Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.134
Cevap
238
Favori
1.644.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Crytek Yeni Neslin İlk İzlerini GDC'de Gösterecek

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Game Developers Conference hakkında katılımcıların tanıtımları devam ediyor. Crytek'in GDC sürprizi ortaya çıkmaya başladı!

Develop'un yayınladığı rapora göre Crytek, CryEngine 3'ün yeni sürümünü GDC'de yayınlayacak. Yapay zeka ve kullanıcı arayüzü etkileşimlerinin üzerinde durulacağı belirtilen sunumda, gelecek nesil teknolojisiyle düzenlenen DirectX 11 görselleri de kullanılacak.

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Yeni_Neslin_ilk_izlerini_GDCde_Gosterecek-25191.htm

Yeni Xbox da gosterir marifetlerini.

Sipahi kardeşim acaba Crytek in grafik motoru Epic'inden daha mı iyi olacak, bununla ilgili bir söylenti var mı acaba?

Crytek next gen icin mevcut Cry Engine 3 uzerinden bir teknik gelistirmis bildigim kadariyla. Yakin zamanda duymusdum bir sonraki nesildeki oyun motorlarinin hepsi saglam valla kardes DirectX 11 destegi yeter :) Ama ben Unreal Engine 4 cok daha etkin olabilir kanisindayim. Dun Kojima yeni nesil konsollar icin gelistirdigi oyun motorunu gosterdi "Fox Engine " inanilmaz bir is basarmis Kojima nin yeni nesil konsollar icin urettigi oyun motoru Muthis. Tahmin edin hangisi gercek hangisi Kojima nin yeni nesil konsollar icin urettigi oyun motoru olan Fox Engine

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★

• quote:

quote:

quote:

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Game Developers Conference hakkında katılımcıların tanıtımları devam ediyor. Crytek'in GDC sürprizi ortaya çıkmaya başladı!

Develop'un yayınladığı rapora göre Crytek, CryEngine 3'ün yeni sürümünü GDC'de yayınlayacak. Yapay zeka ve kullanıcı arayüzü etkileşimlerinin üzerinde durulacağı belirtilen sunumda, gelecek nesil teknolojisiyle düzenlenen DirectX 11 görselleri de kullanılacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Yeni_Neslin_ilk_izlerini_GDCde_Gosterecek-25191.htm

Yeni Xbox da gosterir marifetlerini.

Sipahi kardeşim acaba Crytek in grafik motoru Epic'inden daha mı iyi olacak, bununla ilgili bir söylenti var mı acaba?

Crytek next gen icin mevcut Cry Engine 3 uzerinden bir teknik gelistirmis bildigim kadariyla. Yakin zamanda duymusdum bir sonraki nesildeki oyun motorlarinin hepsi saglam valla kardes DirectX 11 destegi yeter :) Ama ben Unreal Engine 4 cok daha etkin olabilir kanisindayim. Dun Kojima yeni nesil konsollar icin gelistirdigi oyun motorunu gosterdi "Fox Engine " inanilmaz bir is basarmis Kojima nin yeni nesil konsollar icin urettigi oyun motoru Muthis. Tahmin edin hangisi gercek hangisi Kojima nin yeni nesil konsollar icin urettigi oyun motoru olan Fox Engine

b oyun motoru..ama gerçekten çok dikkatli bakmak gerekiyor..bu motorun kullanılacagı belırtılen bir oyun veya tahmın varmı @sipahi?

• quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

cihazın protitipi

muhahaha

• Bu Görüntüdeki Valve'in Yeni Konsolu Olabilir

Hatırlayacağınız üzere dün The Verge isimli haber sitesi güvendiği kaynaklara dayanarak Valve'in yeni bir oyun konsolu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Peki belirtilen bu konsol Valve çalışanının Twitter hesabı aracılığıyla ortaya çıktı mı?

"i7 quad core işlemci, 8 GB RAM ve onboard Nvidia ekran kartıyla bu küçük cihazı oluşturduk. Bu arada, Portal 2'yi HIZLI çalıştırıyor." yazısıyla görüntüyü paylaşan Greg Coomer'ın verdiği bu bilgiler, Verge'in dün yayınladığı rapordaki detaylarla bire bir uyuşuyor. Verge sitesi de dün, Steam Box'un özellikleri arasında  Nvidia ekran kartını, i7 işlemciyi ve 8 GB RAM'i saymıştı.

Görüntüye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Görüntüdeki cihaz her ne kadar SteamBox'un son hali olmasa da, en azından bir prototipi olabilir.

