Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.134
Cevap
238
Favori
1.644.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmini fiyat araligi nasil olur yeni nesil xbox'in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Bu sitede paylasim yapan neredeyse tek kisi Sipahi kardes.Bu yüzden ufak tefek seyleri dert etmemek gerek .Haberleri aninda paylasiyor arada olur bu gibi durumlar cani sagolsun sipahi kardesin .

ALLAH razi olsun kardesim guzel dusunceniz icin. Tesekkurederim, ama her zaman dedigim gibi alt tarafi kopyala yapistir yapiyorum oyuzden pek yaptigim bir sey yok aslinda. Yinede sagolun.

Bu sitede yönetici olmayi sonuna kadar hak eden birisin Hocam sen. Bu mütevaziligin ne kadar degerli insan oldugunu gösteriyor aslinda..

quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Tahmini fiyat araligi nasil olur yeni nesil xbox'in?

600-700 Dolar gibi düsünüyorum hocam ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 10 Mart 2012; 18:33:49 >

• Yeni nesil xbox ile ilgili gelişmeleri yakinen takip ediyorum. Microsoft exclusive'lerine önem vermemeye devam edecekse almayı düşünmüyorum.

(Siz benim böyle söylediğime bakmayın. Böyle der gider ilk alanlardan biri olurum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 10 Mart 2012; 18:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Yeni nesil xbox ile ilgili gelişmeleri yakinen takip ediyorum. Microsoft exclusive'lerine önem vermemeye devam edecekse almayı düşünmüyorum.

(Siz benim böyle söylediğime bakmayın. Böyle der gider ilk alanlardan biri olurum.)

Bu konsol alinmaz mi be Hocam

Ama cidden sonraki nesilde Mic. Exc oyunlara özen göstermeli. Sony'nin karsisinda eziliyor resmen...
    Sony gibi Exc oyun yapsaydi bu nesilde düsünemiyorum nasil olurdu konsolun satislari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Sipahi nin yazı stili bence olması gerekendir. Bu tür spekülasyonlar olacak ki insanlar meraka ve heyecana kavuşsun. Kaldi ki yapılan tüm bu spekülasyonların %90 gerçekleşir. Yani en basit olarak microsoftun blu-ray kullanmayarak kart teknolojisine geçmesi resmi olarak açıklanmasa bile neredeyse kesinleşmiş bir durumdur.Keza yeni Xbox ın 2013 aralığında çıkacak olması gibi...Sipahi kardeşim bence sen aynen devam et...

+1
  • quote:

quote:

quote:

Bu sitede paylasim yapan neredeyse tek kisi Sipahi kardes.Bu yüzden ufak tefek seyleri dert etmemek gerek .Haberleri aninda paylasiyor arada olur bu gibi durumlar cani sagolsun sipahi kardesin .

ALLAH razi olsun kardesim guzel dusunceniz icin. Tesekkurederim, ama her zaman dedigim gibi alt tarafi kopyala yapistir yapiyorum oyuzden pek yaptigim bir sey yok aslinda. Yinede sagolun.

Bu sitede yönetici olmayi sonuna kadar hak eden birisin Hocam sen. Bu mütevaziligin ne kadar degerli insan oldugunu gösteriyor aslinda..

quote:

@ Unzerstörbar , @ VESRAP Cok tesekkurederim sizlere.

@ Unzerstörbar Bu arada haklisiniz fiyat araligi asagi yukari sizin öngordugunuz gibi 600-700 Dolar olur sanirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@ Unzerstörbar Bu arada haklisiniz fiyat araligi asagi yukari sizin öngordugunuz gibi 600-700 Dolar olur sanirim.

Sipahi kardeş bu game developers konferansı bitti mi ne oldu, epic yayınlamadı mı daha videoyu?

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sipahi kardeş bu game developers konferansı bitti mi ne oldu, epic yayınlamadı mı daha videoyu?

Evet evet kardesim GDC 2012 konferansinda Epic Games in Unreal Engine 4 un Egitim Semineri ve musterileri icin bu yeni nesil oyun motorunu Yeni Nesil bir Konsolda ilk vidyosunu kapali kapilar ardinda gostermis ve izleyenleri birer birer sok etmis dudaklari ucuklatan cinsden bir vidyo deniyor.

