Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi için teşekkürler. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Usb üzerinden offline güncelleme deneyeceğim. 1 yıl garantim var, olmazsa Microsoft'a göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Aralık 2018; 18:53:50 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Insider üye misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır üye değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bilgi için teşekkürler. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Usb üzerinden offline güncelleme deneyeceğim. 1 yıl garantim var, olmazsa Microsoft'a göndereceğim.
    Bu durumu yaşayan bir arkadaşım servise göndermek durumunda kalmıştı. geçmiş olsun garantisi varmış neyseki.
  • Teşekkürler.

Yabancı forumlarda update esnasında oluşan bir hata diyenler olmuş. Şu an usb'den offline update yapıyorum. Umarım düzelir, yoksa aynen dediğiniz yolu deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Aralık 2018; 19:22:51 >
  • Alabiliyosanız Avrupa’dan alın arkadaşlar. Garantisini Xbox TR’de onaylatıp 2 yıl garantili olarak kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1070 6.5 tflops. Sizin dediğiniz mobil versiyon olabilir.

Ben oyunları pc'den xbox one kolu ile oynuyorum zaten. Eski konsolcuyum. 2016 yılında oyun fiyatlarına sinirlenip sistem topladım. Pişman da etmedi genel olarak fakat ince ayar fps takibi biraz sinir bozuyor.

Bir de geçenlerde gta 4 oynamak istedim açamadım bile. Wolfenstein first blood aldım 6 saat takır takır oynadım sonra kapattım açtım abuk sabuk çözünürlükte açılıyor falan.

Gerçekten ikilemde kaldım. Pc 4K tvye bağlı. Koltuktan kullanıyorum media center ve oyun üssü gibi kullandım senelerdir.

Bir de yeni nesil dedikoduları var. Sabredip işlemci upgrade yapıp yeni nesil mi beklemeliyim yoksa. Eskisi gibi 2700 olsa cidden alacağım one x'i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler.

Yabancı forumlarda update esnasında oluşan bir hata diyenler olmuş. Şu an usb'den offline update yapıyorum. Umarım düzelir, yoksa aynen dediğiniz yolu deneyeceğim.

Benim one s de olmuştu usb den offline güncelleme ile çözülmüştü geçmiş olsun

• panama P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Offline güncelleme ben de işe yaramadı. 4 günlük tatilim vardı o da zehir oldu. Pazartesi kargolar açıksa servise göndereceğim.
    Hocam benim Xbox One X ona benzer bir kod hatasi verdi ve ne yaptiysam makine kendine gelemedi. Hard Reset yaptim ama boot yapmiyordu makine. Gecen Pazartesi UPS randevusu ile yolladim makineyi ama halen gelmis degil. Track yaptigimda degisim cihaziniz hazirlandi diyor. Refurbished bir makine yollayacaklar anladigim kadariyla. Yilbasina gelmesi cok kotu oldu.

• Beyler Samsung 28 LU28E590DS ile Xbox one x kullanan var mı ? Varsa hdmi 2 den 4k 60 hz alabiliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Beyler Samsung 28 LU28E590DS ile Xbox one x kullanan var mı ? Varsa hdmi 2 den 4k 60 hz alabiliyor musunuz ?
    ben kulanıyorum
    hdmi2 den 4k 60hz
    hdmi1 den 4k 30hz
    display port 4k 60 hz amd freesync

şeklinde çalışıyor. freesync özeligi sadece display port dn veriyor hdmi 2 den desteklemiyor.

onun haricinde hdmi2 den 4k 60hz satabil sorunsunsuz çalışıyor. TN panal oldugu için
    input lag deyerleri çok çok düşük ve piyasada 3-5bin lik monitörlerden daha iyi bir
    geçikme degerlerine sahip.
    eksi yanı TN panal oldugu için bazı bakış açılarından renk kayması oluyor ekranın
    tam karşısında oturacaksın :D
    Benim aldigim hata da sizinkiyle ayniymis. Asagida paylasiyorum:

Cihaz 10 gundur serviste bakalim bekliyorum. Bana farkli bir unite gondereceklerini soylediler Xbox Destek’ten. Anlasilan tamire gelen cihazlari onarip baska kisilere gonderiyorlar boyle.

• Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı servise yolladım. Kaç gün içerisinde geri dönüş olur hiç fikrim yok. Araştırdığım kadarıyla, ellerindeki stok durumuna göre erken yada daha geç cihaz gönderiyorlarmış.

2-3 gündür E105 üzerine neredeyse ödev hazırlayacak kadar kaynak araştırıp okudum. Eskiden xbox360 zamanında yaşanan 3k belası gibi bir şey bu da.

Bir çok kişi disk hatası diyor. Ancak disk değiştiği halde aynı hatayı alanlar olmuş. Bazıları sata kablolarında sorun var, bazıları anakart üzerindeki sata bağlantı veri yolları sorunlu demiş. Neler var neler.

4 günlük tatil ve call of dutty black ops 4'de ki double xp bu hata yüzünden kaçtı. :(

Neyse, cihazlar gelsin ve sorunsuz çalışsınlar şu an için tek temennim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

ben kulanıyorum
    hdmi2 den 4k 60hz
    hdmi1 den 4k 30hz
    display port 4k 60 hz amd freesync

şeklinde çalışıyor. freesync özeligi sadece display port dn veriyor hdmi 2 den desteklemiyor.

onun haricinde hdmi2 den 4k 60hz satabil sorunsunsuz çalışıyor. TN panal oldugu için
    input lag deyerleri çok çok düşük ve piyasada 3-5bin lik monitörlerden daha iyi bir
    geçikme degerlerine sahip.
    eksi yanı TN panal oldugu için bazı bakış açılarından renk kayması oluyor ekranın
    tam karşısında oturacaksın :D

Alıntıları Göster
    Peki,oyunlarda görüntü nasıl ? Bir iki model arasında kaldım o yüzden soruyorum

• quote:

Teşekkürler. Offline güncelleme ben de işe yaramadı. 4 günlük tatilim vardı o da zehir oldu. Pazartesi kargolar açıksa servise göndereceğim.
    konsolu göndermediysen xbox üzerinden tam format çekerek düzeltme şansın var hdd de bad sector hatası yoksa.
    http://download.microsoft.com/download/B/E/5/BE550BE1-D6D8-4794-94A9-E08D1CBEF10A/FactoryReset.zip
    bunu indir ntfs formatlı usb belek çıkar.
    öndeki cd çıkarma ve kol baglantı düğmelerine
    ikisinede baslı tutarak artında açma düğmesine
    bas iki dügmeden elini hiç çekme 2. defa ses duyana kadar
    usb bellekten okuma yapar ve xbox yeniden başlar
    sıfır alınmış şekilde.

Ben bu E105 hatasını Insider üye olduğum zamanlar aldım. Konsola 2 günde bir update geliyordu hdd çok zorlanıyordu devamlı restart vs. En son E105 aldım ve kendim hiçbir şekilde düzeltemedim.

• Aşağıdaki inceleme belki fikir verebilir. Ben de geçen yıl bu ayarda monitörleri araştırmıştım. Açıkçası hdmi üzerinden 4k 60hz alabiliyorsanız, görüntü kalitesi bu fiyat aralığındaki monitörlerde çok fazla fark etmiyor. Yanal görüntü çok önemli ise IPS panellere bakmakta fayda var. Yalnız Samsung bu modelde baya iyi iş çıkartmış.

https://www.youtube.com/watch?v=vwnNKaV7PL8

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Konsolu dün gönderdim, yine de teşekkür ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Peki,oyunlarda görüntü nasıl ? Bir iki model arasında kaldım o yüzden soruyorum

Alıntıları Göster
    ben xbox one x ,ps4 pro, pc
    şeklinde 3 ciazda baglı kulanıyorum .
    benle birlikte 2 arkadaşım daha almıştı ps4 pro çıktığı vakit.
    2 yıldır kulanıyoruz şahsen ben memnunum her türlü işimi görüyor
    picture in picture özeliği çok kulanıyorum gayet başarılı :)

görüntü kalitesi çok yüksek zaten TN panel lerin teknik özeliklerni
    baktıysan baya iyidir piyasadaki diyer çözümlere göre 4k da
    parlaklık olarak çok yüksek deyerlere sahip 75 üstünü açamıyorum
    çok parlak oluyor görüntü bozulmada olmuyor.
    kısa piyasak performans ürünü

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.