Şimdi Ara

XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
44
Favori
78.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gönderdikleri konsola bir türlü aktaramadılar önceki konsolun garantisini...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür etmek istemiyorum ama 3.5mm giden gamepadler 3.5mm girişsiz geldi 1ay 5 gün olmuştu gideli. Konsolda hala gelmedi, gamepadlerde pazartesiye kalacak muhtemelen bize yine hasret var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Yeni gönderdikleri konsola bir türlü aktaramadılar önceki konsolun garantisini...

Konsolun garantisini aktardı,telefondaki müşteri hizmetleri...

• Xientina kullanıcısına yanıt
    Dün bende 2 tane yolladım 3.5 mmli düz mü göndercekler yoksa

• Geçen hafta gönderdiğim 3.5 mmli gamepad bugün gelmiş akşam bakayım 3.5 mmli mi göndermişler.
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    Gelen gamepadleri geri gönderdiniz mi?
  • Bana da düz göndermişler. Yarın ilk işim geri göndermek olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 8 Aralık 2016; 18:59:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Bana da düz göndermişler. Yarın ilk işim geri göndermek olacak.

Ellerinde stok olmayabilir biraz kullanın garantisi varsa sonra tekrar gönderirsiniz

• Garanti var daha da sorun olmadan ne diye göndereceğim daha sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Garanti var daha da sorun olmadan ne diye göndereceğim daha sonra

Soruna gerek yok ki

• Xboxı garantiye göndereceğim.Gönderirken sadece xboxumu istiyorlar yoksa bütün kutu içeriğinimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Sadece xbox'u istiyorlar kablo vs. göndermeyin.

• jamie35 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.Gelirken nasıl geliyor ? Adaptörü ile falanmı

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Sadece cihaz geliyor.

• Ms den beklemediğim bir olay oldu. 2 hafta önce gönderdiğim 3.5 mm girişli gamepad yerine geçen hafta normal gamepad göndermişlerdi. Aradım tekrar eskiyi göndermeden beyaz yeni gamepad i gönderdiler sağolsunlar. 2 gamepad oldu :) helal olsun valla.
  • helal mi olsun :D

Pringles çekilişinden kazandığım ürüne garanti işlemi sağlayamıyor adamlar ürününüz sıfır mı değil mi bilemeyiz diye atmadıkları takla kalmadı bu milletin aldığı hizmeti biz niye alamıyoruz ?

adama özel muamele mi yapılıyor nedir ?

millete bedava gamepad,live üyeliği dağıtan bizden de çekilişten kazandığımız ürünün faturasını isteyen değişik bir zihniyet... enteresan gerçekten...

microsoft benim için bitmiştir ağzıyla kuş tutsun isterse... varsa yoksa sony artık ömrü bitene kadar kullanıp dijital oyun almadan sistemi satmak kaldı bize de

xbox almak isteyen uzak dursun.
  • Merhaba.Bir sorum olucaktı.Benim konsolumun garantisi dah bitmedi 8 ay falan garantisi daha var.Ancak kolda sorun çıktı.A tuşu takılı kalıyor ve analogda sağa çekiyor bazen.Onarıma girdim servis kaydı oluşturmak için.Xboxum sistemde kayıtlı onu seçiyorum.Denetleyici seçiyorum .O kolun arkasında bulunan kodu giriyorum bana 140 tl ücret çıkarıyor.Kolun garantiside 2 yıl değil mi ?Bu sorunu nasıl çözebilirim?Eğer olmucaksa yeni kol almak daha cazip geliyor.

• Değişimden gelen konsolum ısınma sorunuyla kapanmaya başladı.40 gün beklemiştim gelmesini,şimdi tekrar yolladık :) Yine bekleme sürecine girdik.

Güç adaptöründe sorun var diyenler oldu ama ilk konsolda böyle bir sıkıntı yoktu,aşırı ses yapıyordu servise yolladım gelen konsol ses yapmıyor fanı bile neredeyse dönmüyor,arada bir coşuyor fan canavarlaşıyor sonra susuyor,bunu yaptığı taktirde konsol hiç kapanmadan günlerce açık kalabiliyor ama tamamen kapatıp yeniden açmaya çalıştığım çat diye kapanıyor,konsol aşırı ısınıyor,her açılışta bunu yapıyor sonra geçiyor saatlerce oynatıyor.Aşırı garip bir durum.

Bakalım 40 gün sonra yeni konsol geldiğinde sorun konsoldamıymış yoksa adaptördemiymiş anlayacağız :)
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Benim yeni gelen de bir kaç kere durup dururken kapandı hocam yav bayadır yapmıyor ama ilk geldiğinde kapanmıştı mutlaka beni de bilgilendirin.

• İlk mesajdaki adres geceeli degil mi ? Siz nereye gonderdiniz ? Birde gamepad icin degisim isticem fatura gondermek zorundamiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.