Şimdi Ara

XBox Series S WarZone Grafik Problemi. [ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonunda çözdüm arkadaşlar hemen nasıl çözdüğüme geçiyorum..

Şimdi şöyle ki; Benim monitörün ayarlar kısmında '' Tepki Süresi '' diye bir seçenek var o seçeneğin içinde ise '' yavaş, hızlı , en hızlı '' yazan 3 seçenek daha var. Bunu 30 fps 60 fps ve 120 fps olarak düşünebilirsiniz. Bu monitör tarafıydı.

Xbox tarafında ise Tv görüntü ayarları kısmında Çözünürlük hemen altında ise Fps bölümü var. Ben Xboxda 1440p , 120 fps seçiyordum. Buda xbox tarafı

Ben Warzone 'nun 120 fps görüntü verdiğini bildiğim için Xbox tarafında 1440p 120 fps olarak ayarlayıp, monitörü ise Tepki süresi bölümünden 120 fps yani en hızlıya ayarladığımda görüntü konuda olduğu üzere çamurlu geliyordu.

Çözüm olarak Xbox tarafında '' 1440p - 60 FPS '' yaptım, Monitör tarafında ise '' Tepki süresi hızlı yani 60 FPS '' yaptım ve sorun ortadan kalktı ve görüntü istediğim gibi netleşti ve düzeldi.

Ben hep Xbox da '' 1440p 120 ya da 60 fps ya da 1080 p 60 - 120 '' vb gibi yapıp monitörün tepki süresi en hızlıda ayarladığım için hiç bir zaman istediğim görüntüyü elde edemiyormuşum.

Yani özet olarak Warzone 2k 120 Fps veriyor oke monitörde bunu destekliyor fakat görüntü kısmı optimize edilmemiş. Çünkü Cold war da 2k 120 fps çok rahat oynuyorum ve görüntüde bozulmuyor. Yani optimize edilmiş...

Son olarak 2k 60 fps oynuyorum oke sorun yok ama bu seferde 120 de çok oynadığım için ve şimdi 60 a düştüm haliyle aradaki 60 fps farkı bariz hissedilir oldu.. :)

Umarım çözüm arayanlara destek olur bu yazı iyi forumlar beyler.

• Selam bende aynı soruya cevap arıyorum ama sendeki olay tamamen 2k monitörden kaynaklı , çünkü monitör 2k aldığın çözünürlük 1080 ve bunu 2k monitörde yayıyor puslu oluyor. Ama bende 1080 var onda da puslu biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.