Şimdi Ara

Xbox Online Gamers [XOG] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.667
Cevap
11
Favori
69.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

Ya 2.el 2 tane oyun almayı düşünüyorum. (Fifa ve BF3)
    Fifa bulamadım 40-50 TL civarında. Online kod kullanılmış olabilir. Varsa elinde fazla olan veya satan tanıdığı olan alabilirim.
    2.el bölümünde konu açtım ama cevap gelmedi.

Fifa için pm attım.
  • Selam beyler
    @PleasantSinger0 pm attim sana

ARKADASLAR TARTİSMA CİKMAMASİ ACİNDAN LUTFEN SPOR LA İLGİLİ ATTİGİMİZ MESAJLARA OZEN GOSTERELİM
    UNUTMAYİNKİ SİZ NASİL BİR RENKLERE TUTKUNSANİZMBASKASİDA BASKA RENKLERE TUTKUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Bir de BF3 Premium alabilirsen varya tadindan yenmez,burdaki üyeler hos sohbet insanlardir(hepsini tanimiyorum) yas sorunu veya orjinal-kopya sorunu etmeden keyifle oynayabilirsin..

quote:

Orijinalden alıntı: Denerod

Mw3 -fifa 12 oynayan arkadaslar ekleyebilir beni, gt imzada. Her turlu fifa etkinligine dahil olabilirim. :)

Tuncer,sen gelme ulan ...

Sen naabiyon yia, istemezsen gelmem :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece için program var mı ?
  • Fifa 2v2'ye bi maç yapılsa ne güzel olur.

• BF3 temin ettim bugün.
    MS Pointte sipariş ettim nucLear nickli arkadaştan mesaj bekliyorum.
    Fifa'yı da bu hafta içi kesin alıyorum.
    Ancak Live ve BF3'te çok acemiyim yardım etmeniz lazım yanınıza yakışmam için.
  • Bu BF3'un online kurulumu nasıl birseydi öyle devamlı biryerlerden birşeyler çıkıyor . Ps3 de GT5 kurulumu yapıyorum sanmaya basladim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

Bu BF3'un online kurulumu nasıl birseydi öyle devamlı biryerlerden birşeyler çıkıyor . Ps3 de GT5 kurulumu yapıyorum sanmaya basladim

Online kurulum derken zaten oyunda multiplayer sekmesine basınca bir şey çıkıyor orda redeem code girin diye ya da satın alın diye online pass oraya yazıyorsunuz yada satın alıyorsunuz oyunun online kodunu yaklaşık 800 kb zaten sonra direk online katılıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Fifa 2v2'ye bi maç yapılsa ne güzel olur.

Ben varım yapılırsa
  • Dead Island Co-op oynayacak var mı ?
  • güzel ortam olmuş bende katılırım isteyen ekleyen olursa
  • Valla bende borderlands oynarim

Jemsbir bekleriz hocam

• Arkadaşlar hala
    -cod4'mw
    -Medal of honor
    -bad company2
    -homefront
    -max payne 3
    - geow 2
    Falan fıstık oynayan varsa eklesinler akşam 6 dan sonra açık olabilirim... Bu arada gruba girmk icin orjinal kullanma zorunlulugu yoksa benide ekleyebilirsiniz fw yüzünden bunları oynayabiliyorum olsun bunada şükür...

• Net sağolsun oynatmadı bugün
  • 1600 MS Points'i aldım ve kodun gelmesini bekliyorum. 800 puana BF 3 için online pass alacağım ama diğer 800'e ne yapsam aslında Trine 2 indirimdeydi onu alabilirim ama öbür taraftan Ghost Recon içindemi online pass alayım diyorum.

Co-op, TDM falan baya zevkli olur. Oyunun online'ı kalabalık mı bilgisi olan var mı ?
  • Aynı şekilde bende 1600 MS Point aldım. Yarın ilk olarak BF3'e online pass alıcam. Sonra Fifa geldiğinde ona online pass alıcam.
    Bir kaç hafta oyun alımını kapatıcam.
  • @Hydroxgen saydiklarindan sadece max payne ve geow oynamak isteyenler vardi.

@ Murat , GR'nin coop modu muthis bence.alip oynamani tavsiye ederim. Multiplayer da kalabalik .oyun bulamama gibi bir durum olmaz. Biz 5 kisi oynuyoruz.

• İyi geceler arkadaşlar
  • İyi geceler...

Ghost recon için online pass lazım mı? Ona göre max payne'i takas edicem...
  • Günaydın arkdaşlar.

GHOST RECON online pass isteyen bir oyun ve passcode 800 MS Points. Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.