Şimdi Ara

Xbox One X'e Güncel Rekor Fiyatlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada fiyatı en düşük en yüksek 3676TL-5203TL

Fiyat karşılaştırma sitelerinde en düşük en yüksek 3398TL-6779TL

• Rakamlar tamamen dikkat çekmek için belirlenmiş ve piyasa gerçeğini yansıtmıyor. Döviz artışını fırsata çevireceklerini sanıyorlar. Ancak Türkiye'de bırakın bu fiyatları, 2700 TL'sına Xbox One X satamayacaklarının farkında değiller.

Kıssadan hisse, reklamın iyisi kötüsü olmaz!
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt
    Forumda 1800₺ ye az kullanılmıs satanlar var
  • Cihaz mevcut zaten. Merak edip baktım ve fiyatlar ortada.
  • kur ortada, çarp altıyla şakknadak çıkar fiyatlar. millet şaşırır yav hani alamıyorlardı noldu bunlara, yedi ile çarp bir bakmışsın fiyatlar uçuyor, sonra mı, çil yavrusu gibi dağılırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Forumda 1800₺ ye az kullanılmıs satanlar var
    Yok o arkadaşlarda uyanmış fiyatları yukarı çekmişler. :)
  • Alınmaz zaten kim konsola 3000 verir ne durumlara geldik.

• sazan.avi yapmaya çalışıyorlar da o fiyatlara zor be gülüm hele TR de
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-2-gamepad-2-oyun-vatandan-alinma-faturali-588054666/detay

Alıntıları Göster
    Hey maşallah fiyata bak, bari bu tuzağa düşmese birisi. Konsol geçmişi olan adam yemezde :)

• Sahibinde ne göz gezdirdimde hani yüksek fiyata kanmayın düşüğede kanmayın dolandırıcı bir ilan bakın.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-microsoft-xbox-one-x-scorpio-konsol-seti-acil-597823300/detay
  • Firmaları geçtim artık, bireysel şahısların ilanlarında bile tutarsızlıklar hat safhada. Tamam one x'in şu an ki fiyatı tekrardan yükseldi ve 2700-2800 tl bandında.

Ancak ülkemiz insanının ekonomik durumunu bir kenara bırakın, xbox'a olan bakışı değişmedikçe kolay kolay kimse bu fiyatlara oyun konsolu almıyor.

İlanlara bakıyorum 2700tl'sına sıfırı satılan cihaza 3000-3500tl yazanlar, of of neler var neler. Satabiliyorlarsa ne mutlu onlara. Cihazın 2.eline 2400-2500tl isteyeni anlıyorum, ama 3000tl yazanı anlayamıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Ağustos 2018; 12:8:57 >
  • Afedersiniz ama sahibindende 5000 yazan dingiller var.
  • Beni çıldırtmış olan olaydır.

Yarından tezi yok amazon.de'den sipariş vereceğim. İki kol + gümrük vergileri + öncelikli kargo sadece 3400 TL ye denk geliyorken 6000TL fiyat çekmek nedir göstereceğim onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nozan11s

Beni çıldırtmış olan olaydır.

Yarından tezi yok amazon.de'den sipariş vereceğim. İki kol + gümrük vergileri + öncelikli kargo sadece 3400 TL ye denk geliyorken 6000TL fiyat çekmek nedir göstereceğim onlara.
    https://forum.donanimhaber.com/2000tl-xbox-one-x-3-adet-oyun-duracell-cef14-sarj-makinesi-2-adet-duracell-sarj-edilebilir-pil--134037730

Yukarıdaki ilana göz atın. Ayrıca 2000-2400tl aralığında sahibinden.com'da ilanlar var. 3400'e hiç ama hiç gerek yok. Bir anlık heyecan ile boşuna fazladan para harcamayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Ağustos 2018; 23:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nozan11s

Beni çıldırtmış olan olaydır.

vatan bilgisayarda x box one x sadece 2700 tl düşününürseniz

http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-x-1-tb.html
  • Mediamarkt ta 2700e satıyordu baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Mediamarkt ta 2700e satıyordu baktınız mı?

Web satısı yok ama
  • Bizde 2000₺ lere kazıklandık diyorduk ilk çıktığında,konsol daha kıymetlendi benim için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.