Şimdi Ara

Xbox One X Alınır Mı? - 1999₺ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1500’e alıcakmışsın beğenmezsen 1800-1900’e satabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 20 Nisan 2018; 15:58:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni konsol sahibi arkadaslar oyun almadan once yillik 65 Liraya EA Access uyeligi alsinlar. Battlefield serisi basta olmak uzere bir cok oyunun sahibi olursunuz. Sonra Gamepass e goz atin. Acemilik yapip sakin kafaniza gore store dan oyun satin almayin, indirimleri takip edin.

Kutu icerisinden cikan 1 aylik Gamepass kodunu kullanin, bir cok oyunu deneme sansiniz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 20 Nisan 2018; 16:2:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Bende 4K TV yok, yakın bi tarihte de almaya niyetli değilim. Yine de değer mi sizce One X? Çok fazla çeşit oyun oynamam, genelde Overwatch, Halo 5, Forza Motorsport 6 ile vakit geçiriyorum. Yeni çıkacak oyunlardan da Battlefield V ilgimi çekiyor ağırlıklı olarak.
    tamamen finansal durum ve ilgi meselesi aslında... One S de aynı oyunları çalıştırıyor...

"görsel fark ve yükleme süresi kısaltmak için fark ödenir mi?"
    soru sadece buysa, kesin evet diyemem... hele ki "ben sadece 3-5 oyun oynarım" diyorsanız, o fiyat farkına oyunları alabilirsiniz... yada o kadar fiyat farkına geleceğe daha rahat bakan bir konsol(one x) alırım da diyebilirsiniz... ama bizim durumdaysanız, yani ailecek bir hobinizse oyun, ("akşam şu pub'a gidelim, burda yiyip içelim" demek yerine "akşam birlikte strike'a girelim, haftasonu oturalım şu oyunu bitirelim" diyorsanız) o zaman durmak kabahat, 1800 liraya inmişken kapın birer tane :D

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Yeni konsol sahibi arkadaslar oyun almadan once yillik 65 Liraya EA Access uyeligi alsinlar. Battlefield serisi basta olmak uzere bir cok oyunun sahibi olursunuz. Sonra Gamepass e goz atin. Acemilik yapip sakin kafaniza gore store dan oyun satin almayin, indirimleri takip edin.

Kutu icerisinden cikan 1 aylik Gamepass kodunu kullanin, bir cok oyunu deneme sansiniz olur.
    bence gamepass denemesini hemen kullanmayın... önce eldeki oyunlara bakın, ea access ve gold oyunlarını deneyin... sonra gamepass ile dalın :)

indirim meselesi için de imzamdaki blogumda düzenli bir şeyler yapmaya çalışıyorum... arada yayın filan da açıyorum ama yayın meselesini tam düzene oturtamadık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

tamamen finansal durum ve ilgi meselesi aslında... One S de aynı oyunları çalıştırıyor...

"görsel fark ve yükleme süresi kısaltmak için fark ödenir mi?"
    soru sadece buysa, kesin evet diyemem... hele ki "ben sadece 3-5 oyun oynarım" diyorsanız, o fiyat farkına oyunları alabilirsiniz... yada o kadar fiyat farkına geleceğe daha rahat bakan bir konsol(one x) alırım da diyebilirsiniz... ama bizim durumdaysanız, yani ailecek bir hobinizse oyun, ("akşam şu pub'a gidelim, burda yiyip içelim" demek yerine "akşam birlikte strike'a girelim, haftasonu oturalım şu oyunu bitirelim" diyorsanız) o zaman durmak kabahat, 1800 liraya inmişken kapın birer tane :D

Alıntıları Göster
    3 ana hobimden biri hocam Finansal durum müsaade ediyor ama tutumluluk var ondan soruyorum

Tek kişilik oyun pek oynamıyorum, genellikle online FPS. Onlarda da bildiğim kadarıyla FPS eşitlemesi yapıyor, TV de 4K olmayınca tereddüt ettim. Mevcut cihazım da 1TB XONE (S değil).

Edit: 29 senedir muhtelif platformlarda oyun oynarım. Artık AAA olsa da her oyun pek sarmıyor. 3 yıldır Live oyunlarını bile kütüphaneme eklemiyorum nasılsa oynamam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 20 Nisan 2018; 17:4:5 >

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle düşünerek aldım gitti beğenmezsem satarım

• Pc ve Ps4 pro sahibi olan biri olarak alınır mı¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Pc ve Ps4 pro sahibi olan biri olarak alınır mı¿
    Saydığınız üç sisteme de sahibim, üçünün de yeri ayrı. Hepsi alınır. Exclusive olmayan oyunları hangisinde oynamayı tercih ediyorsun dersen Xbox'ta oynuyorum gamepadinden sebep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Pc ve Ps4 pro sahibi olan biri olarak alınır mı¿
    Elinizdeki PC çok iyi bir oyun PC'si ise alınmaz .
  • 1070 msi titan var elimde.

Alıcam ama bunu da şeytan dürtüyor.

• 2,000 TL XOX için sanırım iyi bir fiyat. PS4 Pro gibi bir cihaz ve exc. oyunları varken bu fiyata bu ürün alınır mı çok ikilemde kaldım.
  • Durma Play de nispeten daha ucuz oyunlar var X Box için ama site güvenli midir ? Neden o kadar ucuz anlamadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedor -- 21 Nisan 2018; 11:33:10 >
  • o fiyatlara vergi dahil değil sepete ekledikten sonra vergiyi ekliyorsun site güvenilir bu arada eskiden sanalsaray dı adları
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    Yok artık vergisiz fiyatıyla listelemek ne demek ya sanki sepete ekleyin görmicekmiyim asıl fiyatını 😡😡

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Alınmaz, 2700 olmasını bekleyin.
    2020 yılının ağustos ayında Xbox one x almaya niyetlenmiş biri olarak çok güldüm bu yoruma biraz da hüzünlendim
  • Alinmaz series s al

• quote:

Orijinalden alıntı: Su_tabancasi

Alinmaz series s al
    :) konu çok eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 10 Ağustos 2020; 12:35:33 >
  • A evet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.