EA, SimCity 5 Haberlerine Yorum Yapmıyor
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_SimCity_5_Haberlerine_Yorum_Yapmiyor-25229.htm

• Yanında da xbox kolu var.
  • bunların çıkardığı konsol monsol olmaz
  • Ben inanmıyorum valve'nin konsol çıkarabileceğine...
  • ya hiç işiniz gücünüz yokmu allah aşkına , insanı xbox tan soğutuyosunuz 2014te çıkacak niye kendi kendinize senaryo yazıyosunuz .
  • GDC 2012 konferansi bugun itibariyle basliyor Epic games in resmen bu konferanda ilk sunumunu ve egitim seminerini verecegi yeni nesil lonsollar icin hazirladigi Next-Gen Unreal Engine 4 oyun motorunun lisansini satmis oldugu oyun sutudyolarina verecegi egitim seminerinden umarim internete birseyler sizar bekliyoruz.

Alienware X51 :

Kaynak Forbes :
    http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/03/04/does-a-steam-box-console-from-valve-make-sense/

Kaynak iGN :
    IGN
    Making Sense of the Valve Steam Box Rumors - IGN
    http://uk.ign.com/articles/2012/03/03/making-sense-of-the-steam-box-rumors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Mart 2012; 14:14:13 >

• bu alienware in pc si değil mi yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

bu alienware in pc si değil mi yav

evet bu alet, Alienware X51 Dell'in geçtiğimiz ay duyurduğu tasarımı küçük ama iddialı oyuncu bilgisayarı Alienware X51, kısa süre içerisinde ülkemizde de satışa sunulacakmis, Steam Box degilmis .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Mart 2012; 14:14:40 >
  • Alienware gerek bu tasarımı gerekse diğer tasarımları hatta xp de temaları ile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Şu tasarım apayrı bir konsol olarak da çıksa , insanı kendine çeken bir yapısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Alienware gerek bu tasarımı gerekse diğer tasarımları hatta xp de temaları ile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Şu tasarım apayrı bir konsol olarak da çıksa , insanı kendine çeken bir yapısı var.

Evet ben ilk defa gordum ve bu Dell'in Alienware X51 PC si konsept ve tasarim olarak ilgi cekici haklisiniz.
  • 2013 yılında yeni xboxun çıkacağına ihtimal vermiyorum ben, tahminim 2014 ortaları ya da sonlarına doğru.
  • Arkadaslar yeni nesil xboxin çıkış tarihine fikir verebilecek var mı? Yani en az ne kadar var ? 2. Konsolu icin xbox almayı planlıyorum da alınır mı yani bu saatten sonra ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Arkadaslar yeni nesil xboxin çıkış tarihine fikir verebilecek var mı? Yani en az ne kadar var ? 2. Konsolu icin xbox almayı planlıyorum da alınır mı yani bu saatten sonra ?

Yeni Xbox 2013 aralık ayında piyasada olacak...
  • quote:

quote:

Arkadaslar yeni nesil xboxin çıkış tarihine fikir verebilecek var mı? Yani en az ne kadar var ? 2. Konsolu icin xbox almayı planlıyorum da alınır mı yani bu saatten sonra ?

yani gönül rahatlıgıyla yeni konsolumu alabilirim ?
  • Kaynakda Mafia III un hangi platforma hazirlsndina dair ayrıntı yok, ancak gectigimiz gunlerde Crytek in yetkilisinin gun yuzune ilk defa cikardigi yeni Xbox in Londra'da "Durango" geliştirici zirvesinde katılımda bir cok oyun sirketinin ve 2K ninda oldugu soylentisi yeni Xbox i kanitlar nitelikte.

http://www.vg247.com/2012/03/06/rumour-2k-czech-working-on-grand-theft-auto-v-mafia-iii/
  • quote:

quote:

quote:

yani gönül rahatlıgıyla yeni konsolumu alabilirim ?

Aynen öyle arkadaşım, sen al Xbox360 ını, daha GTA5 gelecek, Halo 4 var, Bioshock Infinite var, say say bitmez yani, Hem 2013 aralığına da daha çok var...

• Epic is expected to show off its "next-generation game technology," Unreal Engine 4, at GDC this week. It first provided a peek at the new engine last year in the stunning Samaritan demo. At the time, Epic said Samaritan "represents Epic's proposal for what the next generation of gaming will look like."

Since then, Unreal Engine creator Tim Sweeney has said has said the Samaritan demo needs ten times the power of the Xbox 360 to run, requiring 2.5 terraFLOPS of juice.

http://www.computerandvideogames.com/338917/mercenary-ops-is-the-new-title-from-epic-games-china/

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.