Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3998. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sana kim söyledi Microsoft Türkiye’ni ceosu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevabı evet ya da hayır olan bir soru sormuşsunuz, bunlardan biri gelince sizi muhatap alıp cevap verene sarkastik bir üslûpla karşılık vermişsiniz. "Böyle düşünmenizin sebebi nedir?" diye sormak sizi çok kibar gösterir diye mi çekindiniz?
-
Laf anlatmayın hocam, şahsen engelledim gitti.
Stalker’ı Series S’te deneyimleyen oldu mu? Performans sıkıntılıysa 140gb indirmeyeyim boş yere.
Henüz ilk mantıksız eylemde engelleme noktasına gelmedim hocam. Her insanın birden fazla şansı hak ettiğini düşünüyorum. Dilim döndüğünce, mantık çerçevesinde yanlışını anlattım. Burada, imajiner bir ortamda hırpani davranış sergileyen insanlar genelde internetin verdiği temelsiz bir özgüvenle yapıyor. Yüzyüze iletişimde tercih etmeyeceğimiz iletişim yöntemlerini ve kelimeleri kullanmamaya dikkat etmeliyiz.
-
Series X kullanıcısı olarak Reddit'te dolaşırken Series S için 60 FPS'de çalıştığına dair açılmış bir konuda şöyle bir yoruma denk geldim;
Alıntı
metni:Less than 720p resolution, low res textures, low polygon models Standartlarınıza uyar mı bilemiyorum. Atmosferi ile beğenilmiş bir oyunu bu şartlarda oynamayı tercih etmezdim, çok şey kaçırmış olurdum, iyi bir tecrübe olmazdı diye düşünüyorum. Bu yüzden Series X'te de değil, bilgisayarda oynayacağım ben.
-
Off off çözünürlük çok kötüymüş. Teşekkürler hocam birkaç video bakayım bir de.
Cevabı net ise kaynağını verip bilgi verebilir kesin bisey söylemek risktir her zaman arkadaş neye dayanarak kesin cevap verdiğini söylerse bende ona göre cevap yazarım kendisine sanki zorla cevap verdiriyoruz gibi yazmış dikkat ettiyseniz. İndirim gelirse arkadaşa ekstra haber vericem. Neyse iyi forumlar
Buraya sorduğunuzda alacağınız cevap nasıl net olabilir? Herkes kendince, bilgisi ya da düşüncesi çerçevesinde birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Gelen cevaba istinaden verdiğiniz tepki ise şu; "Sana kim söyledi, Microsoft Türkiye CEO'su mu?" Eğer yalnızca o vatandaşın sözüne itimat edecekseniz sorunuzu ona sorsaydınız ya? Ya da sorunuza beklediğiniz cevabın şartlarını da önceden belirleseydiniz.
Onun yerine size cevap veren, sorunuzu muhatap alan tek kişiye bu şekilde yaklaşmayı uygun gördünüz. Ne gerek var? İnşallah gelir ama ben de geleceğini düşünmüyorum bu arada. Yanılmış olmak isterim tabiî.
İyi forumlar.
-
Series S konusunda kötü yorumlar var. Xcloud'ta var. Orada deneyin. Oyunu beğenirseniz indirmeye başlarsınız.
-
Sağ ol hocam. Bakıyorum.
Bu zamana kadar indirime girdiğine hiç şahit olmadım.quote:
Orijinalden alıntı: dimontales
Gamepass’e blackfriday de indirim gelir mi sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satın aldığımız oyunları oynamak için game pass ultimate gerekiyor mu xcloud da?
Teşekkürler hocam
Stalker 2 güncellemesi ,aşırı yavaş iniyor.Herhangi bir sorun mu var oyunun güncellemesinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Kasım 2024; 23:17:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben oynuyorum şuan teknik bir sorun yok ama oyun biraz basit geldi
Basit mi ? Acemi seviyesinde oynuyorsundur zorluk secenegine bakar misin
O anlamda değil silah kullanımı nişan alma vs
👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X