Şimdi Ara

XBOX ONLINE OYNAMA İÇİN HANGİ ABONELİKLER VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum konsollarda online oyun oynamak için kira verir gibi abonelik almak gerekiyor

Ps plus bombos avantajlar sunduğu ve cok pahalı olduğu için bana sacma geliyor bir daha ps almayi düşünmüyorum

Bu ara bazen xbox alsam nasil olur diye düşünüyorum ama bir türlü bulamadim xboxta hangi abonelik cesitleri var yıllık ne kadar vs? Ne zaman yazsam gamepass çıkıyor karşıma o da aylik sanırım

Bana link vererek gösterebilir misiniz hangi abonelikler var yillik ne kadar ne ise yarar vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Game pass Core ve Ultimate var. Core da game pass kütüphanesinin tamamına erişim yok(20 25 tane oyun vardı galiba yine) ama online oyun oynama kısmını kapsıyor. Birisi şu an 175 tl diğeri 309 tl olması lazım aylık. Bütçe uyuyorsa Series X + game pass ultimate öneririm. Ultimate ile yeni gelecek tüm oyunları ilk günden ekstra ödeme yapmadan oynayabilirsin. 309 pahalı gibi gelse de bir oyun olmuş 3000 lira, neredeyse game pass ultimate in yıllık ücreti zaten. Series S'i önermeyi sevmiyorum ucuz olsa da bu jenerasyona ayak bağı oluyor biraz.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hatta kırmızı forumda konusu var microsoft yurtdışı 1 ay pamepass bedava veriyor adımları var ama tavsiyem her zaman masaüstü pc dur gamepass bile çok pahalı bence .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ustalar Xbox live falan vardi kalktı mi onlar?

Sadece aylik mi alınıyor?

Bunlar kafayi yemis yav pcde 1 senelik gamepass parasiyla 50 tane oyun alirim kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Ağustos 2024; 14:3:4 >

PC varsa pekte gerek yok zaten. Konsolun konforu ayrı oluyor ama o kadar para vermeye değmez bence iyi bilgisayar varsa. Xbox live artık game pass core oldu işte 175 tl olan. PC'de de zor be hocam eski oyunları key sitelerinden filan ucuza alırsın ama yenileri zor. Steam dolara geçti zaten bi epic var daha uygun ama Xbox'ta da oyunlar playstation a göre daha uygun genelde. Epic games store a benziyor biraz Xboxtaki fiyatlar.

Aylık 3 aylık yıllık planları var qma alan aldı benim aboneli 2025 in sonlarında bitiyor 3 yıllık aldık biz ps plusta o şekilde ama sonrada pcye döndüm kafam rahat etti pc candır xboxıda satmaya kıyamıyorum arada açıp forza oynuyorum çok şirin makine series s veya x le 1 ay gamepass deneyin tamam içinde çok oyun var ama tüm oyunlarda yok sonuçta
    Sey oluyor çok seçenekte biğuluyorsun sıkılıyorsun ve ben mesela ps oyunlarını oynamak istiyordum ve ps5 alsma bile oynayamayacaktım oyuna 500 600 1000 liralar veremem.
    Topladım güçlü bir pc o kadarda uyguna geldi ki bir ps5 parasından biraz pahalı şimdi bile pcler çok ucuz pc tavsiye ederim.
    Hee ama pratiklik istersen kesinlikle series s.

• Değerli arkadaşlar gerçekten inanamiyorum

Amerika'da avrupada japonyada insanlar ucuz uygun olsun diye konsol alir

Bizde makine ayri kazık abonelikler ayri kazik oyunlar ayri kazik hem de o kadar kaziklar ki pc gibi pahali bir makine bile daha uyguna geliyor

Yazık Türkiye'de konsol devri kapanmis bir yerden bedava falan gelmedikce konsol alinmaz artik

Aylık 175 lira ne abi? Ulan ben internete bundan biraz fazlasini veriyorum sundugu sey de sadece online oynama izni ve 3 5 tane sacma sapan oyun?

Ps plus da aynı şekilde aşırı pahali ama ben xbox daha uygundur diye ummustum ps plustan beter çıktı

Ne olacak bu isler böyle bir fikriniz var mı? Ucuzlama falan olmaz mi? İnsanlar neden isyan edip hala bu fiyattan bu servisleri kullaniyor?

Korsanı desteklemiyorum mümkün olduğuncada kullanmıyorum ama kimse kusura bakmasın bir oyunu oynamak istiyorsam ve oyun 1000 liraysa kimse bana paran yoksa oynama diyemez.
    Gamepassteki oyunlarla yetin indirime girdikçe oyun al diyemez.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle pcde korsan imkani var neyse ki

korsanı savunuyorsan konsolla ne işin var

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Hocam eskiden konsol oyunlari da pahali değildi ki

Ben suan ps4 prodayim elime para gecerse xbox alayim diye düşünüyordum

Sizin söylediklerinize gore bu xbox online oynama haraclari varken yok aga ben gecemem

Su an en ucuz oyunu Xbox store sunuyor.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Hocam ama aylik kirasi 175 tl diyon

Bu rakami ben verirsem geceleri uyuyamam omg

• Değerli arkadaşlar iyice araştırdım ve xboxdan tamamen vazgeçtim
    Aylik 175tl sadece online oynama
    Aylik 309 lira yuzde 90i cop yuzde 10u normal oyunlar icin aylik verilmez

• Pc gamepass xbox gamepassten daha ucuzmuş bunu fark ettim neden acaba :D

İyiki korsan hackerlar var yoksa 1 konsolu 1000 dolara 1 oyunu 200 dolara satar bunlar yamyam gibi online oynamak için bile ücret talep ediyorlar

Ps1 2 3 zamanini özledim :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.