Şimdi Ara

XBOX ONE YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 18ine yeni girmiş ufak kardeşime bir xbox one almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım fakat bulamadım cevabını. Internetten oyun indirip xbox one a kurup online olmasa da oyunun kendi senaryosunu oynamak mümkün müdür ? Gta 5 Fifa 16 ve Forza 6 yı Xbox ile alacağım. Eğer dışarıdan oyun kuramıyorsak one a bu alacağım 3 oyun iyi bir zaman geçirmek için yeterli olur mu ? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkoner93

Arkadaşlar merhabalar. 18ine yeni girmiş ufak kardeşime bir xbox one almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım fakat bulamadım cevabını. Internetten oyun indirip xbox one a kurup online olmasa da oyunun kendi senaryosunu oynamak mümkün müdür ? Gta 5 Fifa 16 ve Forza 6 yı Xbox ile alacağım. Eğer dışarıdan oyun kuramıyorsak one a bu alacağım 3 oyun iyi bir zaman geçirmek için yeterli olur mu ? Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

sanırım torrent vs başka kaynaklardan oyun indirip kurmayı sormuşsun. bunu soruyorsan;

1. şu an itibariyle xbox one hacklenmedi yani kırılmadı. bu da şu anlama gelir dışarıdan müdahale ile oyun indirip cihazda offline da olsa çalıştırman imkansız. bu durumda orijinal oyun almaktan başka çaren yok.
    2. dr. gibi mağazalarda veya internetten alacağın disk şeklindeki oyunları cihazında kullanabilirsin ya da xbox ın resmi online sistemi xbox live dan kredi kartınla istediğin oyunu alıp cihazına indirirsin kurulumdan sonra oynarsın.

bu iki seçenek dışında oyun oynaman mümkün değil. ucuz oyun istersen forumda oyun hesapları satan arkadaşlar var onlarla konuşur anlaşırsın daha uygun fiyata gelir aldığın oyunlar. p1 p2 hesap paylaşımı yaparsın çok uygun fiyata gelir oyunların.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretlerini giderdin. Sağ ol var ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkoner93

Hocam çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretlerini giderdin. Sağ ol var ol.

Her zaman. Sen de sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih arkadasım gayet güzel anlatmış bende söyle söyleyim 2 ay oldu alalı cihazı live gold ve eaacess aldım enpara indiriminde oldu 1 er ay arayla aldım şuan 10 tane oyunum var her ay oyun veriyorlar ücretsiz askında cipli makinaya gerek bile yok yıllık 80 tl de dünya oyun alıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makavell54 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğin gibi çok mantıklı kardeşim. 1 aya kadar bende alacağım inşallah. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Iyi forumlar :)
  • Orjinal alip oynicaksın kardeşim farklı bi yolu yok kardeşlik mubabbeti var onu araştırabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.