Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.134
Cevap
238
Favori
1.644.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

EA DICE’ın yeni konsol talepleri

Battlefield 3 için geliştirdiği Frostbite 2 motoruyla göz kamaştıran EA DICE’ın konsol üreticilerinden iki basit talebi var.

Frostbite 2 motorunun en iyi ve en güçlü performansı PC’de verdiği, daha doğrusu teknik imkanlar nedeniyle PC’de verebildiği bir gerçek. Benzer performansı konsol sahiplerine de sunmak isteyen EA DICE’ın mühendislerinden Johan Andersson, konsol üreticilerinden sadece iki şey istiyor: Daha fazla bellek ve daha fazla işlemci gücü. Konsollarda çok daha fazla işlemci gücüne ihtiyaç olduğunu söyleyen Andersson, bunun kendilerine avantaj sağlayacağını belirtirken 2GB bellek kapasitesinin de yetersiz olduğunu ve 4GB, hatta belki de 8GB belleği tercih edebileceğini dile getirdi. Konsolların uzun yıl aralıklarıyla piyasaya sürüldüğünü göz önüne aldığımızda mümkün olan en iyi bileşenlerin bir araya getirilmesi talebi gayet doğal.

bir konun vardı sipahi ps4 te değiştirilebilir ekran kartı olması ihtimali ile ilgiliydi..eğerki bu gerçekleşirse asıl devrim olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

Battlefield 3 için geliştirdiği Frostbite 2 motoruyla göz kamaştıran EA DICE’ın konsol üreticilerinden iki basit talebi var.

Frostbite 2 motorunun en iyi ve en güçlü performansı PC’de verdiği, daha doğrusu teknik imkanlar nedeniyle PC’de verebildiği bir gerçek. Benzer performansı konsol sahiplerine de sunmak isteyen EA DICE’ın mühendislerinden Johan Andersson, konsol üreticilerinden sadece iki şey istiyor: Daha fazla bellek ve daha fazla işlemci gücü. Konsollarda çok daha fazla işlemci gücüne ihtiyaç olduğunu söyleyen Andersson, bunun kendilerine avantaj sağlayacağını belirtirken 2GB bellek kapasitesinin de yetersiz olduğunu ve 4GB, hatta belki de 8GB belleği tercih edebileceğini dile getirdi. Konsolların uzun yıl aralıklarıyla piyasaya sürüldüğünü göz önüne aldığımızda mümkün olan en iyi bileşenlerin bir araya getirilmesi talebi gayet doğal.

bir konun vardı sipahi ps4 te değiştirilebilir ekran kartı olması ihtimali ile ilgiliydi..eğerki bu gerçekleşirse asıl devrim olacak..

Evet boyle bir konu mevcut idi haklisiniz fakat konuyu ilker_xxx adli arkadasimiz acmisdi, linkini asagida paylasiyorum insALLAH.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55929994

Sanirim Valve de boyle birseyler soyluyordu, acaba gercek olucakmi?

• quote:

quote:

quote:

Evet boyle bir konu mevcut idi haklisiniz fakat konuyu ilker_xxx adli arkadasimiz acmisdi, linkini asagida paylasiyorum insALLAH.

eğer olursa 2 firmada böyle yapar bence..çünkü bu işer tanışıklı dövüş birazda..ms ve sony mutlaka haberleşiyorlardır..ticaret hayatı böyledir bilirsin..çünkü bu özelliği koyacak bir konsolun karşısında diğerinin şansı kalmaz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer olursa 2 firmada böyle yapar bence..çünkü bu işer tanışıklı dövüş birazda..ms ve sony mutlaka haberleşiyorlardır..ticaret hayatı böyledir bilirsin..çünkü bu özelliği koyacak bir konsolun karşısında diğerinin şansı kalmaz..

Eger olursa boyle bir ihtimal Next-Gen konsollarda teknik anlamda mumkunse tabiki kapali kapilar ardinda beraber ortak hareket olabilir. Belkide bilmedigimiz ortak paydada bulusulan neler vardir fakat bizler dedigin gibi vakif degiliz.

• Ben hic sanmiyorum Degistirilebilir ekran karti konsollarin cikacagini.
    Konsolun temel özelliklerinden biridir zaten bu durum.Al konsolu gerisini düsünme....

