Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ona göre One S'i mi satıp alacağım.

Xbox One X |  4K HDR - 6TF
  • Kardeş sen konsol kullanma mümkünse arada bir foruma girip saçma sapan sorular soruyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan hersene aynı yalan bi bıkmadılar bitmediler.

4k 60fps 700$'lık bir 1080 ti bile sınırlarda verebilirken o da her oyunda değil,sen o küçük kutuyla nasıl vaat ediyorsun anlamak çok güç.Gerçi nasıl olduğunu gectigimiz 3 sene boyunca attıkları yalanlardan anlıyoruz.

her sene yeni bir konsol artık okuyunca yaw he he diyip geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 15 Haziran 2017; 12:10:48 >
  • Hadi bakalım buyrun yeni Assassin's xb1x te 30 fps!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan zaten kimse 60 fps vaadetmedi, 4k vaadetti, saçma sapan yorumlar yapiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 zaten yeterli eğer altına düşmez sabit ise , pro ile fps karşılaştırmasında aradaki fark ortaya çıkar muhtemelen. Gerçi dinamik çözünürlük olduğundan fps yi sabit tutmak için 720p ye kadar düşerlerse bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Kardeş sen konsol kullanma mümkünse arada bir foruma girip saçma sapan sorular soruyorsun.

Kısıra bakma ama Sen doğduğunda biz japonca winning oynuyorduk kardeşim. Daha öncesinde de sensible ve kick off. Burada ki espiriyi anlamadıysan da bir şey diyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

30 zaten yeterli eğer altına düşmez sabit ise , pro ile fps karşılaştırmasında aradaki fark ortaya çıkar muhtemelen. Gerçi dinamik çözünürlük olduğundan fps yi sabit tutmak için 720p ye kadar düşerlerse bilemem.

Daha iyisi varken neden az ile yetinelim üstelik ps4 pro varken beklemişiz bir de. Bak mesela Fallout 4'e Ps4 pro update geldi ve yine adam çatışmaya girince 20 fps'e çakılıyor. Neden peki? Çünkü son update ile oyun 1440p oldu.
    Aynı hatayı Xbox da yapıyor. 30 kare sabitlenmesi iyi evet ama 60'daki o akıcılık hissi yok. 40-45-35 gibi dalgalanmaya tercih edilebilir ama konsolda o potansiyel varken 30'a mahkum edilmek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

ulan hersene aynı yalan bi bıkmadılar bitmediler.

4k 60fps 700$'lık bir 1080 ti bile sınırlarda verebilirken o da her oyunda değil,sen o küçük kutuyla nasıl vaat ediyorsun anlamak çok güç.Gerçi nasıl olduğunu gectigimiz 3 sene boyunca attıkları yalanlardan anlıyoruz.

Hangi ekran karti ile test ediyorsunuz hocam siz.Bende gecen seneler Gtx 1070 vardi tomb raideri Ultra 4k 60 fps Bf4 high Aa kapali 4k 60 ve uzeri rahatca oynuyordum fifa felan saymiyorum bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Hangi ekran karti ile test ediyorsunuz hocam siz.Bende gecen seneler Gtx 1070 vardi tomb raideri Ultra 4k 60 fps Bf4 high Aa kapali 4k 60 ve uzeri rahatca oynuyordum fifa felan saymiyorum bile..

hocam eski oyunlardan bahsetmiyorum.

hadi diyelim o bile olsa kullandiginiz gtx 1070 bile bir konsol parasi bu bile yeterli, 1080 ti a cikmaya bile gerek yok. umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir ocam.

ha tabiki de insallah dedikleri bu sefer yalan cikmaz da bizde tonla pc ye para dokmez direk konsol alir rahatimiza bakariz.

• quote:

quote:

quote:

hadi diyelim o bile olsa kullandiginiz gtx 1070 bile bir konsol parasi bu bile yeterli, 1080 ti a cikmaya bile gerek yok. umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir ocam.

ha tabiki de insallah dedikleri bu sefer yalan cikmaz da bizde tonla pc ye para dokmez direk konsol alir rahatimiza bakariz.

Sunu demeye Calisiyorum konsol 1070 e denk Ve pc gibi arkaplanda onlarca is yapan sistemden %30 daha performansli oyun konsolu (denk sisteme gore) Ve bu konsol gercektende 4k 30 60 verebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sunu demeye Calisiyorum konsol 1070 e denk Ve pc gibi arkaplanda onlarca is yapan sistemden %30 daha performansli oyun konsolu (denk sisteme gore) Ve bu konsol gercektende 4k 30 60 verebilir

insallah hocam.Ben oyuncuyum 980ti li bir pc ,ps3 x360 ps4 ve xbox one da almistim ama elindeki horizon gears gbi oyunlari pc ye cikartinca sattim.

oyuncu adamim hocam kisacasi.yapsinlar adam gbi alalim da oynayalim.Umarim dedikleri gibi cikar.

• valla sonucda zevk meselesi maddiyat meselesi gönül isterki burdaki arkadaslarin scorpio ,pro switch pc hepsinin olmasi 3 günlük dünya hepsinden tatmak lazim (tabiki sigara icki uyusturucu kumar zina DISINDA)
    amerikali bebislerin cogunun evinde her cesit konsolu apleesi arabasi telefonu vs var bizim genclerde tam tersi düzelir ins
  • simdi saka maka adamlari tebrik etmek gerekir cok deli bir konsol yaptilar
    dünyanin en güclü konsolu xbox oldu fiyati da uygun bence
    bununla geceleri gercek 4k keyfi ile minecraftlara fena akilir abi

ben switch tanitilirken bile biraz icim buruktu oyunlarin cogu gec cikacak diye
    buna hicbir sey yok lan konferansi izlerken acaba dalga mi geciyorlar dedim kendi kendime ama ciddi ciddi forza disinda özel oyun tanitmadilar
    simdi kimse bana kizmasin ama su konsolu almak yerine gidin paranizi pcye yatirin
    cidden zerre özelligi yok su kutunun
    özel oyunlarin tadina da varmak istiyorsaniz gidin bir switch veya ps4 alin
    gercekten akil isi degil parani bunlara gömmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCo67 -- 16 Haziran 2017; 16:30:7 >

• NeCo67 kullanıcısına yanıt
    500 dolara One X ayarında bir PC topla onu alalım. Hiçbir özelliği yok dediğin konsolun 4K UHD Bluray oynatıcısı ve Dolby Atmos desteği var.

