Şimdi Ara

Xbox Series X donanımı detaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan0101

Fazla cu ya gerek yok Sony gibi ocli şekilde gpu 2.2 de çalıştırsalar 15 tflops güce ulaşıyor :D

oraya getiremezler zaten... o türde titreşime silikon transistörler o aralıkta zor dayanır. yakarlar işlemciyi. zaten variable power olayı kelime oyunu. nedense oyun dergileri bunlardan söz etmiyorlar.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt

100 euro yaklaşık 120 dolar

500 euro 600 dolar etiketiyle çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

sonuç bulamadım google aramasında.

variable power muhabbeti üzerine yaptığı açıklama idi. tam olarak hangi query ile aratacağımı çözemedim. yüzlerce sonuç çıkıyor. şimdi okuyamam hepsini tek tek. ama variable power muhabbeti üzerine bu şekilde açıklama yapılmıştı.

Alıntıları Göster

variable rate shading (vrs) olabilir senin dediğin onun %10 ile %30 arası performans kazanımı yapabilceği soyleniyor. xbox'in gucu sabit xcloud ile ilgi bir aciklama yaptiklarini hic hatirlamiyorum.

• Eger bu Donanim bu fiyata cikarsa " Ama exc. oyun yok " diyenleri tekme tokat döverler. cünkü bu konsolu Gaming PC ye parasi yetmeyenler kapis kapis alacaktir. ve ayrica Pc deki basta hile olmak üzere sorunlardan bikanlar. bu nesilde x box klavye ve maus destegine özellikle önem vermeli.

• Güçlü konsol vesselam yalnız çıkışında şöyle bu konsolun gücünü yansıtacak bir oyunla çıkmaması üzücü bir durum satışlara ne düzeyde yansıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

variable rate shading (vrs) olabilir senin dediğin onun %10 ile %30 arası performans kazanımı yapabilceği soyleniyor. xbox'in gucu sabit xcloud ile ilgi bir aciklama yaptiklarini hic hatirlamiyorum.

Alıntıları Göster

yok ... Variable power. 1700 mhz altında çalışmayacak işlemciye 2200 mhz kadar saat atlattırılarak asla stabil çalışmayacak TFLOP değeri için yakıştırılma terim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrensMişkın

100 euro yaklaşık 120 dolar

500 euro 600 dolar etiketiyle çıkabilir

ben ps4 alıcaktım. yanılmıyorsam 399 dolar civarından çıkmıştı ... bende euroya çevirip sevinmiştim 350 euroya alıcam vs diye.

direkt 399 euroya fixlemişlerdi.

bu sebepten amerikada çıkan fiyatın euro karşılığı geçiyor burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Eger bu Donanim bu fiyata cikarsa " Ama exc. oyun yok " diyenleri tekme tokat döverler. cünkü bu konsolu Gaming PC ye parasi yetmeyenler kapis kapis alacaktir. ve ayrica Pc deki basta hile olmak üzere sorunlardan bikanlar. bu nesilde x box klavye ve maus destegine özellikle önem vermeli.

Benimde XBOX a geçme sebebim 1-güçlü donanımı. neredeyse 1500 euroluk makinanın 1/3 i fiyatı.

2 - gamepass olayı

3- hızlı ve sorunsuz ara yüzü

4- kavlye fare desteği.

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt

Olabilir ama şu da var. Dolar baya değer kaybetti. Onun da etkisi olacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Güçlü konsol vesselam yalnız çıkışında şöyle bu konsolun gücünü yansıtacak bir oyunla çıkmaması üzücü bir durum satışlara ne düzeyde yansıyacak

Bir çok oyuna RT desteği gelecek. Foza H 4 mesela. yapımcı RT desteği daha da kaliteli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrensMişkın

Olabilir ama şu da var. Dolar baya değer kaybetti. Onun da etkisi olacaktır diye düşünüyorum

bu konuda ben distributor-lerin taviz vereceğini sanmıyorum. Amazon mesela. o konuda olumlu davranacağını sanmıyorum.

• Ben Xbox One S'in ucuzlamasıyla onu alıcam.Herkes yeni nesil oyunları oynarken ben bir önceki nesli bitircem daha ucuza.İşte buna zeka derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Severus_Snape

Ben Xbox One S'in ucuzlamasıyla onu alıcam.Herkes yeni nesil oyunları oynarken ben bir önceki nesli bitircem daha ucuza.İşte buna zeka derler.

bu da kendi içinde çözüm.

• Tüm zamanların değil gelmiş geçmiş diyelim. Tüm zamanların dediğimizde bundan iyisi gelmeyecek gibi anlaşılıyor.

• Bu kadar övüyorlar sonra halo grafikleri facia, AC 30 fps olunca hiçbir kıymeti kalmıyor. Kağıt üstünde Vega64 de güçlü ama icraat öyle değil

• Abartıldığı kadar güçlü değil. Assasins Creed ve The Medium Xbox Series X'te 30 fps çalışacak. Exclusive oyunu da olmadığı için mucize falan göremeyeceğiz.

• Canavar mübarek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gömme veya gömülü her ne ise işte bu sistemleri seviyorum çünkü
    bilgisayar gibi genişletme seçeneği olupta hiç bir şeyi fiyatından ötürü alamayıp yarım kalan proje gibi yıllarca kullanmak yerine zamanında aldım kullandım demek daha tok bir duydu !

• quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

gömme veya gömülü her ne ise işte bu sistemleri seviyorum çünkü
    bilgisayar gibi genişletme seçeneği olupta hiç bir şeyi fiyatından ötürü alamayıp yarım kalan proje gibi yıllarca kullanmak yerine zamanında aldım kullandım demek daha tok bir duydu !

TF olarak 2080Tİ dengine erişebilen GPUsu var.

işte taktik maktik yok bam bam ... FarCry 6 sadece XBOX SX konsolu üzerinde 4k 60fps ve ray tracing ile ...

• Xbox Series X donanımı detaylandı

Series X in UI sergilenmiş. görünüm olarak pek fark yok ama menü geçişleri arasında daha da hızlandırmalar yapılmış.

takılan buga giren menülerle boğuşanlar XBOX Arayüznün kıymetini daha iyi anlar!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.