Şimdi Ara

Xbox Online Gamers [XOG] (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.667
Cevap
11
Favori
69.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biohard35

Kimsede MOH yok mu tek başıma takılıyorum

Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

Seninkide kutlu olsun kanka.Oyunları gönderebildinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Sanada iyi yıllar Cihan..Ama diğer taraftayız Emre ile benden başkası görmez sanırım mesajını...

Ben de görürüm lan Kanka Live'a gelsene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese mutlu yıllar,

Dün ilk kez halo oynadım, yanlız anlamadığım şey halo online da herkes bireysel mi takılıyor, takım oyunu yok mu? Bilen arkadaşlar cevap verebilir mi acaba
  • Deneme
  • Ölmüş bu konu zaten silsinler. :)
  • Sen söyledin silerler şimdi.

• Neden silinebilir yaptınız o kadar emeğimiz var burda
  • 80 sayfalık konuyu niye öldürdün læ
    çok büyük bir sazan.avi oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 10 Ocak 2013; 22:51:34 >
  • Hayır tamam kullanmıyoruz da niye siliniyor onu anlamadım? O kadar muhabbet ettik, ayrıca sonradan başkalarının işine yarayabilecek yararlı bilgiler de var, saçma saçma işler yapmayın.

• Neyse...

• 80 sayfalık konuyu silmek istemeyiz arkadaşlar.

İsteyen varsa konu sahibi ile görüşsün, devir yapalım. TAbi takip eidlmesi gerekiyor konunun.
  • 80 sayfalık konu silinmez.

80 sayfalık konuda silinse daha millet hangi konuya güvenip yazsın?
  • son 2 gündür cep telefonuma dh tan sürekli email uyarısı geliyor kimseye cevap vermedim buradan açıklamak en doğrusu

Arkadaşlar biraz yoğun çalışıyorum bırakın burayı kendim ile ilgilenemez durumdayım.Yukarıda da bahsettiğim üzere cep telime sürekli dh mail uyarısı geldi gelen pm ler üzerine bir baktım konu başlığı değiştirilmiş ilk mesaj silinmiş
    bir kişiye benim kullanıcı bilgilerim var ve benim bilgim olmadan bu olay gerçekleşmiştir ve şimdi görüyorum ki benim kullanıcı hesabımla çeşitli yerlere pm de atılmış
    Konu başlığı değişmeden devam edecektir aynı isimde başka bir grup kurulmuş bunun amacı nedir niçindir anlayamadım
  • Altuğ alem adamsın vesselam :)
  • Ya o değilde Led Zeplin nickli arkadaş burada mı, ara sıra bizim bops2 oyununa giriyor, 2-3dk takılıyor sonra çıkıp gidiyor, ne selam var ne sabah, bari 1-2 oyun durda beraber oynayalım tanışalım kaynaşalım dimığ
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Altuğ alem adamsın vesselam :)

Benim fikrim degil. Gruptaki bazı kardeşler istedi. Roger.

• Güle güle
    enteresan durum kavga hır gür olmadan bunların olması halbuki geçen akşam forza 4 oynandı makara kukara
    burada ben tek başıma kalsam da devam ettireceğim bu başlığı
    bizden sabit 6-7 kişi her akşam çakılı oyun oynuyor du
    neyse keşke bundan haberimiz olsaydı bir eyvallah denirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

Güle güle
    enteresan durum kavga hır gür olmadan bunların olması halbuki geçen akşam forza 4 oynandı makara kukara
    burada ben tek başıma kalsam da devam ettireceğim bu başlığı
    bizden sabit 6-7 kişi her akşam çakılı oyun oynuyor du
    neyse keşke bundan haberimiz olsaydı bir eyvallah denirdi

Barbaros abi kimse bu klübü boş verelim yeni klüp açalım diye düşünmedi.Biz başlığı taşımak ve temizlik yapmak için böyle birşey yaptık.Sende uzun zamandır konu ile ilgilenemiyordun.Malum iş güç sahibisin bizim gibi öğrenci değilsin.

Sende fark etmişsindir klüpte bir aydır Live'a girmeyen adamlar vardı.Amacımız yeni başlık altında,daha katı kurallar ile yeni arkadaşlar edinip,daha hoş vakit geçirmekti.Sen 'bu başlık silinmeyecek,klüpte aynı şekilde kalacak' dediğin için biz yeni bir isimde klüp oluşturduk.

