Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.134
Cevap
238
Favori
1.644.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sipahi hocaminda söyledigi gibi konsolun 2013 Kasim gibi gelme durumu neredeyse kesinlesti gibi.

Herkese hayirli ugurlu olsun.
    Bu güzel haber icinde SIPAHI hocama tekrar tsk ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Iste bu mükemmel haber.
    Sipahi hocaminda söyledigi gibi konsolun 2013 Kasim gibi gelme durumu neredeyse kesinlesti gibi.

Herkese hayirli ugurlu olsun.
    Bu güzel haber icinde SIPAHI hocama tekrar tsk ediyorum..

ALLAH razi olsun cok sagolun.

Gercekten heycan verici gelismeler, Microsoft tun 2012 de Turkiyede Resmi olarak gelecek olmasi, Turkce oyunlara destek ve en son gelen bu haber heycan verici :)

Simdi sirada Epic Games in GDC 2012 konferansinda Unreal Engine 4 lisans sahipleriyle ilk defa yeni nesil bir konsolda ki bu (YENi XBOX'dir) kapali kapilar ardinda paylatigi Samartian vidyosunda kat ve kat basarili olan izliyen oyun firmalari ve katilimcilarin kucuk dillerini yutmalarina sebep olan Unreal Engine 4 tech demosunu Epic Games in dedigi gibi 2012 de seyretmek dusuyor biz oyun severlere .

• şu UE4 videosunu görsem daha birsey istemiyorum vallahi Sipahi
    Tüm bilgilerin E3 de aciklanmasina raziiym ama Su videoyu görelim Cok cok merak ediyorum acikcasi.
    Samaritan dan kat kat iyi diyorlar ,Daha bi merak sardiriyorlar insana..
  • Ben hala 360dan olumlu performanslar alanlardanım ve yenı nesıl konsolun daha gelmıcegını dusnuyorum xbox'ın açıklamalarında en güclü oyunlardan birini yapmayı planlıyoruz vs den sonra zaten daha bır sure xbox 360ı kullanırız gıbıme gelıyor ki xbox'ın son yılları olsada su an oyun pıyasası cok ıyı hergun yenı bır oyun gelıyor nerdeyse almamıs olanlar bıle hala cok sey kacırmamıs dıyebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Ben hala 360dan olumlu performanslar alanlardanım ve yenı nesıl konsolun daha gelmıcegını dusnuyorum xbox'ın açıklamalarında en güclü oyunlardan birini yapmayı planlıyoruz vs den sonra zaten daha bır sure xbox 360ı kullanırız gıbıme gelıyor ki xbox'ın son yılları olsada su an oyun pıyasası cok ıyı hergun yenı bır oyun gelıyor nerdeyse almamıs olanlar bıle hala cok sey kacırmamıs dıyebılırım

xbox'ın açıklamalarında en güclü oyunlardan birini yapmayı planlıyoruz

isde soylenilen o oyun muhtemelen Xbox 360 icin degil Yeni Xbox icin yapiliyor BSC haberde 360 demis yanlis haber anliyacagin kardesim Yeni Xbox icin yapiliyor.

2013 Kasim aralik
  • 2013 Kasım çok geç değil mi yahu? O zaman daha bu konsollarla devam ediyoruz demektir. Ben en geç 2013 Q1 bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

2013 Kasım çok geç değil mi yahu? O zaman daha bu konsollarla devam ediyoruz demektir. Ben en geç 2013 Q1 bekliyordum.

Sanmiyorum benim bildigim Microsoft urunlerini bilhassa Kasim Aralik aylarina denk getiriyor.

Gerci ay artik onemlide degil 2013 Kesin gozuyle bakabiliriz E3 2013 de alet ilk defa sunulur Kasim Aralik aylarinda satisa cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 15 Mart 2012; 20:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Sipahi kardeş kesinlikle tahminlerin doğru çıkacak ve 2013 te yeni nesil xboxlarımıza kavuşmuş olacağız. Ayrıca bu e3 de de epic games in yeni xbox için grafik tanıtım videoları kesinlikle olacaktır.

Aklin yolu birdir kardes, bu haber en buyuk kaniti diyebiliriz. @ FiréLord arkadasimda bizim gibi 2013 Kasim diyordu. Zira bunu gormemek imkansiz bir cok arguman 2013 son ceyregi isaret ediyor.