Hatta bunu Erdinc iyi Kul da bu haftaki 1e1 programinda onayladi, kendiside Unreal Engine 4 oyun motorunun ilk vidyosunun GDC 2012 konferansinda gosterildigini acikladi.

insALLAH yakin tarihte bir sonraki nesil olan Unreal Engine 4 un teknoloji vidyosu internete sizarda bizlerde seyretme sansi buluruz.

• YENi

CryEngine 3 GDC 2012 demo shows off next-gen graphics

http://www.vg247.com/2012/03/12/cryengine-3-gdc-2012-demo-shows-off-next-generation-graphics/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Mart 2012; 9:57:06 >

• Ben bu tasarımı ilk defa görüyorum ;

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Ben bu tasarımı ilk defa görüyorum ;

Evet mevcut du bu tasarim, hatta ben mouse'a benziyorum bu tasarimi degimi ?

Yada benim hayal gucum sacmaliyor olabir.

• quote:

quote:

Yok cidden benziyor

Herhalde tasarımlar arasında en kötüsü bu
  • Yeni nesil grafiğin formülü

DICE, yeni nesil konsollardan ne bekliyor?

Geçtiğimiz hafta San Francisco'da düzenlenen GDC 2012'de "En İyi Teknoloji" ödülünü Frostbite 2 motoruyla alan DICE'tan Johan Andersson, yeni nesil konsollardan beklentilerini açıkladı.

Andersson'a Frostbite 2'nin yeni nesil konsollarda tam performans çalışması için ne gerekeceği sorulduğunda, cevap olarak şunları söyledi: "İki önemli şey var: hafıza ve işlem gücü. Oldukça fazla işlem gücüne ihtiyacımız var. RAM'e gelince ise 2GB RAM yeterli değil. 4GB olabilir ancak mükemmel olması için 8GB RAM'e ihtiyaç var."

Andersson'un rüya makinesi, üst seviye PC'lerle grafik olarak yarışabilir gibi görünüyor. Ancak Andersson, bu isteklerinin sadece görsel detayı arttırmaya odaklı olmadığını söylüyor.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Yeni nesil grafiğin formülü
    http://www.merlininkazani.com/Yeni_nesil_grafigin_formulu-haber-49389p1.html

• Cevat Yerli zamanında en az 8 gb olmalı dediğinde dalga geçiliyordu forumda,

SiPAHi_ arkadaşımıza teşekkürler konuyu sürekli güncel tuttuğu için
  • quote:

quote:

2030 dakı xbox heralde :)

• ekle heyecanla tabi sorun olup olmadıgını anlamak için bir 6 ay beklemeyi düşünüyorum 3k benzeri problemler yaşamamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Cevat Yerli zamanında en az 8 gb olmalı dediğinde dalga geçiliyordu forumda,

SiPAHi_ arkadaşımıza teşekkürler konuyu sürekli güncel tuttuğu için

Ben tesekkurederim sagolun.
    Evet haklisiniz Crytek 2011 in baslarinda aciklamisdi.

Crytek Yeni Konsollarda 8 GB Ram Görmek İstiyor !

PS3 ve Xbox 360'taki 512 MB Ram ve 256 MB ayrılmış belleğin çok düşük olduğunu belirten Sousa, kosnollardaki beğenmediği noktaları anlatırken Sony ve Microsoft'u aynı kefeye koymuş. Görsel açıdan konsollardaki bu bellek miktarını oldukça düşük bulduğunu açıklayan Sousa, "Yeni nesil konsollarda en az 8 GB Ram görmek isteriz" açıklaması ile beklentilerini de dile getirmiş.

www.bolumsonucanavari.com
    Crytek Yeni Konsollarda 8 GB Ram Görmek İstiyor
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Yeni_Konsollarda_8_GB_Ram_Gormek_istiyor-14941.htm

• Bugün seyrettim görüntüler süper ne dersiniz yeni nesil buna yaklaşır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: doziz

Bugün seyrettim görüntüler süper ne dersiniz yeni nesil buna yaklaşır mı?

Bir sonraki nesilin bu vidyodaki gibi olma ihtimali neredeyse yok gibi sanirim.

Ama sizinde dediginiz gibi buna yakin olsa bile yeterli evelALLAH.

Bu arada paylasmis oldugunuz vidyo muthis :)

• gamepad nasıl olucak acaba,eskisine sadık kalınır umarım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.