Şimdi Ara

XBOX Series X kapanma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Konsolumu 1 hafta önce satın aldım. ilk 2 gün herhangi bir problem yaşamadım. Ancak şuan konsolda kapanma problemi mevcut. Şöyle ki; konsolu açtıktan sonra saatlerce kullanabiliyorum. Bir problem olmuyor. Konsolu kapatıp ertesi gün açtığımda herhangi bir oyunu açana kadar herşey normal ilerliyor. Oyun açtıktan sonraki ilk 10 dakika içerisinde bir anda kapanıyor ve sadece kasanın üstündeki güç düğmesi ile açabiliyorum. Sonrasında ne olursa olsun bu şekilde bir durum olmuyor. Bu durum hiç sekmeden her gün tekrarlanıyor. Benzer durumla karşılaşanınız yada çözüm önerisi olanınız var mı?

• Donanım problemi. Aynı sorunu yaşıyordum servise gönderdim ve yenisi ile değiştirdiler artık kapanma olmuyor. Hemen servise gönderme işlemlerini başlat derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim. Arkadaşla aynı anda satın aldık. Şansıma benim makina böyle çıktı. Bu akşam servise götüreyim en iyisi.

• donanimla alakali sorun olabilir lakin Türkiyenin enerji durumu belli akim bazen gerekli olandan az geliyo anlik olarak ve haliyle bu konsol olsun tv olsun buzdolabi olsun vs fark etmez kapanir onun icin bence pahali esyalarimiza tam ismini unuttum bir alet var bu tür gidip gelmelerde aleti koruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series S Isınma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.