< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox one S’ ten kötü bir performans mı alırım şu an (2. sayfa)
-
-
neden aynı konuları sürekli açıyorsun?
Xbox one S çok mu kötü konsol şu an | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 10 Ocak 2022; 9:1:38 >
-
yükleme sürelerini saymazsak ki benim için çok önemli değil series S yerine One X alsak iş görmez mi
-
Evet kötü performans alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkaten de dediğin gibiymiş... Konsolu aldı mı alacak mı anlamadım valla...
-
Trollüyor bomboş iş. Aldım demiş neyi soruyorsa hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
8 yıl önce çıkmış konsoldan oynadığın güncel oyunlardan zevk alamayacağını anlayabilseydin keşke hadi bunu anlamadın series s için ihtiyaçlarını karşılar dedim bunu nasıl anlamadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arkadaş 1600 TL'ye aldığını bütçesinin olmadığını belirtmiş okuyunca direkt anlaşılıyor verdiği paraya göre bence hakkını verecektir. Konsol ölü doğmuş, yetersiz vs tamam orasını anladık diyelim peki 1600 TL ye ne yapsın gidip Play Station 3 mü alsın ? 1600 TL ye önerileriniz nedir ? Series S alacak bütçem yok diyor niye ısrarla Series S öneriyorsunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: Nat Pagle8 yıl önce çıkmış konsoldan oynadığın güncel oyunlardan zevk alamayacağını anlayabilseydin keşke hadi bunu anlamadın series s için ihtiyaçlarını karşılar dedim bunu nasıl anlamadın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam one s kullanıcısıyım gayet oynanabilir seviyede ama üst düzey beklentiniz olmasın tabiki ben bf5 valhalla gibi oyunları sürekli oynuyorum herhangi bir sıkıntı çekmedim.
-
bu herifler niyr gömüyor sürekli
Paraları çoktur :)
Up
Son kez
ya inanma hocam millete one s 1tb sahibiydim, ps4 slimim de vardı milletin gazına geldim ikisini verdim series s aldım kafa kafaya keşke yapmasaydım diyorum bazen arada acıp o exclusiveleri oynuyordum yaklaşık 70 saat forza horizon 4, 25-30 saat fifa 21 oynadım fifa zaten sabit 60 fps, forza da 30 fps fakat forzadaki 30 fps gayet akıcı hissettiriyordu, sonrasında series de 60 alınca anladım farka ama alışınca gayet güzel oynuyorsun 75 hz monitörle oynuyordum gayette güzel akıyordu 1600 liraya göre hala taş gibi konsol rahatça oynarsın, hatta şu an oynadıgım fifa 21 hala xbox one sürümü, yeni nesil sürümünü indirmeye bile üşendim .d
-
Fifa 22 ne zaman gelecek
bilmiyorum hocam, futbol oyunlarına ilgi duymuyorum, ama tahminimce yaza doğru en erken gelir, modası geçmeye yaklaştıkça getiriyorlar genelde
-
K
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X