Bu arada konsollarda firmalar 8 Gb bellek istiyorlar ama En fazla 4Gb ile cikacaktir.
    Isterimki 8Gb olsun ama dedigim gibi Bence En FAZLA 4GB olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Ben hic sanmiyorum Degistirilebilir ekran karti konsollarin cikacagini.
    Konsolun temel özelliklerinden biridir zaten bu durum.Al konsolu gerisini düsünme....

Bu arada konsollarda firmalar 8 Gb bellek istiyorlar ama En fazla 4Gb ile cikacaktir.

4gb bile olmayabilir...ps2 ve xbox1 in 32mb idi...şimdiki nesilin 256 mb oldu...yeni nesilin de ben 2gb ile geleceğini düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Ben hic sanmiyorum Degistirilebilir ekran karti konsollarin cikacagini.

4gb bile olmayabilir...ps2 ve xbox1 in 32mb idi...şimdiki nesilin 256 mb oldu...yeni nesilin de ben 2gb ile geleceğini düşünüyorum...

Aynen hocam bende 2gb düsünüyorum. "EN FAZLA 4gb olur " bu yüzden bu lafi kulladim

• Nintendo Wii icin Adamlar önce 756 MB RAM var dediler, sonra yapımcılara giden Devkit'lerde 1 GB RAM olduğu söylendi yani Nintendo Wii U nun mevcut RAM'ini yukseltti, şimdi de bu RAM yine yetmez daha fazlasina ihtiyaç olacak deniyor. Muhakkak yapımcıların isteği doğrultusunda bir şeyler yapacak gibi duruyorlar Nintendo Wii U icin. RAM miktarı artacak gibi yapimci firmalar bu konuda konsol ureticilerini oyle veya boyle yonlendiriyor.

Söylenti: "Wii U'nun RAM'i 1 GB'dan Fazla Olacak"

Wii U'nun yapımcı günlüklerini ortaya döktüğünü iddia eden kaynak yine iş başında. Bu seferde aynı kaynak Wii U'nun RAM'inin 1 GB'dan fazla olacağını açıkladı.

RAM hakkında açıklanan söylentiler şöyle;

* 1 GB'dan daha fazla RAM'e sahip olacak.
        * Rev4 Dev Kit baz alınacak.
        * Kullanılabilecek RAM oldukça şaşırtıcı olacak ancak 8 GB'ı geçmeyecek.

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Wii_Unun_RAMi_1_GBdan_Fazla_Olacak-25218.htm

• quote:

Nintendo Wii icin Adamlar önce 756 MB RAM var dediler, sonra yapımcılara giden Devkit'lerde 1 GB RAM olduğu söylendi yani Nintendo Wii U nun mevcut RAM'ini yukseltti, şimdi de bu RAM yine yetmez daha fazlasina ihtiyaç olacak deniyor. Muhakkak yapımcıların isteği doğrultusunda bir şeyler yapacak gibi duruyorlar Nintendo Wii U icin. RAM miktarı artacak gibi yapimci firmalar bu konuda konsol ureticilerini oyle veya boyle yonlendiriyor.

Wii U'nun yapımcı günlüklerini ortaya döktüğünü iddia eden kaynak yine iş başında. Bu seferde aynı kaynak Wii U'nun RAM'inin 1 GB'dan fazla olacağını açıkladı.

RAM hakkında açıklanan söylentiler şöyle;

* 1 GB'dan daha fazla RAM'e sahip olacak.
        * Rev4 Dev Kit baz alınacak.
        * Kullanılabilecek RAM oldukça şaşırtıcı olacak ancak 8 GB'ı geçmeyecek.

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Wii_Unun_RAMi_1_GBdan_Fazla_Olacak-25218.htm

Nintendo Wii U da yasanan bu gelismeyi asla goz ardi edemeyiz, ilkonce 720 ile yola cikildi simdi 2 GB RAM yetmez deniyoer hatta ve hatta Wii U da Unreal Engine 4 calismasi icin ugrasildigi bile konusuluyor. Oyun firmalarina gonderilen Devkit ler deki RAM her daim artiyor birde Yeni Xbox ve PS4 du dusunelim.

