Şimdi Ara

Xbox One S WIFI bağlantı problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün sorunları çözdüm fakat şuan garip bir sorunla karşı karşıyayım.

Xbox One S cihazımı wifi aracılığıyla bağladım arada sırada modeme bağlantı kesiliyordu tekrar bağlıyordum. Aradan zaman geçince sadece xboxta olmadığını WIFI'ye bağlı olan tüm cihazların sanki wifi bağlantısı kesildiğini fark ettim. Xbox kapattığımda diğer cihazlarda internet bağlantısı kesilmiyor fakat Xbox internete bağladığım anda hem Xbox hem de wifi'ye bağlı diğer cihazlarda ara ara (kimi zaman seyrek kimi zaman sık sık) bağlantı kesiliyor 10 saniye içinde tekrar bağla tuşuna basıyorum (her cihazda aynı sürede) bağlanıyor. Yani modem kapanmıyor, modemin wifi özelliği bir anda kapanıyor 5 saniye içinde geri geliyor ve 5 saniye içinde şifre istemeden tekrar bağlanıyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü varsa yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadocan1 -- 21 Ağustos 2018; 23:56:57 >

• kadocan1 kullanıcısına yanıt
    O saydığın oyunları multiplayer olarak oynamak için gold üyelik gerekir Sea of Thieves sadece online oynanan bir oyundur ve gold üyelik şarttır ama geow ve halo nun single player modu var multi oynamayacaksan gold uyelık şart değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Yeni sorularla konu güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadocan1 -- 20 Ağustos 2018; 14:56:4 >
  • tavsiyem, kardeşlik mevzusunu öğren
    kardeşlikle 1 yıllık live gold al 90 liraya geliyor
    tercihen pass al kardeslikle
    oyunları arastır kafana yatan oyunları forumdan ucuza al
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

tavsiyem, kardeşlik mevzusunu öğren
    kardeşlikle 1 yıllık live gold al 90 liraya geliyor
    tercihen pass al kardeslikle
    oyunları arastır kafana yatan oyunları forumdan ucuza al
    Kardeşlikle gamepass alırsam sadece singleplayer oynanabilen oyunları oynayabilirim. Live gold alırsam online olarakta oynayabilir miyim?
    Kardeşlik iyiymiş :)
  • kadocan1 kullanıcısına yanıt
    live multi kilidini açar, oyun full multi ise oyuna giremezsin bile.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yeni bir problem ile konu güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadocan1

Teşekkürler. Yeni bir problem ile konu güncel.
    Wireless da aynı problemi yaşıyordum One s varken. Kablolu bağlayınca sorun çözülüyordu. Nette bir çözümüde yoktu günlerce araştırmama rağmen. One x alınca sorun çözüldü kendi kendine. Değişik bir problem, çözüm bulabileceğini sanmıyorum. Ben bulamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Bulabilen arkadaş umarım vardır güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.