Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.134
Cevap
238
Favori
1.644.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ R*ACE 5 - 9 Mart tarinde her yil duzenlenen GDC 2012 adinda bir oyun fuari var. Sony, Microsoft , Nintendo ve bir cok yapimci firma bu konferansda yerlerini aldi.

Yine bu GDC 2012 oyun fuarinda Epic Games ilk defa yeni nesil bir konsolla ki bu cok buyuk ihtimal Yeni Xbox la Unreal Engine oyun motorunu ve ilk defa bir sonraki nesilin ilk oyun vidyosunu bu GDC 2012 oyun fuarinda Epic Games kendi sunumunda taniticagini acikladi, fakat basindan gizli kapali kapilar ardinda fakat ! internete sizacagini umud ediyoruz.

Anliyacagin canim kardesim, yeni nesil bir konsolun gucunu gosteren bir oyun vidyosu.
  • Bu konferansi yine fanli izleyebilecek miyiz
  • Microsoft Yeni Xbox İçin Tanıtımlara Başladı mı?

Henüz resmi duyurusu gerçekleşmeyen yeni nesil Xbox konsolu için tanıtımlar başlamış gibi gözüküyor. Zira Crytek'ten bir teknik tasarımcının Twitter hesabında paylaştığı yazı, bu şekilde.

Bugün Sean Tracy, Twitter hesabı üzerinden "Durango'nun yapımcı zirvesi için Londra'dayım." yazısını paylaştı. Bu yazının oyun dünyasındaki haber sitelerine düşmesiyle de silinmesi bir oldu. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yeni nesil Xbox'ın proje adının Durango olduğu söylentisi yayılmıştı. 

www.bolumsonucanavari.com
    Microsoft Yeni Xbox İçin Tanıtımlara Başladı mı?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Yeni_Xbox_icin_Tanitimlara_Basladi_mi-25093.htm

• Microsoft Yeni Xbox İçin Tanıtımlara Başladı

Neogaf Forumu

NeoGAF
    Kotaku Rumor: The Xbox 3's Code Name Is "Durango" [Crytek: Durango Meeting In London]
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=463307

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Microsoft Yeni Xbox İçin Tanıtımlara Başladı

Neogaf Forumu

NeoGAF
    Kotaku Rumor: The Xbox 3's Code Name Is "Durango" [Crytek: Durango Meeting In London]

Bence bu çok önemli bir haber. Artık kesin gözüyle bakmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Neogaf Forumu

NeoGAF

Crytek attending the Durango developers summit in London

Sean Tracy, a technical designer for Crytek, has tweeted the news that he’s attending the Durango summit in London.

Supposedly, Durango is the codename for Microsoft’s next Xbox.

No word on whether this is actually a summit for the new Xbox, or if the codename refers to the city of Durango, Colorado, one of Mexico’s 31 states, or even the SUV from Dodge.

Project Natal, which was named after the Brazillian city, ended up being Kinect.

Durango was rumored to be the next Xbox console’s codename by Kotaku earlier in the month, with various sources also hosting the news.

However, Microsoft is not expected announced anything pertaining to its next console until at least 2013.

Kaynak 1 :http://www.vg247.com/2012/02/28/crytek-is-in-london-attending-the-durango-developers-summit/

Kaynak 2 :
    Kotaku
    People Appear to Be Meeting About the Next Xbox in London Right Now
    http://kotaku.com/5888974/there-are-people-meeting-about-the-next-xbox-in-london-right-now

• quote:

Henüz resmi duyurusu gerçekleşmeyen yeni nesil Xbox konsolu için tanıtımlar başlamış gibi gözüküyor. Zira Crytek'ten bir teknik tasarımcının Twitter hesabında paylaştığı yazı, bu şekilde.

Bugün Sean Tracy, Twitter hesabı üzerinden "Durango'nun yapımcı zirvesi için Londra'dayım." yazısını paylaştı. Bu yazının oyun dünyasındaki haber sitelerine düşmesiyle de silinmesi bir oldu. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yeni nesil Xbox'ın proje adının Durango olduğu söylentisi yayılmıştı. 

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Yeni_Xbox_icin_Tanitimlara_Basladi_mi-25093.htm

Bu yazının oyun dünyasındaki haber sitelerine düşmesiyle de silinmesi bir oldu.

Silinen mesaj budur arkadaslar, en basindan bu yana soyluyorum. Bir oyun konsoluna gecici olarak kod ismi verildiyse ki Yeni Xbox a verildi bu oyun konsolu en gec 2 yil icinde piyada. Bu zamana kadar bir kamyon ornek var daha onceki mesajlarimda hepsini belirttim en gec kod ismini alan bir konsol en gec 21, 22 ay sonra cikmisdir, daha uzun bir zaman dilimi kimse beklemesin. En basindan bu yana bir kac arkadasimla beraber 2013 Kasimda yeni Xbox cikacak. Bu yilda ilk oyun vidyolarini gorecegiz.

