Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox severlere hayırlı olsun. 499 dolar 1790 tl civarı çıkarsa başlangıç olarak kötü bir fiyat değil. Şahsen hemen almam. Fiyatlar daha da düşmeli. Aceleye gerek yok. 360 ile One'a bile çok vakit ayıramıyor insan. Günümüz teknolojisinin hızlı çıkışlar yapması iyi değil. Her devrin teknolojisi kendi devrinde insanları doyurmalı ki ondan sonra yerini yeni teknolojiye bırakmalı. Mevcut 1080 Hd teknoklojiye çok vakit ayıramazken ve doyamazken hızlıca yeni şeyler çıkması, şirketlerin saçma rekabeti ve insanları hızlı tüketime zorlamaları insanı teknolojiden soğutuyor. Tekrar hayırlı olsun konsol severlere!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 13 Haziran 2017; 1:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Larry Hryb

quote:

Tamamen ONE S aldırma çabası için yapılmış bir açıklama, ayrıca ara nesil olduğu da belirtilmediğine göre scorpioya illaki "pc ile birlikte" özel oyunlar gelecektir, ne demek 4K tvsi olan almasın, ulen sırf çözünürlük için mi konsol alacak millet, doku kalitesi, kaplama kalitesi çözünürlük ile ne kadar değişebilirki misal 360 ve one oyunları arasındaki kadar fark olmazsa tamamen gereksiz olur, tamam 720pden 4K'ya geçiş nesil değişimi gibi birşey olur fakat bu da beni tatmin etmedi, olmuyor microsoft ne yapsan olmuyor.

Aynisini playstation ceo su soyleseydi havalara ucardiniz.yeaaa 4k geliyor diye komiksiniz

God of war, detroit, horizon zero dawn, dead stranding, days gone, last of us 2, spiderman...

Evet 4k gelse havalara ucardim haklisin.

şu oyunlardan sadece gow 3 remastered ps4 ve last of us ps4 remastered oynadım. last of us ı sadece internette çok övülüyor diye zorladım kendimi bitirdim. gow 3 ü sıkıldım ortasında bırakdım. ikiside ayşe ipi tut, ömer dümeye bas gibi 6 yaş oyunu sanki. bir dağdan diğer dağa zıplayan bir kahramansın ama bir taşın üstüne çıkamıyorsun.

bunlar için eski granturismo 4 tadında forza yarış oyunlu, ea oyunlarını ayda 12tlye oynatan, bir makineyi bırakacam 20tllik eskimiş ps3 oyunlarını remastered diye ps4 oyunu olarak 300 liraya satan bir konsol alacam. tavsiyen bumu yani? ps4 aldık order 1866 spiderman gibi bir kaç eften püften oyun dışında doğru düzgün oyun çıkmadı be ps4 e. eskiden pes wining eleven mgs resident evil falan vardı o zaman ps ile xbox arasında fark vardı. şimdi tüm güzel ps oyunları hem bilgisayarda hem xbox ta var. bırakın artık şu exc kuruntusunu. bu konsol seçiminde büyük bir etken değil artık.

• 500dolara 60fps 4k ekran kartı alamazken adam komple konsol satıyor. eeeyyyyy playstation, hani nerdesin )

piyasadaki en kötü görüntü kalitesindeki vr yi 2000 tlye satıyorsun. bırak yeni teknoloji üretiyoruz palavrasınıda adam gibi konsol ve oyun çıkar. daha ps4 e oyun çıkarmadan bizlere sattın eski ps3 oyunlarını remastered diye. ps3 te oynamadığım oyunları senin yüzünden ps4 alınca oynamak zorunda kaldım. beter ol emi kafana kafana ye xbox one x i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Nerede satılıyor hocam böyle bir duyuru görmedim ben. Xbox One X yazmışsınız One S'i mi diyorsunuz acaba?

HOCAM ben goygoyuna yazdım

Ama muhtemel gelicek paket ve fiyat o aralıkta olucak

• Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum. Açıkçası exc miş fln umursamıyorum. Exc olarak oynadığım tek oyun Forza onunda yeni olanını çıkaracak zaten.

O kadar oyuna rağmen çoğunlukla oynadığımız oyunlar yine Fifa, yine Battlefield yine Call Of Duty
    Heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bari 1080p 60 FPS yüksek detay ile 4k arasında opsiyonel seçimler yapılsa . Çünkü 4k yüksek detay oyun için konsol, benim görüşüm yeterli olmayacaktır .

4k 60 fps için en az 12 tflpos güce ihtiyaç var. 6 tplofs konsol 4k nın hakkını veremez kimse boşa ümitlenmesin , pazarlama hilelerine kanmasın. Aynı şekilde ps4 proda 4k için yetersiz...

Eski xbox one oyunlarını belki biraz kırparak 4k oynatabilir ama yeni çıkacak oyunları oynatamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsof'un da SONY'nin de, neden bu nesilde 4K için direttiklerini anlamıyorum. 4K yapacağım diye oyunları kırpmak zorunda kalacaklar.

1080 yap, ama temiz olsun güzel olsun işte.
  • Ben bu seneki E3'de RYSE 2 + Sunset overdrive 2 + The Last of us 2 + Red Dead Redemption 2'yi beklemiştim ama beklediğim gibi olmadı.Hem Sony hem MS cephesinde gözüme çarpan bir kaç oyun var.

