Şimdi Ara

Xbox One X'e Güncel Rekor Fiyatlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Mediamarkt ta 2700e satıyordu baktınız mı?

Web satısı yok ama

Alıntıları Göster
    Ben 2000 tl aldım satsamda cihaz sıfır gibi icindeki oyunlarla verecegim tek kolu ile yine 1900 tl para ile aldıgım fifa dahil gta 5 dahil bir kaç güncel oyun daha var icinde yani üyelikleri saymaz isek cihazı satarsam 1900 satarım ama şuan bana lazım olan bir kol daha lazım elinde olan varsa fazladan kol ala bilirim abartı fiyat olmadan tabi... birde varsa stand lazım dik durması icin...

• Sıfır almak hayal oldu daha doğrusu sıfırına bunun ps4 prodan bin lira fazla para vereceğime gider ps4 pro alır bin lirayı da yerim ya da köşeye atarım yeni nesil konsolları beklerim. Şuan 4bin fiyatını da verebilecek bütçem var ama 1500 lira fazladan hak edecek bir fark göremiyorum ben. Evet çok güçlü bir cihaz ama pro 2500e satılırken 3500e bunu almayı gerektirecek bir fark yok benim açımdan.

Alip maddi durumu zora düşen ve az kullanılmış ikinci el bakacağız ya da pro alıp geçeceğiz. Keşke geçen ay alsaymışım internetim çok kötü ve online oynamak için alacaktım cesaret edememiştim. Neyse nasip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık şu fiyatlara Microsoft bu fiyatlarla konsol falan satamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 bin liraya selfi çekinen tayfa gelmeden kapın.
  • One x ikinci el ederi maksimum 2bin(hatta zamanında sıfırı 1800lira oldugu dusunulurse o kadar da etmez), one s de bin lira. One s'in sıfır 1tb modeli hepsiburada'da taksit imkanı ile 1550 lira iken adam kullanıp keyfini sürdüğü zamanında 1200 liraya sıfırını aldığı alete 1600 1700 yazıyor. Tamam serbest piyasa eyvallah da insanın siniri bozuluyor bi yerden sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.