Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Israrla neyi kanıtlamak istiyorsun. Oynamadığın bir cihaz ve oyunlarından sanane bu kadar yazıp edip duruyorsun. Sevdiğin platformda git keyifle oyununu oyna milletin oyun zevkine bu kadar musallat olma ve yargılama.

Ps konsolunu karne ile mi satıyorlar yada bir kıstas mı var ? Basarım parasını alırım ve oynarım ex'lerini olmadı bir arkadaşımdan ödünç alır yine oynarım olur biter. İşte bu kadar basit bir durum çünkü alt tarafı bir konsol başka bir bok değil. Xbox'da aynı şekilde başka bir halt değil. Herkes beklentileri karşılığında parasını verip alıyor ve aldığı ürünü kullanıyor bundan öte bir halt yok. Benim için hem Ps hemde Xbox'ın çok kaliteli ex yapımları var ama Halo markası ağır bastığı için şuan Xbox konsolunu kullanıyorum şimdi banane ödüllerden zarttan zurttan.
  • 4 Ay önce ps4 slim sattım. Bakalım şimdi God of War eğer 2018 den önce çıkarsa pro veya slim farz olacak bana. Yok gidip scorpio sağlam bir şekilde çıkış yaparsa artık yapacak bir şey yok deyip God of War'dan feragat edip Scorpio'nun yolunu gözleyeceğim.

Ayrıca tartışmaya gerek yok dostlar. Paranız varsa gidin ikisini de alın geçin . Yoksa nelerden feragat edeceksiniz onları ölçün tartın sonra karar verin. İki konsolunda artıları mevcut.
  • Battlefront II Project Scorpio'da 4K/60FPS Çalışacak

Windows Central editörü Jez Corden'in güvenilir ve yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Star Wars Battlefront II Project Scorpio üzerinde gerçek doğal 4K ve 60FPS olarak çalışacak.

Ayrıca Jez Corden'in twitter üzerinden bir kullanıcıya vermiş olduğu cevaba göre de, Project Scorpio'da oyun bu çözünürlük ve kare hızında çoğu PC konfigürasyonundan daha üstün olacak.

Jez Corden,

"I already know Battlefront II will run and look better on Scorpio than the VAST majority of PCs on Steam, native 4K @ 60 FPS."

Microsoft, Project Scorpio'yu E3 2017 etkinliği esnasında detaylı olarak tanıtacak. Microsoft E3 2017 basın konferansı 12 Haziran 2017 TSİ 00:00.

Project Scorpio 2017 tatil döneminde çıkış yapacak.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefront_II_Project_Scorpioda_4K60FPS_Calisacak-87024.htm

• Project Scorpio to Sell for $399 USD, Michael Pachter Reckons

http://wccftech.com/project-scorpio-price-399-pachter/
  • Son dakika, ram 9gb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Son dakika, ram 9gb.

Normalde 8-4 mü ayırmışlardı? Sanırım arayüzün raminden yemişler. İyi haber mi kötü haber mi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-4'lük alan 9-3 olarak değiştirildi...
  • Xbox UK Facebook sayfasından günlerdir insanları gazlayan paylaşımlar yapıyorlar. Umarım konsol oyunsuzluktan ellerinde patlamaz. Xbox one s sonrası ciddi şekilde bu konsolu satın almak istiyorum, tek derdim yeni oyunlar görebilecek miyim!
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Senede max 3 yeni ex görsen ne olur hocam oynamasan ne kaybedersin? Boşver multiplayer oyunların keyfine var yılda kaç saat ex leri oynuyoruz ki? PS4 de kimse ex leri tüm yıl oynamıyor herkes FIFA, CoD, BF 1 de hala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir durumda var. Ağırlıklı olarak online oyunları daha çok oynuyorum. Ama insan doğasında var, hep yeni şeyleri istiyor. Şöyle sağlam 2-3 tane oyun gelse diyorum tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Haziran 2017; 21:6:12 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    bkz. tadından yenmez
  • E3 öncesi fiyat dip yapmadan PS4 ü satsak mı acaba?

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Adamlar iste EX + multiplatformlari oynuyorlar, olay orada zaten.

Kuvvetli bir makine gelsin de multiplatformlar icin aliriz.
  • Güçlü konsol ile birlikte bilindik Microsoft oyunlarının yanında yeni duyurulacak Microsoft Ex oyun mutlaka olacaktır.Artık EA mi olur 2K mı olur Sony nin himayesinde olmayan firmalar ile anlaşsın çıkarsın güzel oyunlar bizde gönül rahatlığı ile güçlü konsolda oyunlar oynıyalım.

• Şimdi ne zaman çıkıyor bu alet? Ve kinect özelinde bi duyuru yapıldı mı?

Kinect boşlandı sanki biraz?

• Exc falan beklentiye girmeyin ya artık her E3'te aynı muhabbeti yapıyorsunuz, duyurulursa sürpriz olur öyle düşünüp bekleyin.
  • Microsoftun simdi kendi stutyosu fazla yokya Baska firmalara exl oyun yaptiramazmi gecmiste ornek varmi Time exl saymiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

Konsol tasarımı ve yeni 4k oyunlar sızmıs

Admin olsam direkt banlarim bu hesabi.

Kesinlikle konsol bölümünün en boş ve gereksiz üyesi.

Açtığı konuları 10 yaşında ki yeğenim açmıyor yani öyle abesle konular malesef.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.