Şimdi Ara

Xbox One S Konsolu'nun Kapalı Olduğu Halde Isınması Normal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi konsol kapalı konumda olduğu halde ısınıyor. Bu durum normal mi yoksa anormal mi? Aynı şekilde PS4 de kullanıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Aynı durumu yaşayan arkadaşımız varsa bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı açılış modunda çalıştığından olabilir,bu modda Hdd ve Güç Kaynağı çalışmaya devam ediyor,özelliklerden bakın bu moddaysa güç tasarrufu moduna alın.

• Konsolu hızlı açılış modundan enerji moduna aldım, ama şöyle bir durum var. Konsolu kapattığım zaman kulağımı fanın olduğu kısma dayadığım da sanki halen fanı dönüyormuş gibi bir ses duyuyorum. Bu siz de de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 2 Temmuz 2017; 9:1:9 >
  • creA` kullanıcısına yanıt
    Kapattıktan hemen sonra bakıyorsan normal. Soğutmaya devam ediyordur. Kapattıktan 1 saat sonra kontrol et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapattıktan hemen sonra bakmıyorum tabiki de. Aradan 4 bilemedin 5 saat geçtikten sonra kontrol ediyordum, konsol kapalı olduğu halde ısınmış oluyordu. Ama arkadaşın dediği gibi hızlı açılış modundan enerji moduna aldıktan sonra konsol kendini soğutmaya başladı. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.