• Epic Games in yeni nesil konsollar icin uretmis oldugu hatta lisansini musterilerine sattigi Egitim Seminerini ilk defa GDC 2012 konferansinda Unreal Engine 4 vidyosuyla kapali kapilar ardinda paylastigi ve seyredenleri buyuledigi resmen biliniyor.Hatta ve hatta Unreal Engine 4 'ün yanında GDC 2011 de verilen Samaritan vidyosu komik kalıyor" demiş adamlar.Bu cepte :)

N4g'deki dedikoduda ise Nintendo WiiU' ya Unreal Engine 4 çalıştırabilmesi için ayar çekiyormuş deniyor farkli yabanci sitelerde fakat bu cepte degil sadece suan icin soylenti, fakat Nintendo nun Wii U nun RAM' ini ikinci kez artirmak istemesi bu soylenilenlerle ortusuyor gibi, bekleyip gorecegi, konsol firmalari suan eminim Unreal Engine 4 u baz aliyor cunki vidyoyu GDC 2012 konferansinda seyredenler kucuk dillerini yutmuslar :)

Unreal Engine 4 'ün yanında GDC 2011 de verilen Samaritan vidyosu komik kalıyor" Bu cumle Yeni Xbox hakkinda bize bilgi veriyor aslinda Samartian vidyosunu boyle golgede birakan bir konsol ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Mart 2012; 22:26:22 >

• Sipahi hocam beni ters köseye yatirdin bak bu aciklamalarla

Gercekten Wii U 1Gb bellek veya üstü bir sekilde cikarsa piyasaya , Xbox in yeni konsolu 4Gb KESIN ,8Gb olma ihtimalide %70 olur gibi hocam.
    Ben bilmiyordum Wii U'nun 1Gb veya üstü bir Bellekle gelecegini.Bu yüzden gelisi güzel konustum

ins E3 de güzel aciklamalar gelir yeni konsol hakkinda.
  • quote:

Sipahi hocam beni ters köseye yatirdin bak bu aciklamalarla

Gercekten Wii U 1Gb bellek veya üstü bir sekilde cikarsa piyasaya , Xbox in yeni konsolu 4Gb KESIN ,8Gb olma ihtimalide %70 olur gibi hocam.
    Ben bilmiyordum Wii U'nun 1Gb veya üstü bir Bellekle gelecegini.Bu yüzden gelisi güzel konustum

ins E3 de güzel aciklamalar gelir yeni konsol hakkinda.

Epic Games ve EA buyuk baski yapiyormus zira GDC 2012 konferansinda kapali kapilar ardinda ilk defa yeni nesil bir konsolda izletilen Unreal Engine 4 vidyosu ve egitim semineri butun katilimcilari lisans sahiplerinin kucuk dillerini yutmasina sebep olmus ki Samartian vidyosu bile Unreal Engine 4 vidyosu nun yaninda komik kaliyormus bence Microsoft ve Sony en kotu Unreal Engine 4 tech demosunu baz alacak ve 8 GB RAM olursa hic sasirmayin derim.

Buraya DiKKAT !

Epic Games CEO su GDC 2012 konferansinda dediki :

i Pad bile 1 GB RAM ile bir tabletle geliyorsa yeni nesil konsollar bunun cok ama cok onunde olmasi gerekir dedi ve konsol firmalarina baskimiz suruyor dedi.

• Durun beyler hersey belli olacak yavas yavas
  • konsolda 8gb ram olursa çüşş derim ya bu adamlşar i,şi bilmiyor yada biz kerizizsistem için 512mb ekran kartı için ise 2gb ram gayet yeterli 5 senme sonra bile sıkıntı çıkarmaz zaten konsolun standardı 1080p olacağı için 2gb ram fazlasıtla yeterli gelir eğer 8gb ram koyarlarsa fiyatda artacak haliyle.bence ddr3 yerine xdr2 ram kullansınlar 2gb ram ağzından girer burnundan çıkar resmen konsolun fiyatda artar ama bant genişliği çok yüksek olur bunun yanında işlemci gücü lazım derken çeviride hata yoksa bunlar saçmalıyorlar asıl lazım olan gpu gücü ki bu sisteme gtx680 yada 7990 ayarında kart koyacak hallleri yok yoksa o konsolu nasıl soğutacaklar dahada önemlisi bizim cepler nasıl soğuyacak o zaman,ps3 işlemcisi yeni nesilde bile çatır çatır götürür işi ama xbox360 için aynı şeyi söyleyemem ama bu nesilde ki işlemciler en azından 8 çekirdekli ve cache bellekleri çekirdek başına 1mb olabilir

• daha eskisine doyamadım yenisini kaldıramam .. hayır lütfen
  • Buarada 360'a cok buyuk bir Ex oyun geliyormus.

