Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Kinect çoktan desteği kesilmiş ölü bir alet zaten oyun sayısıda çok az asla almanı önermem pişman olursun. Çocuğun eğlenebileceği oyunlar istiyorsan Nintendo Switch alman gerekiyor çünkü o yaşta bir çocuğa hitap eden daha fazla çeşit oyunu var. İlla kendin de oyun oynaycaksan one s sana yeterli olur.
    Hocam söylediğiniz aleti hiç bilmiyorum. Youtube dan biraz baktım. Eğer yanlış oyun konsoluna bakmadıysam bu 4 yaşındaki kız çocuk için pek uygun değil gibi. Telefon boyutlarında taşınabilir oyun konsolu gibi. Yanlış anlamadı ve bakmadı isem tabi.

Böyle bir alet alırsam evin köşesinde sağında saklanmış ve elinden düşürmez bir durumda bulurum kızı:) PS ya da X box gibi konsollar da daha çok kontrol edebilirim gibime geliyor.

Kinect zaten tamamen çocuğa yönelik düşünmüştüm 2-3 oyun olsa ona yeter diye. Ama haklısınız belki sırf 1-2 oyun için neredeyse konsolun 4 de 5 te bir fiyatına almak mantıklı değil sanki.

Aslında bu konular zaten kafamı kurcalayan:) Bilmediğim için bir hevesle hareket edip hata yapmak istemiyorum.

• PETERSBURG kullanıcısına yanıt
    Maksat cocugun oyun oynaması ise verin eline ipad’i oynasın. O yaşta bir cocuga zaten konsol önerilmez normal de. Switch ise hem el de hem de tv ye bağlanarak kullanılabilen bir konsol ve başta Mario ile Pokemon olmak üzere sürüyle çocuklara hitap eden kendine özel oyunları bulunmakta.

Size önerim xbox olur çocuğa ise switch ya da ipad.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar q6fn ile hdr açıkken forza 3 de ağaçlık alanda titreme oluyo beni ayar etti neden anlamadım oyun eski olduğundan mı yoksa tv iyi değilmi konsol xbox one x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Xbox öne x konsolum var fakat konsol açıkken cihaza görüntü gelmiyor birkaç gün önce fh 4 oynarken görüntü gidip geliyordu başka monitör ve hdmı kabloyla denedim fakat görüntü alamıyorum acaba Microsoft servisinemi versem yoksa vatan bilgisayarın servisindeki versem bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

Merhaba arkadaşlar Xbox öne x konsolum var fakat konsol açıkken cihaza görüntü gelmiyor birkaç gün önce fh 4 oynarken görüntü gidip geliyordu başka monitör ve hdmı kabloyla denedim fakat görüntü alamıyorum acaba Microsoft servisinemi versem yoksa vatan bilgisayarın servisindeki versem bilemedim
    Direk Microsof la iletisime geçin daha hızlı sonuç alırsınız

• Blackkk kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,

Bende xbox one x i microsoft ile geçen gün iletişime geçerek servise gönderdim. Cihazı değiştirdiler fakat yeni gelen cihaz sıfır değil maalesef. 25 Agustos 2018 de servis görmüş bir cihaz gönderdiler. Size gelen xbox sıfır ürün müydü acaba? Çünkü benim servise gönderdiğim xbox 3 aylık bir üründü. Gelen xbox in ne olduğu belli değil.

Teşekkürler.
    Saygılarımla,
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Ben yeni servise gönderdim xbox ı. Bahsettiğin gibi servis görmüş başka bir cihaz gönderdiler. Cihaz yeni gibi fakat sıfır olmadığı aşikar. Benim servise gönderdiğim ürüm 2 aylık idi. Şimdi gelen cihazda kullanılan parçalar ne kadar yeni tartışılır. Microsoft ile iletişime geçeceğim. Konu hakkında tekrar bilgilendirme geçerim.
  • hunter11 H kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda o şekilde hatta açıkta kalan tek vidası oynanmış şekilde gözüküyor yanı simsiyah değil de tornavida değmis gibi 2020 ocağa kadar garanti var fandan üfleme sesi geliyor siz de de var mi Fifa da az NBA live da baya farkediliyor fan üfleme sesi

• hunter11 H kullanıcısına yanıt
    Microsoft asla sıfır cihaz göndermez Refurbished cihaz gönderir. Çalışmasında bir sorun yoksa rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Xbox One X sahibiyim ve bir sorum olacak.

Makine boştayken (menüde store da Vs. Deyken) kısa aralıklarla cızt cızt diye ses çıkıyor makineden bu ses normal mi? pek fan sesine benzemiyor gibi değişik bir ses aralıklarla kısa kısa bu ses geliyor?

Şu ara pek fazla duymuyorum nedir bu bilen varsa beni bi aydınlatıp rahatlatabilirmi?

• Arkadaslar Almanyada yasiyorum

Buradaki fiyat 2500TL cevirdigimizde

Karacumada baya bir dusus oluyor

Amacim burada 2 tane alip 1 tanesini turkiyeye ziyarete gittigimde elden cikartarak 2 konsolunda parasini cikartmak

0 kapali kutu Almanyadan alinma konsol nekadara satilir turkiyede

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Not: Ögrenciyim hor görmeyin diger turlu alma firsatim ne yazikki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 7 Kasım 2018; 5:14:15 >
  • Aynen böyle elektrik kaçağı varmış gibi ses geliyor ben onu baya takip ettim güç kablosundan geliyor ses insan korkuyor..
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak öyle değil ya aslında öyle olsa anlardım herhalde ama bi bakayım belki bendende oradan geliyordur sanmıyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

Arkadaslar Almanyada yasiyorum

Buradaki fiyat 2500TL cevirdigimizde

Karacumada baya bir dusus oluyor

Amacim burada 2 tane alip 1 tanesini turkiyeye ziyarete gittigimde elden cikartarak 2 konsolunda parasini cikartmak

0 kapali kutu Almanyadan alinma konsol nekadara satilir turkiyede

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Not: Ögrenciyim hor görmeyin diger turlu alma firsatim ne yazikki yok
    max 2500tl satarsın :D
    şu an sıfır xbox one x alan yok zati tutup 5000tl satarım diye düşünüyorsan elinde patlar.
    2500tl alıcı bulursan sükredersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

max 2500tl satarsın :D
    şu an sıfır xbox one x alan yok zati tutup 5000tl satarım diye düşünüyorsan elinde patlar.
    2500tl alıcı bulursan sükredersin :D

Alıntıları Göster
    Tamam.

• Dolby atmos özelliğini 1 ay deneme olarak kullandım. Ancak süre bitti 42 tl fiyatla alınabilir diye uyarı verdi. ancak demoları izlerken AVR de Atmos ibaresi aktif yani tekrar ücret verip illaki almak gerekiyormu.
  • 35scenic 3 kullanıcısına yanıt
    gerekiyor, Demo zaten tanıtım için onun aktif olması normal.biraz bekle Black Friday geliyor o zaman indirimli alırsın

• Harddisk sesi arada sırada bende duyuyorum.
  • X1x in fiyatı 5bin tl seviyesine çıkmış sanırım. Her yerde mi. Böyle yoksa mediamarkt a mı özel

• heryerde orjinal fiyat artık o diğer uyguna bulduğun ürünler yurtdışından gelme yada teşhir ürünü bende araştırıyorum x almak için ikinci el felan bak orda 2300 -3500 kadar değişiyor 5 6 ay önce vatanda 1999 TL satılıyordu :S
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.