Artik bu haberle heycanlanmak icin daha cok sebebimiz var.

"Microsoft yeni Xbox için yazılımcı arıyor!

Microsoft'un iş ilanlarını yayımladığı sitede, yeni Xbox'la ilgili bir ilan heyecan yarattı. "

Sipahi hocam konsol donanımı kesindir de son olarak live için yazılım mühendisi arıyordur onlar...Tahminimce yeni Xbox ın işlemci üretimi başlamıştır. ram olarak da eğer 8gb olursa ki ben böyle düşünmüyorum, konsol uçar gider, düşünsenize 256 mb ram ile Xbox360 neler yapıyor, 8gb ile müthiş olur ama ben zannetmiyorum öyle olacağına...Sipahi hocam benim merak ettiğim konu grafik işlemcisinin ne olacağı...Bununla ilgili bir iddaa ya da sızıntı bir bilgi var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

2013 Kasım çok geç değil mi yahu? O zaman daha bu konsollarla devam ediyoruz demektir. Ben en geç 2013 Q1 bekliyordum.

Sanmiyorum benim bildigim Microsoft urunlerini bilhassa Kasim Aralik aylarina denk getiriyor.

Gerci ay artik onemlide degil 2013 Kesin gozuyle bakabiliriz E3 2013 de alet ilk defa sunulur Kasim Aralik aylarinda satisa cikar.

Zaten üretim -dağıtım-lojistik olarak da 2013 ün ilk çeyreğine yetişmez...
  • quote:

quote:

quote:

Sipahi kardeş kesinlikle tahminlerin doğru çıkacak ve 2013 te yeni nesil xboxlarımıza kavuşmuş olacağız. Ayrıca bu e3 de de epic games in yeni xbox için grafik tanıtım videoları kesinlikle olacaktır.

Aklin yolu birdir kardes, bu haber en buyuk kaniti diyebiliriz. @ FiréLord arkadasimda bizim gibi 2013 Kasim diyordu. Zira bunu gormemek imkansiz bir cok arguman 2013 son ceyregi isaret ediyor.

Microsoft'un iş ilanlarını yayımladığı sitede, yeni Xbox'la ilgili bir ilan heyecan yarattı. "

Sipahi hocam konsol donanımı kesindir de son olarak live için yazılım mühendisi arıyordur onlar...Tahminimce yeni Xbox ın işlemci üretimi başlamıştır. ram olarak da eğer 8gb olursa ki ben böyle düşünmüyorum, konsol uçar gider, düşünsenize 256 mb ram ile Xbox360 neler yapıyor, 8gb ile müthiş olur ama ben zannetmiyorum öyle olacağına...Sipahi hocam benim merak ettiğim konu grafik işlemcisinin ne olacağı...Bununla ilgili bir iddaa ya da sızıntı bir bilgi var mı?

Haklisiniz zira paylastigim haberlerde Microsoft Yeni Xbox icin Yazilim Muhendisleri aradigini duyurmus is ilanlari verilmis :)

Acikcasi GDC 2012 konferansinda Unreal Engine 4 tanitiminda Yeni Konsolda tanitilan vidyonun etkisi katilimci lisans sahipleri ve misafirlerin Dudaklarini ucuklatmakla kalmamis gecen yil izledigimiz Samartian vidyosunu bile 10 kere golgede birakan bir konsoldaki Ekran karti suandaki giris seviyesinin ust seviye bir ekran kartidir diye dusunuyorum.

Kesin konusmaktan ziyade ben Donanim bilgilerinin E3 2012 de az bucuk ogrenecegimizi ve E3 2013 dede konsolun mutlaka tanitilacagini tahmin ediyorum ayni sizin gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklisiniz zira paylastigim haberlerde Microsoft Yeni Xbox icin Yazilim Muhendisleri aradigini duyurmus is ilanlari verilmis :)

Acikcasi GDC 2012 konferansinda Unreal Engine 4 tanitiminda Yeni Konsolda tanitilan vidyonun etkisi katilimci lisans sahipleri ve misafirlerin Dudaklarini ucuklatmakla kalmamis gecen yil izledigimiz Samartian vidyosunu bile 10 kere golgede birakan bir konsoldaki Ekran karti suandaki giris seviyesinin ust seviye bir ekran kartidir diye dusunuyorum.

