Şimdi Ara

Xbox Series X M.Markt 7359 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24.10.2021 pazar gününe özel 7359'ye düşmüş.

• Yazık günah cidden

Burdaki amazon fırsatından PS4 Pro White Glacier sürümünü 1100 TL'ye almıştım.

Herkesin bütçesine saygım var, ama bu fiyatlar.. cık

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Bunlar şu an iyi fiyat aslında hocam :D Oyun oynamak için konsoldan başka alternatif yok gibi ucuz olarak. Ki o zamana göre neredeyse bütün malların fiyatları arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Ekim 2021; 23:35:11 >
  • bulduren kullanıcısına yanıt

Konsol kullancısı değilim fakat oyun fiyatları işin içine girince neredeyse aynı mantığa gelmiyor mu artık

• Hic dusunmeden alin gecin.
  • Bu no frost x box 'ın optik sürücü de varmış bilmiyordum fiyat artmış bu arada
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

fiyat artmamış üstte banner çıkıyor biraz bekleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: victor66

fiyat artmamış üstte banner çıkıyor biraz bekleyince

Evet sepete atınca düştü 4 taksit gösteriyor neyse hocam ben yatayım elim gidip duruyor :) iyi geceler...
    Anladigim kadariyla 2 yıl garantili (ithalât değil) Ama bu mesajım burada dursun bırakın bir kaç yılı bir kaç aya bu fiyatları arar olacağız sanırım.. inşallah ben yanılırım.
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt

tabi ki arayacağız. bende var yoksa alırdım.

• 7100tl ye aldık.100 tl de bonus geldi.7000 düz hesaba geldi.
  • fat1453 kullanıcısına yanıt

7100e nereden aldınız?

• ultrahasan U kullanıcısına yanıt

Hocam mediamarkdan 250tl ayrıca doğum günü indirimi oldu.7100tl ye geldi.

• fat1453 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam iyi denk gelmiş, güle güle kullanın

• Bu sefer indirim bitti adres satırında en altta doğum günü hanesi var oraya aldığımız günü girsek demek ki 250tl daha düşecekti.
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• zaten bunu kastettim

15 yıldır devamlı konsol alırım, malesef ps5 bile alamadım.

oy verenler düşünsün.

• Series X'in yapabildiklerini önemsemeyip bu paraya çok demek ama pc'de GTA5'i 4k oynamak için 12000TL'ye ekran kartı alanlara şaşırıyorum, oyun ihtiyacını dibine kadar karşılayan bir cihaz üzerine de gamepass, emulator özelliği ve tarayıcıdan pc online oyunlarını oynatmaya kadar geniş yelpazede hizmet veren bir cihaz için çok makul bir fiyat, ben de PS'ciydim ama mevcut ekonomik durumda iki tane exc. oyun için cdsiz ps5'e 8-9bin tl vermek aşırı mantıksız geldi, ne sony'i ne microsoft'u günahım kadar sevmem ama oyun için series ekonomik ve güçlü..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.