xbox Live üyesiyim. Gizlilik ayarlarımda yetişkin ayarlı. Kafayı yiyicem :( çözümünü bilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox One S FIFA 17 Online Sorunu

Xbox One S'nizde FIFA 17 oynarken çevrimiçi özelliklere erişmede sorun yaşıyorsanız, bunun nedeni hesabınızın gerekli izinlere sahip olmaması olabilir.

"Hesabın bu özelliğe erişmek için gerekli izne sahip değil" veya "FIFA 23 hesabın bu özelliğe erişmek için gerekli izne sahip değil" gibi hata mesajları alabilirsin. Bu sorun genellikle ebeveyn denetimleri veya çevrimiçi güvenlik ayarları nedeniyle oluşur.

Sorunu Çözme Adımları:

• Ebeveyn Denetimlerini Kontrol Et: Xbox One S'nizdeki ebeveyn denetimlerini kontrol et. Çevrimiçi çok oyunculu ve sosyal özellikler için gerekli izinlerin etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Çevrimiçi Güvenlik Ayarlarını Güncelle: Xbox Live hesabının çevrimiçi güvenlik ayarlarını gözden geçir. Çevrimiçi çok oyunculu ve iletişim özelliklerinin izin verildiğinden emin ol.
    • Hesabını Yeniden Başlat: Xbox One S'ni yeniden başlatmak bazen sorunları çözebilir. Konsolunu yeniden başlattıktan sonra FIFA 17'yi tekrar başlat ve çevrimiçi özelliklere erişmeyi dene.

Yukarıdaki adımları gerçekleştirdikten sonra da sorun devam ediyorsa, Xbox Destek ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bherky kullanıcısına yanıt
    Hata kodu nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hata kodu yok, yazan tek şey " Profilin bu özelliğe erişmek için gerekli izinlere sahip değil " ok deyip geçiyorsun ana menüye atiyor.
    Xbox Live üyesi olmasam anlayacağım fakat dün satın aldım live hesabımda aktif görünüyor sistemde.
    Profil bilgilerin güncel mi doğum tarihi vs?

• Hepsi Güncel Hocam,

izinleride kontrol ettim hicbir sorun yok.
    Live satın almak isterken 1 Month Free hakkım vardı onu sectim. acaba free diye yapmış olabilir mi?
    Sen gold üye gözükmüyorsun gibi geldi bana elinde başka multi oynanacak oyun varsa dener misin.

• Hocam Microsoft'ta Live aboneliğim gözüküyor. Dün NFS satın almıstım. Onunla deneyeceğim bugün.

Xbox One S Fifa 17 Online Sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözümü bulduysanız paylaşır mısınız lütfen? Aynı durum bende de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turung

Çözümü bulduysanız paylaşır mısınız lütfen? Aynı durum bende de var.

Ayni hata bende vardi . Ancak microsoftu aradim . Bisey yok dediler. Ertesi gunu erisebildim online ye. Simdi fifa kadro guncellemiyor o sikinti yasiyorum

• bendede aynı sorun var

• İki kola sahipseniz ikinci kolla oturum açmış olabilirsiniz yani konuk hesabından giriş yapıyor olabilirsin. Profiller kısmından kontrol et.
  • diğer kol online e girmiyor zaten

• gençler şu soruna bi el atın ya gold üyeliğim boşa gidiyo

• Ne yaptıysam düzeltemedim

• Aynı problemi hem fifa 17 hem de NFS te yaşıyorum EA vault oyunu oldukları için kısıtlama mı var acaba ?
  • Bende de aynı sorun var çözümünü bilen var mı? Herhangi bir online kısma girerken profilin bu özelliğe erişmek için gerekli izinlere sahip değil hatasını alıyorum. Bilen yardım edebilir mi?

• Hocam yok mu bunun çözümünü bilen birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TostluSucuk -- 2 Nisan 2018; 18:30:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.