Şimdi Ara

Xbox Oyun Konsolu =ARAL= Farkıyla Artık Türkiye’de!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aral a en buyuk kazigi atmak icin butun oyunculari kopya kullanima davet ediyorum .Verbatim 100 lu 90 lira oyunu indirmek 3 saat maliyet oyun basi 3 lira .Aral dewam etsin 170 liraya satislara.Elmi yaman beymi yaman.Millet uyandi artik kim kimi kazikliycak simdi gorecek aral.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede çocuğuna tanesi 150 TL'sından 3-4 tane orjinal oyun alan insanlar olduğunu unutmamak gerekir. Aral'da artık bu kesime hitap ediyor zaten, piyasayı araştırıp uygun fiyata oyun arayanlara yurt dışı ile aynı fiyata herhangi bir şey satmadıkça ürün satabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantemike

Aral a en buyuk kazigi atmak icin butun oyunculari kopya kullanima davet ediyorum .Verbatim 100 lu 90 lira oyunu indirmek 3 saat maliyet oyun basi 3 lira .Aral dewam etsin 170 liraya satislara.Elmi yaman beymi yaman.Millet uyandi artik kim kimi kazikliycak simdi gorecek aral.

Aral'a atılacak en büyük kazık Aral'dan hiçbir alışveriş yapmamaktır.Ha korsan kullananda kullansın eskiden ateşli bir şekilde orjinali savunurdum,ama Microsoft'un Türkiyedeki bu rezil satış ve pazarlama stratejisinden sonra hiç bir anlamı kalmadı.

Microsoft satışlara bakacak elbet,işler istedikleri gibi gitmezse duruma el atarlar.Konsol satmayacak,oyun satmayacak..ee Bill amca boşuna gelmez Türkiye'ye,o zaman müdahele edebilirler duruma.Artık işin kolayına kaçıp bölgeye özel ban dalgası yapıp yine Aral'lamı devam ederler yoksa satış ve pazarlama stratejilerini tekrar gözdenmi geçirirler bunu zaman gösterecek.

O zaman gelene kadar,ister korsan kullanın,ister spottan alın ister yurtdışından sipariş verin.Sadece Aral denen şu vampir firmadan uzak durun yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 26 Kasım 2012; 10:15:44 >

• Aral farkı ile 3099 TL
  • Ben korsan kullanın, orjinal kullanmak vatana hainliğinden baska şey dgildir derken bana kızıyorsunuz!
    Görün iste kapitalist ekonomi sizin hiçbir zaman avntjali mal ve hizmet almanıza izin vermez! Çünkü sömürülen taraf sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Ben korsan kullanın, orjinal kullanmak vatana hainliğinden baska şey dgildir derken bana kızıyorsunuz!
    Görün iste kapitalist ekonomi sizin hiçbir zaman avntjali mal ve hizmet almanıza izin vermez! Çünkü sömürülen taraf sensin.

Ben başka bir konuda orjinal kullananlara saçma ithamlarda bulunduğun için cevap yazmıştım,o mesajlar silinmiş.Ama benim forumda takip ettiğim kadarıyla korsan kullanan üyelerde sana başka sebeplerden kızıyorlar.Nedenini bulmak sana kalmış,korsan ayrı mevzu.
  • Korsan oyunun savunulacak hiç bir yanı yok ancak orjinal oyun için ödediğimiz paralar da yurt dışına çıkıyor. Orjinal oyun almak istedikten sonra shopto ve benzer yerler elbette ki var.

Benim olmasını beklediğim şey ise orjinal oyun almak için yurt dışı ile uğraşmanın aksine, kendi ülke sınırlarım içerisinde uygun fiyata oyun ve konsol satışlarının olmasıydı. Yurt dışındaki insanlar ile aynı anda hem oyun hem de konsol aksesuarlarına sahip olabilmekti asıl amaç. Bu şekilde korsan oyuna daha çok teşvik ediyorlar insanları.

Görülen o ki birileri daha çok palazlansın diye 7 yıl sonra bu adamlar ülkeye giriş yapmışlar. Çıkıp bir tanesi de doğru düzgün ne resmi sayfalarından ne de başka bir yerden fiyatların yüksek olması nedeniyle açıklama yapmıyor.
  • Call of duty Black Ops 2
    Forza Horizon
    Halo 4

