Şimdi Ara

Xbox One X'i beğendik mi? | Enis Kirazoğlu ile değerlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlışlıkla tıkladım vidyoya gerçekten enis gibi rahat konuşabilen,kasıntı olmayan sunuculara ihtiyacı olduğunu anladım DH'ın,hele bazıları robot gibiler,ne mimik ne bir hareket.

En son bu kadar rahat amerikalı eleman vardı,o da aslında iyiydi ama çok uzun soluklu olmamıştı.Ama Street Fighter 5 oynarken yeah sweat,oh jesus vs diyişi hala aklımda renkli biriydi gerçekten.

Nedense kendisini inadına aşk dizisindeki iblis ademe benzettim,yolu açık olsun.
  • pc oyunlarini direk yuklenebiliyor mu acaba? boyle bir soylenti duymustum ne kadar dogru? 2700 lira ya pc de boyle guzel ozelliler dizilmez bence eger pc oyunlari oynana biliyorsa bence cok guzel!!!

• berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Ayrıntı dediğin üstat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes özel oyunlardan dem vurmuş ama sırf geriye uyumluluk sisteminden ötürü bile xbox one alasım var. Sonuçta geriye uyumluluk arşivinde önceki nesilden muhteşem oyunlar var ve bu oyunlar ps4 ile kıyaslandığı zaman xbox one'a özel olarak kalıyor. Birde pc'ci adamın konsolla ne işi olur? Adam akıllı sistemi olan adam zaten aynı oyunu çok daha stabil, çok daha uygun bir şekilde oynar, ister klavye fare ile ister kontroller ile. Bu sebepten ötürü, microsoftun geliştireceği oyunlar pcye de çıkıp çıkmayacağı hiç önemli değil.
  • Çok iyi muhabbet olmuş ya.

Yalnız bence bu konsol platformunda özel dil, özel oyun, üyelik kapsamında sınırsız oyun vs gibi şeyler olmadan almam düşüncesindeyim. Bu ürünleri üretiyorsanız kullanacak kitle içinde %100 dil desteği verin artık.
  • Bilgisayarda 4k oyun deneyiminin cebe yansıması malum. konsol maliyetinden yola çıkarsak 2500-3000,TL bandındaki bir bilgisayarda sınırlı bir oyun deneyimi elde edersiniz. Sınırlı dediğim bazı kullanıcılar için oyunun hikayesi, içeriği yanında grafikler de çok önemlidir.

Almak için sebep arıyorsanız sırf 4k oyun deneyimlemek için bile bu konsola yönelenler olacaktır. Ha

son olarak

Mesut çok şive yapmaya başladın. gerek yok bence.

Enis hem oyun tarafına hakim hem de Mesut'un teknoloji tarafındaki sunumlarını yorumlayabilecek, katılabilecek kapasiteye sahip.

Güzel ikili uzun soluklu olur umarım.

Başka yorumum yok hakim bey.

• Videolara yavaşlatma seçeneği gelmeli, 1.5x yavaşlatma ile Enisin konuşmasını ancak takip edebilirim.

• Xbox videoları xbox bölümüne yansıtılacağına ps bölümüne yansıtılmış görevli biri düzeltsin bir zahmet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Horizon Zero Dawn ve 2018'de de God of War bütün xbox oyunlarından çok daha iyi.

Xbox'ı çok abarttılar ama fahiş fiyatı hakeden birşey göremedim. Oyunları da pc'ye geliyor...

• Enis Enis Esnis... Her videoda Enis isterük

• bu ikili güzel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Xbox videoları xbox bölümüne yansıtılacağına ps bölümüne yansıtılmış görevli biri düzeltsin bir zahmet.

Xbox bölümünde kimse yok diye buraya açmışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Xbox videoları xbox bölümüne yansıtılacağına ps bölümüne yansıtılmış görevli biri düzeltsin bir zahmet.

Xbox bölümünde kimse yok diye buraya açmışlardır

Mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x misal Türkiye'de 100 oyuncu varsa videoda bahsedilen "bende hepsi olsun" mantığında oyuncu sayısı 5 kişi ancak vardır. Enis Bey'in temas ettiği konudaki gibi PC'nin konsollara oranla en hakim olduğu pazarlardan biride Türkiye'dir. AB'nin de, ADB'nin de, uzak doğununda ötesinde güçlüdür pc.

Bu sebeplerden Xbox
    -kendine özel her biri örneğin Half Life, Rainbow Six, Far Cry vb.. güçlü oyunlar çıkarmadığı
    -ve bu oyunları TR'de türkçe dil desteği ile yayınlamadığı
    -ve de cihazın fiyatını düşürmediği;

sürece gitgide büyüyen, korsanın azaldığı, Türkiye oyun pastasından pekte bir dilim alamaz. Steam ile Playstation malı götürür.

İyi yayınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 18 Ekim 2017; 21:47:35 >
  • PC dizmek nedir ya?

• BSC kapatılsın, Multiplayer Donanımhaber'e entegre olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

BSC kapatılsın, Multiplayer Donanımhaber'e entegre olsun.

zaten kimse kalmadı BSC de yakındır bu dediğin.
  • zevkle izledim.Enis Bey 2si1 i tamamlamış!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

zevkle izledim.Enis Bey 2si1 i tamamlamış!!!!!!

yani enisi burda daha fazla görmek istiyoruz....

• quote:

quote:

zevkle izledim.Enis Bey 2si1 i tamamlamış!!!!!!

yani enisi burda daha fazla görmek istiyoruz....

Gerekirse donanımhaber multiplayerı satın almalı....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.