Kotaku
    http://kotaku.com/5888974/there-are-people-meeting-about-the-next-xbox-in-london-right-now

NeoGAF

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★

• Sipahi maşallahın var kardeşim yaw... Aynen devam et...Ben de taaa 3-4 yıl öncesinden yeni xbox ın en geç aralık 2013 te çıkacağını belirtmiştim. Görünen köy kılavuz istemez ki zaten her şey ap açık ortada... Sipahi kardeşim oturma düzenine baktım da Valve de gözüme çarptı. Onlar şu an hangi proje üzerinde çalışıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Sipahi maşallahın var kardeşim yaw... Aynen devam et...Ben de taaa 3-4 yıl öncesinden yeni xbox ın en geç aralık 2013 te çıkacağını belirtmiştim. Görünen köy kılavuz istemez ki zaten her şey ap açık ortada... Sipahi kardeşim oturma düzenine baktım da Valve de gözüme çarptı. Onlar şu an hangi proje üzerinde çalışıyorlar?

Tesekkurederim cok sagolun, haklisiniz aklin yolu birdir. Bu saaten sonra öncelik 7 gun sonraki GDC 2012 Epic Games sunumunda Unreal Engine 4 hakkinda soyle 30, 40 saniyelikte olsa yeter bir vidyo internete sizsin :)

Valve ye gelince orasi cok ilginc. Gabe Newell 3, 4 gun once ortaya bir tas attti ve dediki :

Valve: Gerekirse Kendi Donanımımızı Çıkartırız !

Okadar iddali cumleler kullandi ki sanki bir sonraki nesilde Valve % 90 yep yeni bir oyun konsolu cikarticak.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57928922&p=1#57941100

• Valve: Gerekirse Kendi Donanımımızı Çıkartırız !

Penny Arcade'de uzun bir söyleşide bulunan Valve'in önde gelen isimlerinden Gabe Newell, Valve'in teknik deneyimlerinin bir donanım çıkaracak kadar yeterli olduğunu ve gerekirse bunu yapabileceklerini açıkladı.

"Eğer donanım satmamız gerekirse, bunu yapacağız. Yeniliklere devam etmemiz gerektiğine inanıyoruz ve eğer yeniliğe giden yolda bu tarz projeler olacaksa bunu yapmaktan çekinmeyiz. Donanım tercihimiz insanların üretimde ve dağıtımda iyi oldukları donanımlar."

Newell mevcut donanımların üretiminde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte değişikliğe gidilmesinden yana olduğunu söylüyor.

"Ya yenilikçile kucak açmalı ya da bu işi bırakıp gitmelisiniz diye düşünüyorum. Demek istediğim Sega, Atari, Vectrex ve Commadore... Ya nasıl daha ileri giderim diye düşünmelisiniz ya da geride kalmayı kabul etmelisin."

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Sipahi maşallahın var kardeşim yaw... Aynen devam et...Ben de taaa 3-4 yıl öncesinden yeni xbox ın en geç aralık 2013 te çıkacağını belirtmiştim. Görünen köy kılavuz istemez ki zaten her şey ap açık ortada... Sipahi kardeşim oturma düzenine baktım da Valve de gözüme çarptı. Onlar şu an hangi proje üzerinde çalışıyorlar?

"Eğer donanım satmamız gerekirse, bunu yapacağız . Yeniliklere devam etmemiz gerektiğine inanıyoruz ve eğer yeniliğe giden yolda bu tarz projeler olacaksa bunu yapmaktan çekinmeyiz. Donanım tercihimiz insanların üretimde ve dağıtımda iyi oldukları donanımlar."

Gabe Newell in su iki cumlesine Dikkat !!

- "Donanım tercihimiz insanların üretimde ve dağıtımda iyi oldukları donanımlar."

- "Eğer donanım satmamız gerekirse, bunu yapacağız

Gabe Newell in bu iki cumlesi bir sonraki nesilde Microsoft, Sony, Nintendo haricinde yep yeni bir konsolun gelebilecegini isaret eder nitelikte. Ziraözellikle su cumlesi bunu yapacağiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Şubat 2012; 11:55:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Neogaf Forumu

NeoGAF

Crytek attending the Durango developers summit in London

Sean Tracy, a technical designer for Crytek, has tweeted the news that he’s attending the Durango summit in London.

Supposedly, Durango is the codename for Microsoft’s next Xbox.

