< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -10uR- -- 17 Ocak 2024; 13:29:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
XBOX SERİES X/S TV-MONİTÖR-KULAKLIK TAVSİYESİ [ANA KONU] (80. sayfa)
-
-
Herkese selamlar,
Xbox Series S'ten X e geçtiğim için monitörümü yenilemek istiyorum. Çok fazla konu inceledim, bu konuya da baktım, önerilen çoğu monitörlerin satışı sitelerde kapanmış ya da bitmiş.
Piyasada güncel monitörleri takip de edemiyorum maalesef, çok fazla seçenek var pek bir bilgim de yok açıkcası.
Almak istediğim monitör özellikleri aşağıdaki gibi olsa benim için yeterlidir:
-2k
-Freesync
-IPS
-Minimum 144HZ
-Minimum 27 inch
Bütçe sınırım 15k. Tavsiyelere açığım, şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
Xbox series için ve iPhone uyumlu kablosuz kulaklık arıyorum tavsiyesi olan var mıdır
Razer Kaira for Xbox karşıma çıktı fakat mikrofonu sökülüyor mu tam anlayamadım ve bu model biraz eski sanırım çok fazla bir inceleme bulamadım
-
Xbox için kulak içi yada normal kulaklık olarak uygun fiyatlı model tavsiye var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, ucuz yollu sayılabilecek oyuncu kulaklığı olarak ne önerirsiniz? Bugün bir mağazada rampage marka bir kulaklık gördüm, kutusunu incelerken 7.1 sadece windows 10 ‘da kullanılabilir gibi bir ibare vardı. Bu tür detaylar oluyor mu ya da hepsinde mi böyle neye dikkat etmek lazım? Teşekkür ederim. Series s için soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox için üretilmiş özel seri 2 ay önce aldım çok memnunum series x de kullanıyorum 2.500 tl almıştım zamı yemiş malesef yorumları iyi oku iyi kulaklık dolby atmos sertifikası var konsol dan uyhulamasını indirip 42 tl alıyorsun kulaklık dolby atmos oyunların da çağ atlıyor sadece xbox konsolların da kullanılıyor için den usb dongle falan çıkmıyor konsolla eşliyorsun okadar
https://www.hepsiburada.com/corsair-hs75-xb-wireless-kablosuz-mikrofonlu-xbox-oyuncu-kulakligi-ca-9011222-eu-p-HBCV00005VQZW6?ftid=ng08g1voebma7yep&magaza=Hyrox+Bili%C5%9Fim&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim sağ olun, bu kadar çıkmayı düşünmüyorum bütçe olarak, sanırım steelseries nova 1 modelini alacağım, işimi görür diye düşünüyorum
Amerikadan bir kulaklık alacağım. Xbox series x konsolum için. Şu an hali hazırda steel series arctis 1 wireless modelinni kullanıyorum. Pek memnun değilim. 200 dolar civarı önerinşz olur mu ?
corsair hs75 xb kullan arkadaşlar benim kulaklık pedler soyulmaya başladı bunun için nasıl çözüm buldunuz şimdiden teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Series S aldım.Evimde olan monitör FullHD çözünürlüğe sahip TN panel bi monitör.
Bu linkteki monitör nasıl sizce sadace oyun oynamak için değil video ve film izlemek içinde işimi görür mü?
trendyol.comGAME ON Gameon Gop28uhd144ıps 28" 4k Uhd, 144hz, 0,5ms, Hdmı 2.1 Oyun Monitörü (PS5 DESTEĞİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/game-on/gameon-gop28uhd144ips-28-4k-uhd-144hz-0-5ms-hdmi-2-1-oyun-monitoru-ps5-destegi-p-776209966?boutiqueId=61&merchantId=105919
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X