Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox One X Gold Rush (Satılık) Satın Al 24 Eylül 2021 18:11 1 1 Xbox One X Gold Rush (Satılık) Media Markt üstünden alınmış konsolu satıyorum garantisi yeni bitmiştir temiz kullanıldı bir sorunu (çizik vs.) yoktur. Tüm kutu içeriği ile birlikte satılıktır kablo çıkışları ülkemiz ile uyumludur. Konsolu 2 kol ile birlikte aldım 2. kolu hiç kullanılmadı ürünü o sıfır kol ile satıyorum. Fiyat konusunda net bir kararım yok makul bir fiyata satılacaktır tekliflerinizi özelden bana iletin. Kargoyu alan öder ama duruma göre ücretsizde yollama ihtimalim var. Satış nedenim 4-5 aydır XSX sahibi olmam normal olarak elimde bunu tutmanın bir alemi kalmadı..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün %25 indirim ile 1000 TL Steam Cüzdan Kodu Alınır. Xbox One X Gold Rush (Satılık) %25 indirim ile Steam Cüzdan Kodu Alınır. (Alındı) Acer 28" Predator XB281HK (4K 60Hz G-Sync 1ms)