Şimdi Ara

Xbox One X'i beğendik mi? | Enis Kirazoğlu ile değerlendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

PS4 Pro su olan biri gidip One X almaz. Alirsada imkanı vardır yanında dursun diye alır. Standart One sahipleri alır kullanır neden en azından neslin son demlerini rahatça geçirmek ister.

Ama tabi yine One X de 4K 60 FPS olayını her oyundan unutun. Belli oyunlarda geçerli olacaktır. Ciktiktan sonra incelemelerinde ayrıntılı şekilde göreceğiz. Artı Multiplayer da Standart one sahipleri düşünülerek FPS artışı olmaz çözünürlük olacaktır okadar.

2 sene sonra Microsoft yeni jenerasyon u tanıtmak zorunda neden zorunda çünkü rakibi Sony bunu yapacak tanıtacak. Yeni jenerasyonda geriden gelmek istemez sonuçta. Doğal olarak bu One X in en fazla 2 yıl ömrü var.

Katılıyorum hocam. ps5 e kesinlikle rakip çıkartacaklardır.Çıksın onuda alırız.Gerçek 4k yı bir sonraki nesilde görürüz hakkıyla diye düşünüyorum hem ps hem xbox tarafında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Microsoft zaten Türkiye'yi komple görmezden geliyor, 2005'te çıkan konsolu Xbox 360'ı 2012 sonbaharında Türkiye'ye resmi olarak getirmiş.
    Konsol pazarında resmi Microsoft Türkiye ürünü artık en azından bulunabiliyor, fakat Surface serisi bilgisayarları için halen Türkiye diye bir ülke yok bile.
    Kısacası ben olsam Microsoft'tan Türkiye'ye yönelik bir adım beklemezdim, adamların Türkiye pazarından beklentisi yok demektir bu.
  • Microsoft Türkiye'yi pek umursamıyor. 2005'te piyasaya çıkan XBOX 360 Türkiye'ye anca 2012'de resmi olarak getirdi. Ülkemizde Windows çok yaygınken XBOX malesef çok yaygın değil. Nintendo Türkiye'den gideli 5 yıl oldu konsolların ve oyunların yüksek fiyattan düşük satıştan dolayı sanırım. Ama allahtan arkamızda kapı gibi Sony var. Ülkemizde Playstation egemenliği devam edecek.

• aliann34 A kullanıcısına yanıt
    İlk satış fiyatı daha ucuz
    Online Alt yapısı çok daha iyi
    Ea Access gibi muhteşem bir nimet var

Ben exclusive oyunların hastasıyım diyenlere lafımız yok ama saçma sapan Xbox'a çamur atmayı bırakın.Özel oyun dışında hiç bir eksisi yok.Geri kalan tüm alanlarda yüzde 95 Xbox üstün.

Türkiye'ye verilen değere gelirsek.Ben ürünüm arızalandığında Xbox servisi ile rahatça görüşüp onların anlaşmalı kargosu ile ürünümü bedava gönderip yenisini alabiliyor muyum?Alabiliyorum o zaman yeterince ilgileniyor demektir.(Xbox one x Pahalı çıktı ona lafım yok)
  • 2700 lira çok pahalı ! Ancak !

Bir gtx1070 (ki hemen hemen Xbox one x ile aynı şeyleri veriyor) bu gün o para zaten.

Yani benzer bir sistem toplasan 5000'nin altına imkansıza yakın (işletim sistemsiz, birde işletim sistemi topladın mı hepten kontrolden çıkıyor) . Nova ve teknobiyotikten az evvel topladım 5300 ve 5200'lü rakamlar çıktı 1070'li bir sistemde. (işletim sistemi-mouse-klavye yok)

Evet 60 fps, evet online a para yok, evet oyunları -eskidikten sonra- bir nebze ucuza almak mümkün ama yine de iki katlık fiyat farkını öyle pat diye kompanse etmiyor. Cepten çıkacak anlık sıcak para bizim gibiler için önemli maalesef.

Kaldı ki mouse klavyeyi işin içine koymadım ki bu konsol gamepadi ile beraber geliyor.

Alayımızın evinde TV var. Yarı fiyatına tak gitsin demek cazip gelebilir kimisine.

Bu arada herkesi yayıncı ilan etmişsiniz herkesi PC'de bir şeyler üretiyormuş gibi lanse etmişsiniz. 2 milyarı aşkın PC kullanıcısı var, bunların kaçı içerik oluşturuyor allah aşkına. Savunduğumdan değilde, bu bahane bayatladı artık onu söylemek istiyorum. 2004'te olsak belki de yani artık evinde PC, Laptop, Tablet, Tel olmayan mı kaldı.

Sadece oyun oynayan ve evde 4k TV'si olan bir oyuncu için ekonomik durum çerçevesinde cezbedici olabilir.

Onun haricinde XBOX tek başına zaten fail. Exc. oyun diye bir şey yok adamlarda. Sadece konsol mantiletisinin içerisine girersek at çöpe gitsin zaten. Bir PS yanına da orta seviye PC bu neslin ilacı idi.

Umarım bir sonraki nesilde şu Phil ölür falanda tekrar o exc. savaşlarının, aralarında uçurum olan oyunların, platform savaşlarının geldiğini görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 20 Ekim 2017; 4:28:7 >

• Xbox oyunları pc için gelmese bile yine cazip değil. Çıkardığı oyunlar malesef ses getirmiyor. Oyuncular cezbetmeyi başaramıyorlar.

2700 lira verip de xbox one x alanın bu haraketi yapması için ekonomik durumunun Türkiye şartlarına göre çok iyi olması gerekir. Konsol koleksiyoncusu falandır belki.

Onun dışında gidin bir tane GTX 1070 veya 1080ti alın yok benim pc toplamaya bütçem yok diyorsanız da PS 4 Pro amazondan 1700 lira civarına geliyor zaman zaman veya Türkiye'den 1900e alın.

Geçen gün ps4 pro satın aldım . Oyun satın almada problem yaşasam da şu anlık iyi bir konsol ve oyunları gerçekten özel.
  • ön sipariş geçeli çok oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı çıktın. God of War, Red Dead Redemption 2 gibi bomba oyunlar çıktı. Ondan 1 yıl sonra ise The Last of Us Part II çıktı.

• Gelcekten merhaba, şuan 2021'deyiz. 3 yıl önce GTX 1070'li sistem toplanırken şuan 2700 TL'ye GTX 1070 bile alınmıyor. XBOX One X 7500 TL oldu. Ayrıca şuan da aynı sorunu yaşıyoruz, KONSOL İLE PC'Yİ KARŞILARŞTIRMAYIN. Her neyse keşke o zamanda her şeyimi alsaydım. Şuan her şey çok pahalı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.