< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X
-
-
forza 5 oyna işte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok büyük değilim 16 yaşindayim bi de sanayi de çalışıyorum sosyal hayatla uğraşamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen forza 5 oynuyonmu oynuyorsan gamepadle mi direksiyon la mi
ben pc ye yükledim
fakir oldugumdan bendeki gamepadi forza görmedi sildim bende. klavyeyle zati oynanmıyo.
fakira fakira.
sende böyle problem yok aç oyunu mis gibi gamepadle oyna daha ne istiy10?
Sosyalleşmeye gerek yok oyun oynamak daha mantikli
Bana da gökten inmedi çalışıp paramı biriktirerek aldim
Adamsın
Eyw sende
güzel konu takip edilir
-
rdr1 oyna
rdr 1 undead nightmare oyna
rdr2 oyna
ondan sonra konsolu naparsan yap
-
Bomberman online oyna müthiç zevkli şaka yapmıyorum
Rtx 3080li kasam vardi. Series x sonrasi acmadim baya. Aslinda cihaza bi alissan yeter. Konsola alisma sureci diye bisey var. O donemdesin suan
Bende ekran kartım yandığı için kasamı satıp playstation 5 almıştım. Sonrasında baktım oyun fiyatları bir anda zamlandı ve tadım tuzum kalmadı. 2 Haftalık kullanımın üstünden Xbox series x ile takas ettim. Dedim tamam şimdi oldu keyfimi süre bilirim artık. Xbox game pass aldım ve oyun oynamaya başladım. Fakat şöyle bir sorun oldu. Xbox daki tarayıcı bilgisayar gibi işimi görmüyordu film sitelerinde sürekli reklamlar ile uğraş. Yani kısaca bilgisayarın bana verdiği özgürlüğü vermiyordu. Sonra gene gittim xbox u bilgisayar ile takas ettim. Bu sürede durduk yere abidik kubidik masraflar çıktı maalesef. Bilgisayarın sağladığı özgürlüğü hiç bir platform sağlamıyor maalesef. He şu da var bilgisayarı film vs için kullanacak isen al bir tane uygun laptop bağla monitöre. Oyun oynayacağın zaman xbox ile oynarsın film vs izleyeceğin zaman da laptop dan izlersin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X