No word on whether this is actually a summit for the new Xbox, or if the codename refers to the city of Durango, Colorado, one of Mexico’s 31 states, or even the SUV from Dodge.

Project Natal, which was named after the Brazillian city, ended up being Kinect.

Durango was rumored to be the next Xbox console’s codename by Kotaku earlier in the month, with various sources also hosting the news.

However, Microsoft is not expected announced anything pertaining to its next console until at least 2013.

Kaynak 1 :http://www.vg247.com/2012/02/28/crytek-is-in-london-attending-the-durango-developers-summit/

Kaynak 2 :
    Kotaku

• Kotaku göre, Sean Tracy, Crysis stüdyosunda teknik bir tasarımcı, o Londra'da bir Durango zirvesinde olduğunu dün Twitter üzerinden duyurdu.

İki hafta önce aynı site bu yakın Microsoft'un bir sonraki Xbox konsolunda Durango kod adı olduğunu, projenin birden fazla kaynak tarafından haberdar edildiğini söyledi.

Wiki göre, Durango, İspanya'da bir yerleşim yeridir Dodge ve Ford arabaları bağlı olup, frizbi oyunu türüdür, Meksikalı bir futbol kulübü ...liste uzayıp gidiyor.

Bu ayın başlarında, Xbox World dergisinin Microsoft'un bir sonraki konsolu ile Wii U-benzeri dokunmatik ekran denetleyicisi sunacak iddia etti.

Diğer söylentiler donanım Sony'nin Blu-ray formatına destek olacak tavsiye ettiler ve oynanan ikinci el oyunları engellemek için önlemler içerebilir.

Google ceviri

http://www.computerandvideogames.com/337692/developers-attend-xbox-720-summit-in-london/

• Next-gen Xbox 'Durango' codename accidentally confirmed by Crytek?

Güncelleme: Microsoft, sorgulara cevap verdi ve bir yenilikçi olarak biz her zaman yanında ne düşünme ve nasıl biz Kinect yaptığı gibi teknolojinin sınırlarını zorlayabilir, "dedi İnanıyoruz Bir konsolun ömrünü uzatmak için tuşuna basın. sadece konsol donanım hakkında, ancak oyun ve eğlence deneyimlerini tüketiciye teslim ediliyor. hakkında Bunun ötesinde bu söylentileri ve spekülasyonlar üzerine yorum yok değil. "

Teşekkürler, Timan!

Google ceviri

Kaynak :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Şubat 2012; 13:16:15 >

• Kod adı Durango olan yeni xbox ın gizli geliştiricilerinin Londrada olduğu söylentileri duyulmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Kod adı Durango olan yeni xbox ın gizli geliştiricilerinin Londrada olduğu söylentileri duyulmaya başladı

Aynen güzel kardesim, oradanda direk Game Developers Conference na San Francisco ya gecerler 5-9 Mart arasinda kuvvetle ihtimal 7 Mart olsa gerek Unreal Engine 4 Next-gen oyun motorunu ilk defa telif hakkini satin almis oyun yapimcilarina musterilere basindan gizli seminer vericekler. Acaba nasil bir seyle karsi karsiya kalicaklar cok merak ediyorum dogrusu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Kod adı Durango olan yeni xbox ın gizli geliştiricilerinin Londrada olduğu söylentileri duyulmaya başladı

Aynen güzel kardesim, oradanda direk Game Developers Conference na San Francisco ya gecerler 5-9 Mart arasinda kuvvetle ihtimal 7 Mart olsa gerek Unreal Engine 4 Next-gen oyun motorunu ilk defa telif hakkini satin almis oyun yapimcilarina musterilere basindan gizli seminer vericekler. Acaba nasil bir seyle karsi karsiya kalicaklar cok merak ediyorum dogrusu.

Evet çok acayip haberler çıkmaya başlıyor , bazı kaynakları çok da güvenilir olmayan internet sitelerinde yeni Play station ve Xbox'ın 2012 içinde duyurulacağı söyleniyor , gerçi ben Xbox cephesinden duyuru beklesem de Sony adımız unutulmasın diye bir atak yapar mı onu da bilemiyorum.

Yalnız Natal/Kinect de olduğu gibi etkili bir duyuru ile yeni nesil bir xbox duyurulsa ve beklenenleri fazlası ile karşılasa ve insanları merak içinde bıraksa ve bu durum karşısın da da Sony cephesinden hiç bir hareketlilik olmasa durum nasıl olur oda düşündürücü.

• Isim xbox 720 olacak bence
  • Bence isim Durango kalır da 720 olmaz , şayet olursa çok basit ve kötü bir isim olur.

Hiç duyulmadık bir isim olacak bence.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.