Şimdi Ara

xbox oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadıköy atikden iki tane oyun aldım f.nıght 4 ve dirt 2 arkdaşlar fignht n.4 direk takdım open tray hatası aldım çıkardım dier dirt i takdım bunda da play dvd die bir yazı çıkdı ve ekran değişti her açtıgında aynısı oldu dier oyunlarımda hiç sorun yok ayrıca sizce neden olabilir bide atik cumartesi kaça kadar açık bilgisi olan varsa sölesin ayrıca atikden dha oyun almam hep sorun oldu bu ilk deıldı.

• dvd seçiyor olabilir senin dvdrom veya en güncel fw yüklü değilse de yapabilir.
  • Play dvd diye yazı çıkmışsa sorunun fw'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Eylül 2009; 19:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Play dvd diye yazı çıkmışsa sorunun fw'den

nasıl sorunu çözebilirim
  • Konsolu Atik'e götür onlar bi fw atsın yalnız orda fw ücreti nedir bir fikrim yok, bildiğim kadarıyla genelde 50tlye yapılıyor. Yaptırmazsan yeni çıkan oyunları oynayamazsın o yüzden mahkumsun =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozuma

Konsolu Atik'e götür onlar bi fw atsın yalnız orda fw ücreti nedir bir fikrim yok, bildiğim kadarıyla genelde 50tlye yapılıyor. Yaptırmazsan yeni çıkan oyunları oynayamazsın o yüzden mahkumsun =)

zaten fwwli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankya

quote:

Konsolu Atik'e götür onlar bi fw atsın yalnız orda fw ücreti nedir bir fikrim yok, bildiğim kadarıyla genelde 50tlye yapılıyor. Yaptırmazsan yeni çıkan oyunları oynayamazsın o yüzden mahkumsun =)

zaten fwwli

Demekki Eski Fw'li. Yeni Fw attır
  • versiyon eskidir. FW'nin açılımı "Firmware" yani dvdromu yeni çıkan oyunların yazılımına göre update ettirmen lazım. Yani bir kere fw yaptırınca iş bitmiyor maaalesef.
  • quote:

versiyon eskidir. FW'nin açılımı "Firmware" yani dvdromu yeni çıkan oyunların yazılımına göre update ettirmen lazım. Yani bir kere fw yaptırınca iş bitmiyor maaalesef.

SIMDI BEN LİVEDEN GÜNCELLEŞTİRME YE URAŞIORUM SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ :) BIDE NASIL YAPICAM BU GÜNCELLEŞTİRMEYI
  • Livedan fw güncellemesi olmaz..FW'li olduğunu öğrenirlerse BAN yersin benim şaşkın arkadaşım..
  • NE YAPMAM LAZIM KAZEKAGE
  • Hocam evde yapılacak iş değildir bu fw işlemi. İnternette bulabilirsin nasıl yapıldığı ile ilgili döküman veya videolar fakat en ufak bir hata da dvdromun gümler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankya

quote:

versiyon eskidir. FW'nin açılımı "Firmware" yani dvdromu yeni çıkan oyunların yazılımına göre update ettirmen lazım. Yani bir kere fw yaptırınca iş bitmiyor maaalesef.

SIMDI BEN LİVEDEN GÜNCELLEŞTİRME YE URAŞIORUM SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ :) BIDE NASIL YAPICAM BU GÜNCELLEŞTİRMEYI

Makineyi oyunu aldığın yere götür (Atik vb.) daha sonra orada yeni Fw attırmak istediğini söyle...
  • para yok nasıl attrim :D
  • yahu forumda korsan konuları yasak değilmniydi? oyun linki verince yasak oluyor ama o linklerden indirdiğimiz oyunu açabilmek için gerekli olan her şeyin nasıl yapıldığını konuşmak serbest oluyor anlayamadım anlayan bi geri gelsin
  • Para yoksa eski oyun oyna arkadaşım..FW'den anlayan arkadaşlara bir sorum var..FW güncellemeleri ne kadar sıklıkla çıkıyor?Yılda bir falan mı?
  • yaw benım fww eskı deılkı gecen sene ekimde almışdım sizin fw ler kaç yıllık :D
  • ohooo yeni fw çıkalı daha 3-4 ay oluyor seninki dede olmuş :d
  • WWAAAAAAAAAAAAAAY ANASINI YAAAAAA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.