Şimdi Ara

Xbox series X + 2,5 yıllık GPU + 20 adet oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xbox series X + 2,5 yıllık GPU + 20 adet oyun
    İyi günler. 6 ay kadar önce yurtdışından aldığım series X cihazımı satıyorum. Yanında yaklaşık 2,5 yıllık GPU ve hepsi P1 hesaplarda bulunan 20 oyunuda beraber vermek istiyorum. Ayrı ayrı satıp uğraşmak istemiyorum. İsteyen arkadaş aldıktan sonra oyunların P1 hesaplarını satabilir. Konsolda hiçbir fiziksel hasar bulunmamaktadır. Ortalama günde 1-2 saatten fazla çalışmadı zaten. Kutusu mevcut. Garantisinin bitmesine 6 ay var ( Cihaz Dubai'den alındığı için 1 yıllık garantisi var ). Bursa içi elden teslimat yapabilirim. Şehir dışına istenilen kargo firmasıyla ödeme karşı tarafa ait olmak üzere gönderim sağlayabilirim. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    Fiyat :6.500 TL

Xbox series X + 2,5 yıllık GPU + 20 adet oyun Xbox series X + 2,5 yıllık GPU + 20 adet oyun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kametuze -- 21 Ekim 2021; 23:22:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kametuze kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Telefon ile takas düşünmüyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hâlâ duruyorsa özelden TLF no atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.