xbox orjinal açılmamış PAL

isteyen uygun fiyattan verebilirim.
  • Ayda yılda bir olaya sevinecektik onu da kursağımızda bıraktılar. Bunları parayla tokatlamak lazım yemin ediyorum. Karakterini öptüklerim.
    Borderlandans 2 250 TL olaya bak
    http://www.aralgame.com/c/aksiyon,62
    Herhalde oyun Türkçe olsa 350-400 olur fiyatı hatta dublaj falan olsa yandı ortalık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi adamlara bu kadar atıp tutuyosunuz da siz bu ülkede alınan vergilerin farkında mısınız? KDV var gelir vergisi var. bu adamlar mecburen bu fiyatlara satacak oyunları. Para kazanamaz ki yoksa. Sürümden mi kazanacak? Hayır. E bu adamlar ne yapacak da para kazanacak? Cevap belli fahiş fiyatlar. Ki yurtdışında 100-120 tl ye satılan oyunların maliyetinin Arala 70-80 tl olduğunu düşünün; 200 tl ye satıyor varsayalım %18 i kdv kaça satmış oldu? 164tl bu 70-80 tl ye gümrük vs masrafları ekledin 90 tl diyelim. 74 tl para kazanıyor adam. bunun %20 si gelir vergisi zaten bir oyundan 50-60 tl gibi bir para kazanıyor ki bunun daha firmanın reklam vs giderleri var. Ve Türkiye'de yüzlerce oyun satamıyorlar bunlar. Bence bu fiyatlar normal bile işletmenin tarafından bakarsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzsincan1981

Aralın bu şekilde oyun satması en çok microsoftun işine yarayacak.

Makina ucuz ve kırılması kolay, oyunları piyasada cirit atarken(oyunlar iki yüz lira olunca daha çok korsan yer açılacak) xbox 360daha fazla satılacaktir. Microsoft gizliden bir korsan Girişimcidir.tıpkı sony gibi.bknz ps2

oyunlar ne kadar ucuz olursa makina o kadar fazla satilir.

makinayı ayakta tutan oyun yapımcısıdır...
    dediklerini zamanında bizde düşünmüş söylemiştik..
    ben oyun yapımcısı olsam bunu sezinlerdim ama ispat edemezdim..
    bunu aşmak için microsoft u bitirmek için tüm yapımcılar birleşerek.
    kendi konsolumu üretir online tabanlı (real time play) ilerlerdim .
    oyun satışı hiç yapmazdım
    daha öncede düşünülen bir proje idi 2005 de gündeme gelmişti ..
    uygulamaya geçildimi bilmiyorum.

gel gelelim arala ..
    aral genel müd.şöyle bir laf etmişti gerekirse belge ile konuşuruz yayınlarız.
    bir ürün çıkmadan bize teslim edilir firma çalışanlarımızın bile haberi olmaz
    yapım çıkmazdan evvel çok ciddi anlaşmlara imza atılır..
    lasman duyurular reklam yapılır gün geçip çatmadan
    anlaşma bozulur veya firmadan dogan bir zaaf aksederse.
    ÇOK CİDDİ TAZMİNATLAR ÖDEMEK ZORUNDA KALIRIZ
    HATTA FİRMANIN BİLE ELİNİZDEN GİTMESİ SÖZ KONUSUDUR..
    ------------------------------------------------------------

şimdi bana 3 tane gözü kara saglam adam lazım
    umarım aral ne demek istedigimizi anlamıştır......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 26 Kasım 2012; 18:47:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Ben korsan kullanın, orjinal kullanmak vatana hainliğinden baska şey dgildir derken bana kızıyorsunuz!

Ben başka bir konuda orjinal kullananlara saçma ithamlarda bulunduğun için cevap yazmıştım,o mesajlar silinmiş.Ama benim forumda takip ettiğim kadarıyla korsan kullanan üyelerde sana başka sebeplerden kızıyorlar.Nedenini bulmak sana kalmış,korsan ayrı mevzu.

Bilmiş.
    Git o zaman direkt PKK'ya ver paranı da aradan aracı olanları kaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Abi adamlara bu kadar atıp tutuyosunuz da siz bu ülkede alınan vergilerin farkında mısınız? KDV var gelir vergisi var. bu adamlar mecburen bu fiyatlara satacak oyunları. Para kazanamaz ki yoksa. Sürümden mi kazanacak? Hayır. E bu adamlar ne yapacak da para kazanacak? Cevap belli fahiş fiyatlar. Ki yurtdışında 100-120 tl ye satılan oyunların maliyetinin Arala 70-80 tl olduğunu düşünün; 200 tl ye satıyor varsayalım %18 i kdv kaça satmış oldu? 164tl bu 70-80 tl ye gümrük vs masrafları ekledin 90 tl diyelim. 74 tl para kazanıyor adam. bunun %20 si gelir vergisi zaten bir oyundan 50-60 tl gibi bir para kazanıyor ki bunun daha firmanın reklam vs giderleri var. Ve Türkiye'de yüzlerce oyun satamıyorlar bunlar. Bence bu fiyatlar normal bile işletmenin tarafından bakarsanız.