Sana ne kadar saygı duyduğumu ve sevdiğimi biliyorsun.Sizi uzaklaştırıp kendi klübümüzü kurmaya çalıştığımızı mı sandın bilmiyorum ama bu tepkini gerçekten anlamadım.Ve gerçekten ayıp ettin.

• Butun bunlari ve dusuncenizi iki gun once oyun oynarken bana veya diger arkadaslara soyliyebilirdiniz biz her firsatta soyluyoruz volkan pirlanta gibi cocuk diye ama gecn gece bir goruyorum ki konu basligi silinsin denmis ilk mesaj silinmis yeni gurup kurulmus adminlere bu konu kapatilsin diye mesaj atilmis TASINMA nerede ? Olan olmiyan bende dahil bir aciklama yapilir ve devam edilir 80 sayfa konu nasil silinir birde son mesaj konu silinebilir diye olunca bunlardan da bi haber olunca TASINMA anlamini cikarmak oldukca guc volkanim her firsatta soyledim amacimiz oyun oynamak degil licinde oldugumuz ortami sizle paylasmakti v bunuda soyledim listemde bir kisi fazla veya az umrumda umrumuzda degil periyodik olarak gurup kur gurup dagit olmaz
    Simdi soraririm benim yaptigim ayip nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuckerr

Butun bunlari ve dusuncenizi iki gun once oyun oynarken bana veya diger arkadaslara soyliyebilirdiniz biz her firsatta soyluyoruz volkan pirlanta gibi cocuk diye ama gecn gece bir goruyorum ki konu basligi silinsin denmis ilk mesaj silinmis yeni gurup kurulmus adminlere bu konu kapatilsin diye mesaj atilmis TASINMA nerede ? Olan olmiyan bende dahil bir aciklama yapilir ve devam edilir 80 sayfa konu nasil silinir birde son mesaj konu silinebilir diye olunca bunlardan da bi haber olunca TASINMA anlamini cikarmak oldukca guc volkanim her firsatta soyledim amacimiz oyun oynamak degil licinde oldugumuz ortami sizle paylasmakti v bunuda soyledim listemde bir kisi fazla veya az umrumda umrumuzda degil periyodik olarak gurup kur gurup dagit olmaz
    Simdi soraririm benim yaptigim ayip nerede ?

Barbaros abi önce belirteyim konunun silinme olayına katılmıyorum, yeni grup için konu devredilmeliydi.

Diğer olaya gelirsek, yeni bir başlangıç yapılması gerekiyordu çünkü ortada bir grup kalmamıştı. Daha önceki tayfadan 6-7 kişi kendi aranızda oynamanız bunu bir gruba dönüştürmez, kendi aranızdaki arkadaş grubu olur onun adı. XOG adı altında aylardır seni göremiyoruz ki iş vs. diye belirtmiştin ve zaten kimse bunun için seni suçlayamaz. Çalıştığım dönem bende sık girmiyordum. Fakat yeniden Live'a girmeye başladığından beri sizin grup ile 1-2 kere oynamışızdır hatta diğer arkadaşın çoğunu tanımıyoruz dahi. Dolayısıyla yine en başta belirttiğim noktaya geliyoruz, mevcut durum XOG değil artık. Siz kendi arkadaş grubunuzla oynuyorsunuz, biz Xog'a dahil arkadaşlar ile oynuyoruz.
    Forum dışında o kadar sohbet edildi, iki defa genel anlamda buluşma yapıldı buradaki insanlar arkadaş oldu. Arada böyle bir fark var, ben en son ne zaman sizinle oyun oynamadığımızı bile hatırlamıyorum artık.
    Neyse, forum dışındaki olayların foruma yansımasını istemiyorum ama herkes neyin ne olduğunu görebiliyor. Açıkça söyleyeyim, grup olayı zerre kadar umrumda değil. Ben arkadaşlık için bu ortamda bulundum ve bu sebeple de aynı kişilerin olduğu ortamdayım. Yani aslında grup kur dağıt olayı değil bu, aynı grubun farklı ortamda devam etmesi. Zira aynısını bunca zaman sizden gördük.

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.