Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratdm

Phil Spencer in eline vermişler. Eline verilen bilgilerden ne anlıyorsa İyi şaçmalamış. Komedi

Alıntıları Göster
    Scorpioya oyun geliştirse bu oyunları Xbox Oen sahipleri oynayamayacak. Olay bu.

Xbox One sahiplerini üzmemek için böyle bir açıklama yapmış.

İyi de bu cihazı alacak kişiler, oyunlarda daha iyi kaplama, ışık, fizik ve yapay zeka bekliyor.

Önümüzde iki yol var. Xbox One geri plana itip Scorpioya odaklanacak ya da açıkladıkları gibi oyunlar Xbox One için tasarlanıp, Scorpio da daha yüksek çözünürlükte çalışacak.

Durun bakalım ortalık bu Scorpio çıktığında daha da karışacak.

• Yapımcı eleman böyle artısçe açıklamalar yapmış ama konsol çıksın hep birlikte görcez 1080p VR 60 fps oyunlar ile gelecek, 4k olayını gtx 1080 bile tam manası ile 60 fps oynayamıyor ki kartın fiyatı 2400 tl min, 4k 30fps standart olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

e3de tanıttılar,sonra da batırdılar.xbox one mevcut şekilde 1080p oynatmaya en azından oynatmaya çalışmaya devam edecek,xbox one s oyunları 4kya upscale edecek,xbox scorpio da native 4k çalıştıracak.fps farkı OLMAYACAK.hepsi temelde aynı fpsde aynı efektlerde oynatacak oyunu.bu sözlerin sahibi phil spencer.inanılır gibi değil biri şunlara 2013ü don mattrick i hatırlatsın.

720p konsola 4k upscale edecekmiş

Ulen en çok sana üzülüyorum xbox one'ı 3 senede zor aldırttın, Scorpio gelecek şimdi, senin alet çöptü, çöpün suyu olacak onu ne zaman aldırtacan 2020'yi bulur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Haziran 2016; 17:04:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

e3de tanıttılar,sonra da batırdılar.xbox one mevcut şekilde 1080p oynatmaya en azından oynatmaya çalışmaya devam edecek,xbox one s oyunları 4kya upscale edecek,xbox scorpio da native 4k çalıştıracak.fps farkı OLMAYACAK.hepsi temelde aynı fpsde aynı efektlerde oynatacak oyunu.bu sözlerin sahibi phil spencer.inanılır gibi değil biri şunlara 2013ü don mattrick i hatırlatsın.

Ulen en çok sana üzülüyorum xbox one'ı 3 senede zor aldırttın, Scorpio gelecek şimdi, senin alet çöptü, çöpün suyu olacak onu ne zaman aldırtacan 2020'yi bulur mu

sen sürekli çıkmasana karşıma.
    xbox one ı geç almış olabilirim sadece ben değil 90 milyon xb360 oyuncusu da çoğu geçiş yapmadı.hem sanane sana mı hesap verecem ne oldu kendi konferansınızda istediğinizi bulamadınız buraya mı dadandınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

sen sürekli çıkmasana karşıma.
    xbox one ı geç almış olabilirim sadece ben değil 90 milyon xb360 oyuncusu da çoğu geçiş yapmadı.hem sanane sana mı hesap verecem ne oldu kendi konferansınızda istediğinizi bulamadınız buraya mı dadandınız?

İstediğimizi bulamadık mı, sen kendin inandın mı bunu söylerken

• Dakika 1 gol 1 scorpio parcalayacakk 6tflopss islem gucu soyle boyle oyunlar detaylar ucacak kacacak derken

Bas adamdan gelen aciklama "4k tv niz yoksa xbox scorpio almanıza gerek yok !!!"

Bu nedemek cozunurluk harici fark olmayacak demek , simdi burda herkesin 4k tv si vardir sorsan :)))

• Spencerın yine herzamanki gibi ne dediği belli değil.

Bu siteyede stüdyoları native 4k için zorlamıycaz. 6 Tflopsu istediği gibi kullanmakta özgürler diye açıklama yapmış.

http://www.videogamer.com/news/developers_can_use_scorpios_6_teraflops_however_they_wish_says_spencer.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4k upscale olayini nereden cikardin?
  • slicer kullanıcısına yanıt
    ben çıkarmadım bi yerimden yabancı kaynakta yazıyor aç bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

Anlaşılan tüm oyunlar 4k çalışacak.
    Üzerindeki donanım xbox one dan 5 kat güçlü olduğuna göre 4k 60fps +daha iyi grafiklere sahip oyunlar mümkün.

3500 liralık Gtx 1080 bile Ultra da 4k 60 FPS oyun calistiramiyor. Fazla umutlanmayın derim.

• quote:

Hocam benzin de 1 lira olacak mi

Bir de halihazirda gelistirme asamasinda oldugu icin mi bu konsola "project" deniyor? Bilen varsa aydinlatsin, ben daha once konsol tanitimlarinda project lafinin gectigini pek duymamistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 15 Haziran 2016; 20:43:26 >
  • Ozaman bu saçma açıklamalardan sonra Xbox öne s almak biraz daha mantıklı duruyor.Ama Sony de patlattı oyunları zor alır millet Xbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleThings -- 15 Haziran 2016; 20:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow.VK

İşte canavar konsol geldi sonunda... sıkıldık dandik grafiklerden
    İşlemci nedir arkadaşlar bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

quote:

Hocam benzin de 1 lira olacak mi

Bir de halihazirda gelistirme asamasinda oldugu icin mi bu konsola "project" deniyor? Bilen varsa aydinlatsin, ben daha once konsol tanitimlarinda project lafinin gectigini pek duymamistim.

Kod ad işte, Kinect de Project Natal'dı.

• Çıkar çıkmaz alırım. Halihazırda 1tb cod aw temalı xbox kullanıyorum. Memnunum. Ama Vr istiyorum artık ya. Vr ile oyun deneyimi efsane olur. Mesela outlast

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

İşlemci nedir arkadaşlar bilgi var mı?

Hiçbir bilgi yok şuan için

• Source kullanıcısına yanıt
    Acaba yine AMD mi olur yoksa Intel ihtimali var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Acaba yine AMD mi olur yoksa Intel ihtimali var mı

Zen mimarili Amd işlemci koyarlar. Ekran kartı aynı şekilde yeni seri 480 lerden olabilir yüksek ihtimal ile.

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    Intel, Amd kadar iyi bir fiyat vermez ihtiyaçlarıda yok zaten Cpu ve Gpu yine Amd imzalı olur büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Intel, Amd kadar iyi bir fiyat vermez ihtiyaçlarıda yok zaten Cpu ve Gpu yine Amd imzalı olur büyük ihtimal.
    Acaba oyun yapımcıları ne yapacaklar ben onu merak ediyorum 1080p 60 fps cgi grafikleremi odakalanacaklar yoksa sadece 4k çözünürlüğemi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.