Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
XBOX SERİES X ÇİFT KOLLU
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Güncel
-
Fiyatta pazarlık payı var mı? -
6999 a hala pazarlık varmı yazmış utanmadan. Buradaki ölücülerle uğraşma sarı siteden sat, şahsen ben öyle yaptım daha çabuk bulursun alıcı
-
Çok yakın bir zamanda (başlığımda mevcut zaten) aynı şekilde satış yaptığım için belki arkadaş bilinçli değildir diye bilgilendirme amaçlı yazdım sizin gibi ölücülerden sakınması adına :)
-
Tamamdır, seviye anlaşılmıştır iyi günler dilerim :)
-
Anlaman gerekeni anladığını sanmıyorum. Okadar Zeki olduğunu da sanmıyorum ayrıca. Önündekini ye başkasının önüne karışma. Hadi iyi günler şimdi. -
Çakallık yapan sen ve senin gibiler. Sıfır fiyatından yüksek istemek ne oluyor? Doğru çakallık az gelir sen biliyorsun o kelimeyi bence.😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: korhan4045
Bu mesaj silindi.hocam burada neyi savunduğunuzu anlamıyorum. Arkadaşın sattığı cihaz yurt dışı bir cihaz zaten türkiye garantilisi vatan bilgisayar da 7.5 K adam yurt dışı ürünü 7K ya satıyor pazarlık payı isteyene de ölücü diyorsunuz. Bence burada siz piyasayı yüksek tutmaya çalışıp fazladan cebinize cukka yapmaya çalışıyorsunuz niyetiniz gün gibi ortada.
-
korhan kardeşimi gergin gördüm. aklınca laf sokmalar falan. bu cihaza 7k fazla. bunu dile getirip pazarlık sormak da suç değil.
bu fiyata güncellenir ancak sürekli, ya da bilmeyen birine yazık olur.
-
4800 teklif
-
Yüzyılın ölücüsü ödülünü vermek lazım size
-
burada neler dönmüş hiç bilmiyorum ama fiyat gayet ideal. 10.25 euro haberiniz var mı? 6900bile teklif var fakat bu fiyatın altına inmiyorum satıldığı taktide satılır satılmadığı taktirde satılmaz;) ayrıca yurtdışı cihazı olması, yurtiçi cihazıyla her anlamda bir farkı olmadığı gerçeğini değiştirmez. dileyen tek kollu halini 7500'e vatandan alabilir. ben çift kollu olarak (ikinci kol 1-2 kez kullanıldı) bu fiyata satıyorum. ölücülere satmadığım için kudurmuş durumdalar :D
-
Tertemiz sıyırmışsınız hocam siz :D
-
Nasıl nasıl? Cihazı Amazon’dan al bakalım ne kadara alıyorsun :D 645euro şu an 6700 yapıyor ve 800₺ye alınmış kol ile 7000e satıyorum zaten
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
korhan kardeşimi gergin gördüm. aklınca laf sokmalar falan. bu cihaza 7k fazla. bunu dile getirip pazarlık sormak da suç değil. bu fiyata güncellenir ancak sürekli, ya da bilmeyen birine yazık olur. |
Benzer içerikler
- true tone neden bozulur
- su ataseven dolandırıcılığı
- abound kullanıcı yorumları
- rositell masaj aleti
- zte zxhn h1601 fiyat
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X