yurt dısından oyun alanlar nasıl alıyor 100 tl ye vb.. gecın bu dusunce yapısını burası TÜRKİYE insanlar 750 tl ye calısıyor her ulkenın bır alım gücu vardır belırlı bır kesımlerı vardır sende gıder ınceler ona gore bır ortalama bir fiyat koyarsın ortaya...şimdi ben yurt dısındakı sıtelerlerden alıyorum oyunumu mesela 55 dolar oyunun fıyatı..şimdi sen bu fıyatın ıcınde o ulkenın vergisi gumrugu yokmu sanıyorsun sankı tek vergi gümrük bizim ülkemızde var gıbı konusuyorsunuz ben o siteden nasıl alıyorum hocam 100 TL ye oyunumu hemde vergi gumruk vb hepsını odemıs faturalı sekılde alıyorum bırakın bunların sımdı aral benım aldıgım fıyat uzerındenmı alıyor oyunu hayır benım 55 dolara ınternet den aldıgım oyunu bu adamlar ıthalatcı oldukları ıcın 30 35 dolara temın edıyorlar ee adamlar oyunu 200 tl 250 tl ye satıyorlar yanı ortalama 110 120 dolar gıbı bır fıyat satıyorlar oyunları dolar bazında yanı nerdeyse 3 katı şimdi sen neyı savunuyorsun hocam lutfen dgiştirin bu dusuncelerınızı sızin gibi kişiler bu fıyatlardan alım yaptıkca bu sırketler omur boyu kanımızı emıcekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 26 Kasım 2012; 19:21:53 >

• şu an markafoni'de kampanyası devam ediyor oldukça uygun fiyatlarla satıyorlar oyunları bir göz atın,ben assassin's creed 3 ü 59 TL'ye aldım an itibariyle..
  • 60 TL'ye "AC3 Special Edition" kaçtı. Vay arkadaş.
  • Arala para vermem arkadaş verende beyinsizdir açıkçası sattığı her şeyde %200'den fazla kar koyuyor. Garanti işlemleri bile yetersiz. Yurtdışından getiririm, getirtirim, kopya alırım yinede vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamagedCod4 -- 27 Kasım 2012; 1:19:28 >
  • ARAL ile Tamer Özmen arasında bir münasebet olma ihtimali yüksek duruyor. Belki bu nedenledir ki distribütör olarak seçilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

ARAL ile Tamer Özmen arasında bir münasebet olma ihtimali yüksek duruyor. Belki bu nedenledir ki distribütör olarak seçilmiş...

Daha bu konular cıkmadan once ılk lansman zamanları solemıstım (Tamer Özmen) hakkında bu adam bana hıc guven vermiyo dıye adam garip bir adam Bir türk den çok yabancı gibi yanı onun çok umurunda oldugumuzu hıc sanmıyordum kı hakklı cıktım ama yaptıgı bu secımle gene soluyorum 2 sene içinde pıyasada lıder konuma gelmeyı dusunuyormus ya bence 2 sene sonra o oturdugu koltugunda olmazsa ıyıdır Bill amca bakıcak ulan dıcek hanı ne oldu vb vb..Bill amca haklı yere kesıcek hesabını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Abi adamlara bu kadar atıp tutuyosunuz da siz bu ülkede alınan vergilerin farkında mısınız? KDV var gelir vergisi var. bu adamlar mecburen bu fiyatlara satacak oyunları. Para kazanamaz ki yoksa. Sürümden mi kazanacak? Hayır. E bu adamlar ne yapacak da para kazanacak? Cevap belli fahiş fiyatlar. Ki yurtdışında 100-120 tl ye satılan oyunların maliyetinin Arala 70-80 tl olduğunu düşünün; 200 tl ye satıyor varsayalım %18 i kdv kaça satmış oldu? 164tl bu 70-80 tl ye gümrük vs masrafları ekledin 90 tl diyelim. 74 tl para kazanıyor adam. bunun %20 si gelir vergisi zaten bir oyundan 50-60 tl gibi bir para kazanıyor ki bunun daha firmanın reklam vs giderleri var. Ve Türkiye'de yüzlerce oyun satamıyorlar bunlar. Bence bu fiyatlar normal bile işletmenin tarafından bakarsanız.

50-60tl kar ile satış yaptığını hiç sanmıyorum reklam elektrik su doğalgaz faturaları derken aralı zararına satıyor derecesine kadar iner
    kendi düşüncem %100 karla hatta 120-125lere kadar çıkar bu oyuna göre has bende kızıyorum ama ticaret yapıyor ve para kazanmak için yapıyor bu işi

• Aral farkini kesinlikle hissettirecektir. O kadar zaman sonra resmi giris yap sonrada isi Arala ver

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.