Şimdi Ara

Xbox Online Gamers [XOG] (234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.667
Cevap
11
Favori
69.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doruk harfiyen katiliyorum yazdiklarina benimde baska bir amacim yok bunlari soylerken aslinda bu soylediklerim seninki ile ayni umarim zaman dogruyu yanlisi gosterir uzuldum acikcasi ve gordugum manzara ya sok oldum
    Yoksa kimse ile hir gur yok bunlar olmamisken SILINSIN olayi beni uzdu acikcasi
    Kendi hayatimdan ornek gericek olursam bazen birak dh a girmeyi yedigim yemek izledigim tv bile lux zamana giriyor vakit olgusu benim icin acayip degerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su gruptaki degerli insanlari ozledim valla, nede severdim . Ilk bulusmadada vardim herkes iyiydi ama malesef birileri gorundugu gibi degilmis bana attigi son mesajla bunu anladim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbaros abi ,

Bence çok garip bir şekilde yanlış anlaşılma oldu. Amaç kesinlikle ve kesinlikle ayrı gayrı takılmak değil. Bilakis daha temiz ve düzenli konuda daha yakın olmaktı.
    En dikkat çekici kurallardan biri ; "--Klübümüz tek bir kişi veya kişiler tarafından değil bütün klüp tarafından yönetilmektedir."
    Bunu da ele alarak yeni bir konu açan kişiyi Volkan olarak uygun gördük ki aktif olduğu için. Grupla hemen hemen günün %70lik kısmında ilgilenebilir. Turnuvalar , üye alımları vs.
    Kendinde söylediğin gibi vakit konusu senin için çok kıt gerçekten zor. Ancak konuyu sen açtığın için PM'ler sana gidiyor , ilk mesaj pasif kalıyordu.
    Son 3 ay zaten çırpındı grup 3-4 kişi bile zor oyun oynuyoduk. Böyle bir şeyin canlandıracağını düşündük.
    İlk başta da söylediğim gibi yanlış anlaşılma sonucu patlak veren bir dağılma görüyorum. Tabi ki herkes kendi doğrultusunda doğrusunda ilerler ve düşünür.
    Kesinlikle inatlaşma veya arkadan iş çevirme gibi olaylar olmadı. Bir abi olarak gördüğüm için yazmak istedim.

Selamlar.

• Bence yeni bir klüpten kastı devir edilebilirdi ya da hep beraber temizlik yapılabilirdi.
  • Kaldı mı kimse hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

Kaldı mı kimse hani

Çoğunluk PS aldı.Orda bir grup kurdular.
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.