Bildirim
Xbox Oyun Önemli
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden orjinal olarak almak istiyorsunuz? makineniz banli olduguna gore fw li kopya oyun kullanabilirsiniz.Eger orjinal alirsaniz oynayabilirsiniz fakat live a giremessiniz -
neden orjinal olarak almak istiyorsunuz? makineniz banli olduguna gore fw li kopya oyun kullanabilirsiniz.Eger orjinal alirsaniz oynayabilirsiniz fakat live a giremessiniz -
sana hiçbir +sı yok bundan sonra ama ban ı kaldırtma var kaldırıp orj.takılcam devam etcem diyosan öyle yap -
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
sana hiçbir +sı yok bundan sonra ama ban ı kaldırtma var kaldırıp orj.takılcam devam etcem diyosan öyle yap
banı kaldırtma yok harddiski kurtarma var bir kere banlandınmı birdaha ASLA!! internetten oyun oynayamıyorsun
bncede orjinal alman mantıksız madem fwli xbox ın var ver 5 tl al oyunu ne orjinalinden bahsedıyorsun anlamadım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 15 Mayıs 2010; 2:52:05 > -
5 saatlik oyun.. değmez orjinal.. -
ban kaldırma var kesinlikle.tekrar banlanmak kolay onuda 1.7 yle şuanlık çözmüşler sanırım.ban kaldırma olayı her 360 a yapılamıyor çok detaylı bilgim yok. detaylı bilgi isteyen isteyen forumda ignatius a sorsun işi baya iyi biliyor -
orjinal kullanmak istiyorum çünkü fw versiyonumun oyunu çalıştırması için eski olduğunu sanıyordum? -
fw nin sürümünü nasıl öğreniriz acaba baban en yenisini yükledik dediler de emin olmak istiyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlaXiD
orjinal kullanmak istiyorum çünkü fw versiyonumun oyunu çalıştırması için eski olduğunu sanıyordum?
Oyunları patch yap öyle oyna illa en son sürüm fw şart değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
ban kaldırma var kesinlikle.tekrar banlanmak kolay onuda 1.7 yle şuanlık çözmüşler sanırım.ban kaldırma olayı her 360 a yapılamıyor çok detaylı bilgim yok. detaylı bilgi isteyen isteyen forumda ignatius a sorsun işi baya iyi biliyor
yani bilmeden nasıl ban kaldırma var dıyorsun anlamadım ac bı konu 100 kişinin 99 u sen hariç ban kaldırma olmadıgını 1.7 fw nin banlanma olayını cozmedıgını heran her saniye 1.7 li kullanıcıların banlandıgını ögrenırsin
orjinal xbox360 kullanıyorsan davranış kurallarına aykırı haereket ettıysen belli sure sonra ban kaldırma var
ancak fw li yani kırılmıs xbox360 kullanıyorsan ban kaldırmak mumkun degil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 15 Mayıs 2010; 14:38:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
fw nin sürümünü nasıl öğreniriz acaba baban en yenisini yükledik dediler de emin olmak istiyorum..
Alan Wake - Red Dead: Redemption bu oyunlar Wave 6 dır
eger bu oyunları direk xbox okuyorsa en son fw sahipsin demektir . -
Splinter CELL Conviction bence en en en iyi oyunlardan birtaensi sen bakma burdaki oyun kavramı gelişmemiş arkadaşlara daha hiçbirinin co op yada versus yaptığından bile emin değilim :) ayrıca multisi çok ezvkli yakında versust a geliyor
sana tavsiyem iyi bir fiyata sat elindeki cihazı yeni sıfır xbox al hem içinde 1 ay sınırsız online oyun imkanıda geliyor hemde yeni makine daha ne olsun :) -
ban kaldırmayı açıklıyorum iyice dinleyin.
ms a telefon ediyoruz ordan bill amcayı istiyoruz benim banı kaldır topuklarına sıktırtma diyoruz ve ban kalkıyor. -
fwli oyna demek istemiyorum -forumda yasak fw ye teşvik-ama fw li oyna -
quote:
Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa
ban kaldırmayı açıklıyorum iyice dinleyin.
ms a telefon ediyoruz ordan bill amcayı istiyoruz benim banı kaldır topuklarına sıktırtma diyoruz ve ban kalkıyor.
bence direk Eskişehirden Ahmet abiyi bağlayalım o ne yapar eder bu işi çözer -
Şaka bir yana eğer banlıysan orjinal almana gerek yok yani orjinal alcaksan ps3 alsaydın live'e para vermez ve 3k korkusu olmadan oynardın tab iş işten geçmiş artık -
arkadaslar,
ban kalkar mi sorusuna cevap:
1) Makinaniz'in dashboard versiyonu 2.0.7371 ve altindaysa JTAG sayesinde ban kaldirma mumkun ama o islem de hic kolay degil. Banlanmamis ama kullanilmayan (bozuk vs.) bi XBOX bulacaksin, key'lerini JTAG'li xbox'a transfer edeceksin. bir suru isi var.
2) Zaten 2009 ve sonrasinda alinan bi xbox 2.0.7371 ustu bi versiyona sahip oldugundan onlara unban (ban kaldirma) islemi imkansiz. "ben biliyorum ban kaldiriliyor" diyen gitsin nasil yapildigini microsoft'a satsin. bu forumda hic harcanmasin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X