Şimdi Ara

Xbox One S 1 TB. (Temiz Kullanılmış) Takasa açık - Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Xbox One S 1 TB. (Temiz Kullanılmış) Takasa açık - Fiyat Düştü

Çok fazla kullanmadığım One S 1 TB. model konsolumu satmak istiyorum (Garantisi Yok). Alıcı Ücreti Yollar Kargo Yaparım, daha önce de burada ticaretim oldu hiç sorun çıkmadı. Uygun Takas Tekliflerini de düşünebilirim. İyi alışverişler.

Fiyat : 6500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Başlık ayrı içerik ayrı olmuş hocam. Fotoğraflarda One S cihaz var, piyasası da asla 7500TL değil, yanlış bir araştırma söz konusu olmuştur diye düşünüyorum (umarım öyledirXbox One S 1 TB. (Temiz Kullanılmış) Takasa açık - Fiyat Düştü ).

• Üstadım uyarınız için teşekkür ederim. Fiyat konusunda fikrim olmadığı için öyle yazdım kaça gider gitmez teklifler sonrasında göreceğim artık :)

• Fiyatı 4500-5000 TL arası yapın derim hocam , 4 ay önce 500gb ssd li diskli kutulu ve gamepadsiz modeli 4200 e verdim 1 yıl ilanda beklemişti . Yalnızca söylüyorum dediğim gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasimcan887 -- 13 Aralık 2024; 1:13:58 >
  • kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için çok teşekkürler üstadım hayırlı günleriniz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.