Şimdi Ara

XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU

Merhaba, cihaz 09.02.2021 tarihinde Amazon de üzerinden alınmıştır. Hiçbir sıkıntısı yoktur ve çok fazla kullanılmamıştır. Kutusu ve içeriği eksiksiz olarak verilecektir.2023e kadar garantilidir. Ayrıca bu ay içerisinde vatan bilgisayardan alınmış kontrolcü mevcuttur. Sadece 1 kere kullanılmıştır. Garantilidir. Ayrı ayrı satış ve takas yoktur.

XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU
    XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU
    XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Mart 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Fiyatta pazarlık payı var mı?
  • 6999 a hala pazarlık varmı yazmış utanmadan. Buradaki ölücülerle uğraşma sarı siteden sat, şahsen ben öyle yaptım daha çabuk bulursun alıcı

• Çok yakın bir zamanda (başlığımda mevcut zaten) aynı şekilde satış yaptığım için belki arkadaş bilinçli değildir diye bilgilendirme amaçlı yazdım sizin gibi ölücülerden sakınması adına :)

• snozleberg S kullanıcısına yanıt

Tamamdır, seviye anlaşılmıştır iyi günler dilerim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korhan4045 kullanıcısına yanıt
    Anlaman gerekeni anladığını sanmıyorum. Okadar Zeki olduğunu da sanmıyorum ayrıca. Önündekini ye başkasının önüne karışma. Hadi iyi günler şimdi.
  • korhan4045 kullanıcısına yanıt
    Çakallık yapan sen ve senin gibiler. Sıfır fiyatından yüksek istemek ne oluyor? Doğru çakallık az gelir sen biliyorsun o kelimeyi bence.😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhan4045

Bu mesaj silindi.

hocam burada neyi savunduğunuzu anlamıyorum. Arkadaşın sattığı cihaz yurt dışı bir cihaz zaten türkiye garantilisi vatan bilgisayar da 7.5 K adam yurt dışı ürünü 7K ya satıyor pazarlık payı isteyene de ölücü diyorsunuz. Bence burada siz piyasayı yüksek tutmaya çalışıp fazladan cebinize cukka yapmaya çalışıyorsunuz niyetiniz gün gibi ortada.

• korhan kardeşimi gergin gördüm. aklınca laf sokmalar falan. bu cihaza 7k fazla. bunu dile getirip pazarlık sormak da suç değil.

bu fiyata güncellenir ancak sürekli, ya da bilmeyen birine yazık olur.

• 4800 teklif

• JONSNOWM kullanıcısına yanıt

Yüzyılın ölücüsü ödülünü vermek lazım size XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU 

• burada neler dönmüş hiç bilmiyorum ama fiyat gayet ideal. 10.25 euro haberiniz var mı? 6900bile teklif var fakat bu fiyatın altına inmiyorum satıldığı taktide satılır satılmadığı taktirde satılmaz;) ayrıca yurtdışı cihazı olması, yurtiçi cihazıyla her anlamda bir farkı olmadığı gerçeğini değiştirmez. dileyen tek kollu halini 7500'e vatandan alabilir. ben çift kollu olarak (ikinci kol 1-2 kez kullanıldı) bu fiyata satıyorum. ölücülere satmadığım için kudurmuş durumdalar :D

• JONSNOWM kullanıcısına yanıt

Tertemiz sıyırmışsınız hocam siz :D

• snozleberg S kullanıcısına yanıt

Nasıl nasıl? Cihazı Amazon’dan al bakalım ne kadara alıyorsun :D 645euro şu an 6700 yapıyor ve 800₺ye alınmış kol ile 7000e satıyorum zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.