Kesin konusmaktan ziyade ben Donanim bilgilerinin E3 2012 de az bucuk ogrenecegimizi ve E3 2013 dede konsolun mutlaka tanitilacagini tahmin ediyorum ayni sizin gibi.

Kesinlikle sana katılıyorum. Kesin çıkış tarihi 20 aralık 2013 olacaktır. Bu E3 de de ben konsolun sadece kağıt üzerindeki gücünün tanıtılacağını düşünüyorum bir kaç epic games videosuyla beraber. Tam görsel tanıtım ise 2013 E3 ünde olacak ve aynı yılın aralık ayında da konsol amerikada satışa çıkacaktır. Ancak avrupa satışı sınırlı stok nedeniyle 2014 martına sarkabilir, daha önceden de olduğu gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESRAP -- 15 Mart 2012; 20:55:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle sana katılıyorum. Kesin çıkış tarihi 20 aralık 2013 olacaktır. Bu E3 de de ben konsolun sadece kağıt üzerindeki gücünün tanıtılacağını düşünüyorum bir kaç epic games videosuyla beraber. Tam görsel tanıtım ise 2013 E3 ünde olacak ve aynı yılın aralık ayında da konsol amerikada satışa çıkacaktır. Ancak avrupa satışı sınırlı stok nedeniyle 2014 martına sarkabilir, daha önceden de olduğu gibi....

Haklisiniz ilk once hayrlisiyla su Unreal Engine 4 vidyosunu bir seyredelim de Unzerstörbar kardesimin dedigi gibi oldukca merak ediyoruz gercekten.

• 2013 Kesnlestii gibi
  • Microsoft: Yeni Xbox Bu Yıl E3'te gösterilmeyecektir

Kotaku
    Microsoft: New Xbox Won’t Be Shown at This Year’s E3
    http://kotaku.com/5893685/microsoft-new-xbox-wont-be-shown-at-this-years-e3

kataku sitesindeki bu haberi neredeyse bilmeyen yok , devamli E3 2013'e dikkat cekiyoruz. % 99 E3 '2013 de bizlerle.

• quote:

Microsoft: Yeni Xbox Bu Yıl E3'te gösterilmeyecektir

Kotaku

kataku sitesindeki bu haberi neredeyse bilmeyen yok , devamli E3 2013'e dikkat cekiyoruz. % 99 E3 '2013 de bizlerle.

Çıkışı 2014 en erken olur o zaman.Kimse 2013 de konsol beklemesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

quote:

Kotaku

Öncelikle Microsoft ürünlerini her zaman son ceyrekde Kasim Aralik gibi cikartir.

Eger 2014 diyorsaniz bu 2014 son ceyregi yani ha 2014 ha 2015 bir farki yok.

Anliyacaginiz 2014 Aralik cok uzak bir ihtimal hic olasi degil.

Sebep konsol GDC 2012 de ilk kez Unreal Engine 4 vidyosunda kapali kapilar ardinda tanitildi.
    Nasil 2015 de 360 tanitildi E3 de ve cikisi yapti ayni sekilde, E3 de tanitilip 2013 de cikar buyuk ihtimalle. Bir kamyon Arguman 2013 e isaret ediyor Buyrun...

Ve en son suprisimi paylasiyorum kardeslerim.

MS: E3 için Yeni Xbox, Bloomberg 2013 lansmanı raporlama

MS: No new Xbox for E3, Bloomberg reporting 2013 launch

KAYNAK :
    http://www.vg247.com/2012/03/15/microsoft-says-no-new-xbox-at-e3-or-anytime-soon/

• quote:

quote:

quote:

Kotaku

Öncelikle Microsoft ürünlerini her zaman son ceyrekde Kasim Aralik gibi cikartir.

Sebep konsol GDC 2012 de ilk kez Unreal Engine 4 vidyosunda kapali kapilar ardinda tanitildi.
    Nasil 2015 de 360 tanitildi E3 de ve cikisi yapti ayni sekilde, E3 de tanitilip 2013 de cikar buyuk ihtimalle. Bir kamyon Arguman 2013 e isaret ediyor Buyrun...

