Şimdi Ara

Xbox özel oyunu Halo Infinite'ten oyun içi görseller paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox özel oyunu Halo Infinite'ten oyun içi görseller paylaşıldı

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise 343 Industries'in yaptığı Xbox'ın özel oyun serilerinden Halo'nun yeni oyunu Halo Infinite'ten yeni görseller paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Star Wars: Squadrons, EA Play kütüphanesine ekleniyor

Xbox Series X/S'in çıkış oyunu olarak planlanan ancak sonrasında birkaç kez ertelenen Halo Infinite'in yayınlanan görsellerinde oyunun içinden alınmış görüntüler görüyoruz. Görseller oyunun PC versiyonundan. Ayrıca oyunun gelişim sürecinin devam ettiğini de hatırlatalım.

Halo Infinite; Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Oyunun çok oyunculu modu ise ücretsiz bir şekilde ayrıca sunulacak. Çıktığı gün de Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyunun bu yılın sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Bahsigeçen görselleri aşağıda ki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Ayrıca şu anda geliştirilmekte olan yeni bir Halo oyunu olduğuna dair de ciddi ipuçları bulunuyor. Detayları buradaki haberden okuyabilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

Kaynak:https://www.ign.com/slideshows/halo-infinite-new-screenshots-february-2021

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu koskoca 5-6 yun yaptılar değişen zerre bir şey yok. Aynı silahlar aynı düşmanlar aynı gezegenler. Halo koleksiyonu oynayıp bitirdim bir yerden sonra aynı şeyleri yapmak acayip sıkıyor. Yeni bir şeyler getirmeden bu oyundan bir beklenti yaratmak hayalcilik olur.

• E3 2018de gösterilen videodan bile daha iyi görünüyor. Heyecanla beklemedeyiz.

• Bu oyun bilgisayara da gelmiyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Yahu koskoca 5-6 yun yaptılar değişen zerre bir şey yok. Aynı silahlar aynı düşmanlar aynı gezegenler. Halo koleksiyonu oynayıp bitirdim bir yerden sonra aynı şeyleri yapmak acayip sıkıyor. Yeni bir şeyler getirmeden bu oyundan bir beklenti yaratmak hayalcilik olur.

Kesinlikle katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 28 Şubat 2021; 18:13:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Tek harf hatasıyla çok tehlikeli bir şey söylemiş oldunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Fanatikliği bırakmayacaksınız. Ama bu nesilde işi götüren Xbox tarafı. Ps5 pro gelmezse Sony'nin işi zor.

• Series X sahibi biri olarak konsoldan memnunum. Lakin MS'un oyun yelpazesini ve kalitesini de bir tık arttırması gerekli. Halo 7 senedir geliştirmede şeklinde yazılıyor. Hiç mi HALO yapımcılarını denetleyen, "kardeşim bir bakalım bu adamlar ne yapıyor" diye soran hiç mi olmamış?

MS biraz Sony'den ders almalı bu konuda. Başa baş gidiyor şu anda ama Sony güçlü donanımla PS5 pro çıkarırsa yine farkı açar son sürat.

• Dellialli D kullanıcısına yanıt
    Sony denilen gözünü para hırsı bürümüş firmanın fanatikliğini yapmak nasip olmasın kimseye ama.bu halo da yen neslin neşesi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Sony denilen gözünü para hırsı bürümüş firmanın fanatikliğini yapmak nasip olmasın kimseye ama.bu halo da yen neslin neşesi oldu

Hem fikirim. Ben olsam komple soruşturma başlatırdım stüdyo içinde. Merak ediyorum adamlara 7 senede kaç milyon dolar harcamışlardır. Ne güzel iş. Ayda 8000 dolar al, yaptığın tüm gün pc başında internette dolaş, oyun oyna...

• 100 binlik arabaya 500 daha

300 lira alim satim noter

700 sigorta

450 muayene

Kaskosunu saymiyorum.

Ha birde 100 binlik araba deyince akliniza son model araba gelmesin. 15 yillik arabadan bahsediyom.

• şu rezil rüsva oynanış videosu yayınlandığında tüm internet dalga geçip yerden yere vururken redditteki core Halo tayfası çok beğenmiş köklere dönüş millet bayılmış diyen Xbox çılgını bir arkadaş vardı o nerede bayagidir görmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Yahu koskoca 5-6 yun yaptılar değişen zerre bir şey yok. Aynı silahlar aynı düşmanlar aynı gezegenler. Halo koleksiyonu oynayıp bitirdim bir yerden sonra aynı şeyleri yapmak acayip sıkıyor. Yeni bir şeyler getirmeden bu oyundan bir beklenti yaratmak hayalcilik olur.
    Aynen bende aynı şeyleri Uncharted da yaşıyorum mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi halo...

• yeni ex oyunlar lazım artık,bir uncharted bir last of us gibi single oynanacak ama para vermeye değecek oyunlar,şu gerçek ki series s sahibiyim 1080p oyunda karşılaştırmalarımda gtx 1650'den daha iyi grafiğe sahip hatta 1650 super'den ve gamepass çok büyük nimet.şu anda pc toplamak rezillik ekran kartı yok oyun için özellikle 1080p için biçilmiş kaftan ps4 prodan daha iyi kullanıcı yorumlarına bakarsak xbox one x'dende iyi bir cihaz kodi var ip tv var edge browser var klavye mouse takabiliyorsun biraz daha geşilştirimeye ihtiyacı var tabi ki.

• Yoruma bak ya bir gün Ms müdürü ofise gider "yav kardeşim siz ne yapirsünüz oyun mu yapürsünüz hele bir getirin bakalım yav" demesi gerekiyor sanırım Dünya'nın en büyük şirketinde işi cidden böyle mi sanıyor? Çok merak ediyorum herhangi bir kurumsal firmada çalıştın mı? Ayrıca oyun yelpazesi demiş Temmuz etkinliğinden bile haberi yok. Ciddi ciddi yazıyorlar birde bunları ya, haberde yayınlanan görüntülere bile bakmadıklarına emin oldum şu an. :D:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.