Şimdi Ara

Xbox Series S'in kullanılabilir depolama alanı 364GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: toress86

Ben 512 lik ssd nasıl 320 gb yer kalır bunu anlayamıyorum işletim sistemi nasıl 190 gb yer tutabilir w10 20 kusur gb telefon os ları max 7-8 gb nükleer santralmi isleticeksiniz birader kutuda hadi onu geçtim seagate le özel çalısmışlar 230$ ssd alıp performans kaybo yaşamadan kullanabiliyosun el insaf 530 $ vercek olsam niye series s alayım x alırım zaten

Sadece işletim sistemi değil.Boşta kalan kısmıda sanal bellek olarak tutuluyor.

• Xbox'ın bu serisini beğeniyorum.

• Ben bu konsolu begeniyorum. 2028'e kadar her multiplatform oyunu 1080p oynatacak. Gamepass var, hilesiz multiplayer var. 4k tv'niz yoksa ve konsol almak istiyorsaniz bence almaniz gereken model Series S'dir. Depolama alani ise az ama 2 oyun sigiyorsa bana yeterli gelir. Xbox da sevmedigim ayri bir nokta, gamepad'in bataryali degil pilli olmasi.

Ama bir notka varki bu konsolu cok tatlı yapiyor. Bu konsol inanilmaz kucuk :) itx pc sever olarak bayildim kasasina. Decathlon'un 10 litrelik en ucuz Sirt cantasina at gotur. :))

• Kesinlikle extra depolama alanı alma mecburiyeti var. En fazla 2 oyun yüklenebilir.

• Bu S konsolu tam bir sıkıntı olacak Microsft çıkarttığına pişman olacak yani ömrü kısa olacak

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Oyun boyutlarının series x e göre aşağı yukarı %30 daha küçük olacağı açıklandı.

Gönderilen yayıncılardan biri 5 tane güncel oyun yüklediği daha da bayağa yer olduğunu açıkladı. Oyunlar da dirt 5, ac valhalla gibi aaa oyunlar.

Tahmini 5-6 oyun alacak aynı anda.

Yine cod black ops: cold war sadece multi kısmını oynamak isteyenlerin 50gb olacağını açıkladı. Xbox da oyunların single ve multi kısımlarının silinebileceğini duyurdu.

Sonuç olarak bakıldığında evet 512 gb az gözüküyor ancak series x le arasında ciddi fark olmayacak oyun boyutlarından dolayı. Bu fiyata bu kadar..

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt

tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu alcak adam genelde pes fifa oynayacağı için pekte sıkıntısını çekmez

• yanlış bilgi 512gb

• IGNyoutube
    Xbox Series S Review
    https://www.youtube.com/embed/2HnvmVtEqUg

8 oyun yüklenmiş, ihtiyaçlarını bilen için iyi konsol olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.