KAYNAK :
    http://www.vg247.com/2012/03/15/microsoft-says-no-new-xbox-at-e3-or-anytime-soon/

Zaten sizin mantığınıza göre 2014 sonu 2015 ise 2013 sonu da 2014 dür o zamanŞaka bir yana her zaman Q3 de ve ya Q4 de çıkartacak diye bişey yok.Şu ana kadar sadece 2 konsol çıkarmış bir firma.Kesin tahmin yapmak zor ama eğer satış rakamları böyle giderse 2013 de çıkmayacağına adım gibi eminim..

• Kötü haber, bekle babam bekle.

Özellikle son zamanlarda yeni konsollarla ilgili tahmin ve öngörülere oldukça sık rastlar olduk. Bunların bir çoğu sağlam kaynaklardan gelirken, bazıları da yanlış bilgilere sahip olabiliyor.

Bu bilgilerden bir tanesi de E3 fuarında Microsoft'un yeni bir konsol duyurusu yapacağıydı. Ancak firmadan David Dennis, yaptığı açıklamada E3 fuarında ya da yakın bir tarihte yeni bir konsol duyurulmayacağını ve Microsoft'un bu yıl tamamen Xbox 360'a yoğunlaşasacağını belirtti.

Böylece bir dedikodu daha resmi ağızlardan yalanlanmış oldu.
  • Tabiki suan afaki konusuyoruz Devkitlerin oyun sirketlerine gonderildigi biliniyor.

Zira Epic games yeni nesil bir konsolla ki buyuk ihtimal bu konsol yeni Xbox lisans egitim seminerinde GDC 2012 konferansinda Unreal Engine 4 vidyosunu katilimcilarla paylasti, ve asil can alici en buyuk Arguman Epic games Bu yil 2012 de ilk defa Yeni Nesil konsolun gucunu gosteren Unreal Engine 4 vidyosunu paylasacagini resmen duyurdu.

Hal boyle olunca akillara 2005 geliyor Microsoft 2005 de neyapti E3 2005 de ilk defa 360 i tanitti.

KAYNAK
    en.m.wikipedia.org
    Electronic Entertainment Expo - Wikipedia
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/History_of_E3

Sonra ne yapti ayni yil icerisinde 16 Kasim 2005 de Xbox 360 cikti

KAYNAK
    en.m.wikipedia.org
    Xbox 360 - Wikipedia
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

2005 de yasadigimizin aynisini 2013 dede yasayacagiz.

ilk raporlar gelmeye basliyor, bu yil donanim soylentileri E3 2012 de ayyuka cikar ve Epic games in resmen acikladigi üzere ilk Unreal Engine 4 vidyosunu izleriz

Gelecek yil E3 2013 dede Yeni Xbox tanitilir ve 2013 son ceyrekde gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kotaku

KAYNAK :

Zaten sizin mantığınıza göre 2014 sonu 2015 ise 2013 sonu da 2014 dür o zamanŞaka bir yana her zaman Q3 de ve ya Q4 de çıkartacak diye bişey yok.Şu ana kadar sadece 2 konsol çıkarmış bir firma.Kesin tahmin yapmak zor ama eğer satış rakamları böyle giderse 2013 de çıkmayacağına adım gibi eminim..

Nintendo Wii icin Adamlar önce 756 MB RAM var dediler, sonra yapımcılara giden Devkit'lerde 1 GB RAM olduğu söylendi yani Nintendo Wii U nun mevcut RAM'ini yukseltti, şimdi de bu RAM yine yetmez daha fazlasina ihtiyaç olacak deniyor. Nintendo Wii U pazara en az 2GB RAM ve 7000 serisi bir ekran kartiyla giris yapacak. 360 daki ve PS3 deki butun HARD CORE OYUNLARA ki bunlarin arasinda yok yok hepsine destek veriyor Wii U 40 oyunla giris yapacak 360 dan kat ve kat iyi donanimla cikacak ve 2 yil boyunca Microsoft Wii U ya gec kardesim 2 Yil bu oyun dunyasinda istediginiz gibi at kostur diyecek eger sizin dediginiz gibi 2014 de cikarsa yeni Xbox . O yuzden Microsoft Wii U ya 2 Yil musade etmez imkani haddi yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.