Xbox One X'in Türkiye fiyatının 2299TL olacağını düşünüyorum.
    Eğer Türkiye fiyatı 2500TL civarı olursa Kosova'ya gittiğimde alırım.
  • Red Dead Redemption 2 şu konsolda 4K+60 FPS'de çalışırsa muhteşem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

quote:

Bari 1080p 60 FPS yüksek detay ile 4k arasında opsiyonel seçimler yapılsa . Çünkü 4k yüksek detay oyun için konsol, benim görüşüm yeterli olmayacaktır .

4k 60 fps için en az 12 tflpos güce ihtiyaç var. 6 tplofs konsol 4k nın hakkını veremez kimse boşa ümitlenmesin , pazarlama hilelerine kanmasın. Aynı şekilde ps4 proda 4k için yetersiz...

Eski xbox one oyunlarını belki biraz kırparak 4k oynatabilir ama yeni çıkacak oyunları oynatamaz.

Lansmanı güneş gözlüğü takarak mı izledin? Adamlar bütün oyunları True 4K olarak duyurdu Forza 7 4K 60fps canlı canlı oynandı. PC deki yazılım ve donanım işleyişlerini konsol ile bir tutmayın XO X de oyunların yüksek performansda çalışması için ilk defa farklı teknikler uygulandı Dijital Fourdy den okuyabilirsin.

• AC Origins, dinamik 4k ve sabit 30 fps'de çalışıyormuş. konsol fiyatına göre mükemmel,ancak neden bir eski oyunlarla olsa dahi bir karşılaştırma yapmadılar ona şaşırdım. xbox one x ile eşdeğer bilgisayar toplamak en az 600$.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox yine hayal kırıklıgına ugrattı beni. yolumuza pc ve pro ile devam ediyoruz. yanına bir de switch ekleriz belki. '' oyun konsolu '' ama oyun yok. ulan kaç ay bekledım e3 ü beee. ne kadar sövsem az ms e
  • http://gamingbolt.com/xbox-one-x-4k-ultra-hd-label-includes-dynamic-resolution-

checkerboardingXbox One X |  4K HDR - 6TF

Xbox One X şimdiden balon olacak gibi,çünkü checkboard rendering aynı Pro'da kullanan teknik ve dinamik çözünürlüğü yer alıyor,ve DF oyunu ilk incelenmesinde AC origns grafiklerinin Xbox one X'de checkboard rendering tekniği kullanıldığını,dinamik çözünürlük kullanıldığını söylüyor.Kısaca Xbox one X şimdiden hayal kırıklığı insanlarda yaratmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 14 Haziran 2017; 16:9:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

quote:

Lansmanı güneş gözlüğü takarak mı izledin? Adamlar bütün oyunları True 4K olarak duyurdu Forza 7 4K 60fps canlı canlı oynandı. PC deki yazılım ve donanım işleyişlerini konsol ile bir tutmayın XO X de oyunların yüksek performansda çalışması için ilk defa farklı teknikler uygulandı Dijital Fourdy den okuyabilirsin.

Firmaların pazarlama departmanlarının hazırladığı bröşürlere bakmayalı yıllar oldu güzel arkadaşım , 4 yılda 3 konsol çıkartmış firmadan bahsediyoruz. Xbox one , güçlendirilmiş one S ve X scorpio...
    Hesapta ilk çıkan xboxda uçacak kaçacaktı , vss . Ne oldu fossss , herşey donanım gücüdür. Jaguar işlemci seneye tıkanmaya başlar , firmada biz her oyun 4k olacak demedik der. Ve yeni xboxları tanıtmaya başlarlar. Aynı şey playstation içinde geçerlidir , marka bağımsız konuşuyorum. Firmaların kölesi olmayın.

4k 60 fps yüksek detay grafiklerin nin hakkını vermek için 10-12 Tflpos güce ihtiyaç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 14 Haziran 2017; 17:50:46 >

• Tamam abi.

• Şimdi bu adamlarin yeni kelime oyunu true 4k, true 4k, 4k mi, native mi dinamik mi, biz buraya niye ciktik nicin ciktik, biz buraya ciktik da cikmadik mi dedik ?

http://n4g.com/news/2068380/assassins-creed-origins-runs-at-dynamic-4k-resolution-on-xbox-one-x-frame-rate-not-decided

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

vaybe 3.5 yilda 3 konsol Helaaaal

Sony tarafı da aynı , ps4, ps4 slim , ps4 pro

• quote:

Şimdi bu adamlarin yeni kelime oyunu true 4k, true 4k, 4k mi, native mi dinamik mi, biz buraya niye ciktik nicin ciktik, biz buraya ciktik da cikmadik mi dedik ?

http://n4g.com/news/2068380/assassins-creed-origins-runs-at-dynamic-4k-resolution-on-xbox-one-x-frame-rate-not-decided

1. parti oyunlar native 4K gelecektir Microsoft 3. parti oyunlarda 4K gelecek diye bir açıklama yapmadı.

• Benim gibi bf1'in 64 kişilik haritalarını 1080 p de sabit 60 fps ile oynamayı isteyenleri de düşünürler inşallah, ben de 4k isterdim ama bf1 gibi grafik yükü ağır oyunların 64 kişilik haritalarında yüksek fps'yi engelleyecekse değil.Aslinda tomb raider'daki gibi grafik ayarı sunsalar sorun çözülür.Ben gerekirse en düşük ayarlarda olsun oynamaya razıyım, yeterki fps yüksek ve stabil olsun.

• Xbox One X |  4K HDR - 6TF

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.