Hayır bir şey bildiğiniz yok çıkıp burada laga luga yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

500 dolara One X ayarında bir PC topla onu alalım. Hiçbir özelliği yok dediğin konsolun 4K UHD Bluray oynatıcısı ve Dolby Atmos desteği var.

istiyorsa dolby atmosun allahini oynatsin bunun icin konsol mu alinir allah askina artik bunlarla mi avutacaksiniz kendinizi?
    4k uhdye de gelirsek türkiyede kac kisi var ki 4k uhd bluray satin alan almanyada bile kimseyi tanimiyorum ben varsa yoksa stream netflix
    niye kardesim yaklasik 3000 milyara güzel bir pc toplanmaz mi türkiyede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCo67

quote:

istiyorsa dolby atmosun allahini oynatsin bunun icin konsol mu alinir allah askina artik bunlarla mi avutacaksiniz kendinizi?
    4k uhdye de gelirsek türkiyede kac kisi var ki 4k uhd bluray satin alan almanyada bile kimseyi tanimiyorum ben varsa yoksa stream netflix

One X Türkiye'yi baz alarak geliştirilmedi. Türkiye'de 4K UHD izleyicisi olmaması Microsoft'un problemi değil. Dolby Atmos gibi teknolojileri önemsiz görenlerin eminim evinde amfili ses sistemleri yoktur. Yeni TV alacaklar 4K bakar ama ses çıkışını TV'den almakla yetinir.

500 dolar 3 bin TL'ye yaklaşmıyor bile.

Şu yazıyı oku:http://www.pcworld.com/article/3200767/gaming/xbox-one-x-pc-build.html

Listede 4K dvr, Wi-Fi alıcı ve sıvı soğutmayı da göremedim, sonuçta bunların hepsi para.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeCo67

quote:

One X Türkiye'yi baz alarak geliştirilmedi. Türkiye'de 4K UHD izleyicisi olmaması Microsoft'un problemi değil. Dolby Atmos gibi teknolojileri önemsiz görenlerin eminim evinde amfili ses sistemleri yoktur. Yeni TV alacaklar 4K bakar ama ses çıkışını TV'den almakla yetinir.

500 dolar 3 bin TL'ye yaklaşmıyor bile.

Şu yazıyı oku:http://www.pcworld.com/article/3200767/gaming/xbox-one-x-pc-build.html

Listede 4K dvr, Wi-Fi alıcı ve sıvı soğutmayı da göremedim, sonuçta bunların hepsi para.

sen ciddi ciddi xbox xin türkiyede 2000 milyara satisa cikacagini mi düsünüyorsun? vergi mergi kur farki falan derken 3 milyari bulur bunun fiyati dostum

kardesim türkiyede degil ben almanyadaki gözlemlerime göre konusuyorum burada
    4k bluray alan kimseyi tanimiyorum herkes netlix, maxdome gibi stream servislerini kullaniyor
    aylik 10 euroya mis gibi filmleri izleyebiliyorlar
    4k uhd bluraylarin asiri pahali olmasi da etken bu konuda
    20 euronun altinda bulamiyorsun bu da haliyle cazip gelmiyor su anda
    4-5 sene sonra ne olur bilmiyorum ama su anda b.k gibi paran yoksa gereksiz

benim evimde bir adet lg b6 ve lg soundbar nb3530a mevcut
    gayet memnunum destekledigi formatlardan
    dolby atmos icin cok daha iyi bir soundbar almam gerekiyor sanirim ama su anda ben misal sirf su format icin gidip para harcamam o yüzden kusura bakma yani

hem bi de su var sirf multimedya oynaticisi olarak düsünsem gider xbox s alirim
    bildigim kadariyla ayni formatlari destekliyor üstelik cok daha ucuz yariya yariya fiyat farki var

• NeCo67 kullanıcısına yanıt
    TR fiyatı 3 bin tl mi olacak? Kardeş kusura bakmada sen uçmuşsun. TR fiyatı 2300₺ yi geçmez buna emin ol.

Bu arada kullandığın tv ye hastayım haberin olsun:)

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Siyah detayları ve parlaklık önemli ise pek de hasta olmana gerek yok b6 serisine. Bende oled in mükemmel siyah görüntüleme özelliğine aldanarak aldım ama eve gelip inceleme yapıp kurcaladıktan sonra geri verip samsung ks8080 ( tr de ks9000 ) aldım. Oled için bence daha erken.

Samsung un %40 parlaklığı oled in %100 parlaklığı ile aynı görüntü veriyor.

Oled de görüntü bir süre ekranda kalınca iz bırakıyor. 1-2 dk sonra geçiyor.

Renkler konusunda da samsung daha doğru ve detaylı sonuçlar veriyor, Oled de çok detay kaybı oluyor. Beyaz görüntüleme de samsung bir numara.

Oled de bakış açısı süper , samsung o konuda başarısız ama ben zaten ortadan baktığım için onu önemsemedim .

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.