Microsoft is hiring for a “major Xbox AAAA console title”. You read that correctly. Not AAA. Four “A”s.

The listing states:

“Microsoft Studios (Xbox) is looking for a dynamic and seasoned Executive Producer to lead and develop a world-class team who will own the creation and delivery of a AAAA experience that delivers on 1st party goals and, more importantly, creates a fun gaming experience for our audience. The EP will be responsible for identifying a great development partner who shares our passion and goals, mapping the product roadmap, all aspects of production, from initial concept development through retaining world-class production capacity to delivering high-quality games that are on time and on budget, and improving the viral performance of the games.”

http://gamingeverything.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Mart 2012; 10:04:18 >

• Microsoft yeni Xbox için yazılımcı arıyor!

Microsoft'un iş ilanlarını yayımladığı sitede, yeni Xbox'la ilgili bir ilan heyecan yarattı.

Siteden şu an kaldırılmış olan ilanda, Microsoft'un merkez ofisinin bulunduğu Redmond'da çalışacak Yazılım Geliştirme Mühendisi arandığı belirtiliyor. İlanın ilgi çeken yönü ise "yeni nesil Xbox" için çalışan takımda böyle bir ihtiyacın olduğu belirtiliyor.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Microsoft yeni Xbox için yazılımcı arıyor!
    http://www.merlininkazani.com/Microsoft_yeni_Xbox_icin_yazilimci_ariyor-haber-49507p1.html

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Mart 2012; 12:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Sipahi kardeş kesinlikle tahminlerin doğru çıkacak ve 2013 te yeni nesil xboxlarımıza kavuşmuş olacağız. Ayrıca bu e3 de de epic games in yeni xbox için grafik tanıtım videoları kesinlikle olacaktır.

Aklin yolu birdir kardes, bu haber en buyuk kaniti diyebiliriz. @ FiréLord arkadasimda bizim gibi 2013 Kasim diyordu. Zira bunu gormemek imkansiz bir cok arguman 2013 son ceyregi isaret ediyor.

Artik bu haberle heycanlanmak icin daha cok sebebimiz var.

"Microsoft yeni Xbox için yazılımcı arıyor!

Microsoft'un iş ilanlarını yayımladığı sitede, yeni Xbox'la ilgili bir ilan heyecan yarattı. "

• quote:

Microsoft'un iş ilanlarını yayımladığı sitede, yeni Xbox'la ilgili bir ilan heyecan yarattı.

Siteden şu an kaldırılmış olan ilanda, Microsoft'un merkez ofisinin bulunduğu Redmond'da çalışacak Yazılım Geliştirme Mühendisi arandığı belirtiliyor. İlanın ilgi çeken yönü ise "yeni nesil Xbox" için çalışan takımda böyle bir ihtiyacın olduğu belirtiliyor.

http://www.merlininkazani.com/Microsoft_yeni_Xbox_icin_yazilimci_ariyor-haber-49507p1.html

"Microsoft yeni Xbox için yazılımcı arıyor" adli konunun kaynagina asagidaki linkden ulasabilirsiniz.

Kaynak :

• quote:

quote:

"Microsoft yeni Xbox için yazılımcı arıyor" adli konunun kaynagina asagidaki linkden ulasabilirsiniz.

Kaynak :

Bitmedi ...

Turn 10 Studios, the creators of the top selling and critically acclaimed Forza Motorsport franchise has an exciting opportunity for an experienced Cinematics Art Director to join the Art Department. This role reports directly to the Project Art Director and involves defining and driving the cinematics vision and techniques needed to achieve exceptionally high quality content for our Next Generation of games. This person is responsible for applying a deep and thorough understanding of cinematics techniques to envision and deliver our challenging visual targets. The Cinematics AD is a good communicator who can drive the requisite implementation, training, and execution of a modern cinematics pipeline by a group of talented Developers and Artists.

Kaynak :

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.