Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (666. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan perakende satılması gereken fiyat 8-8.5 aralığı bunun üzeri fahiş kar marjıdır

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Evet hâlâ 12-13'lerde geziyor. Mediamarkt-Vatan Pc bunları şikayet edebileceğimiz bir kurum var mıdır? Microsofta ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 23 Aralık 2021; 16:56:46 >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Alo 175 ticaret bakanlığına bağlı

Stokların nezaman girdiğini bilsem tam fiyat tahmininde bulunabilirim , Ps tarafı fiyat ile ilgili açıklama yapmış , onlar ithalat tarafında tam mekanizma uygulayabiliyorlar , Sony ithalatı kendi yapıyor , Ms bildiğim kadarı ile distribütörlükle getiriyor , Devlet ithalat beyannamesinin kapandığı gün gelen malı mb kuruna göre vergilendiriyor , bu ürünlerde msrp fiyatından Tr ye girmiyor , amazon bile vergisiz fiyatı baz alıp gönderiyor sana , acayip şekilde kar marjı dönüyor , hele kur düşükken yapılan ithalatlarda

Her distribütörde fiyat farklı şu an bu bile çakallık peşinde olduklarının kanıtı bence. Nethouse 16 bin mediamarkt ve teknosa 13 bin vatan 11 binden satıyor şu an hepsini düz yazdım küsüratları var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Nethouse N11'de 9700 küsüre satıyor.

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde 16 bin

• Sarı site üzerinde 10-13 bin tl arası yazanlar, 9-10 bin tl bandına indirmişler fiyatları. Kimse 1 yıl yada daha az garantisi kalan cihazı bu rakamlara almaz diye düşünüyorum!

• 7500den sepete atıp sepette 7650 oldu diye almamıştım. inanılmaz pişmanım 8k olduğu an alacağım. takipteyim. denk gelen olursa yazabilir.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    1 ay da kalsa 8bine düşmez bu kurda.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

inşallah siz haklı çıkarsınız

xbox ta tek distribütör index bilgisayar, malzemeyi onlar çekiyordur , fiyat tavsiyesi yapan microsoft Tr dir , fiyat belirleyen index , perakendecilerde büyük küçük teknoloji mağazaları , distrübütör fiyat çıkışı adet ve ödemeye göre değişkenlik gösterir ama çok uçuk farklar olacağını sanmıyorum , parelel ithalatçılar zaten sıkıntılı , ms istese bunları engelleyebilir , fiyat baremi paralel ithalat yapanlar için kendi insiyatifinde , heleki çâkallık , hatta ben buna hırsızlık diyorum , yarı fatura yapıp çeken varsa yüzde 90 oranında para kazanıyorlardır.

1 senedir bu konu ile Ticaret bakanlığı ile yazışıyorum herhangi bir netice yok , hatta umursamıyorlar bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konsollar bölümünde Sıfır Series S var 4500 tl kapalı kutu.

Ayrıca hala ps5 lere 10 000 üstü istiyorlar 11 12000, ocaktan sonra nasıl düşüyor fiyatlar bak.. 😀😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 23 Aralık 2021; 21:45:20 >
  • amazon fr de 5100 tl ye geliyor xsx stok var şuan
    https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B09HSJP6FH/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&psc=1&th=1

alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 23 Aralık 2021; 21:52:37 >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Utkan , xbox tarafında çakallık çok , ps tarafı karaborsa , sony yeteri kadar konsol çekemiyor dolaylı olarak stok sıkıntısından dolayı fiyatlar tavan

• amazon uk de series x stoğu var Tr ye gönderim kapalı

• alpercck kullanıcısına yanıt

Yine Nethouse'un Hepsiburada sayfasından 10 küsur'a alacaktım. Sizin mesajınızı görünce buraya girdim. Benzer bir fiyat fakat 300 de sepette düşünce 9.740 gibi bir fiyata geldi. Ben düşeceğini düşünüyorum -inşallah düşer- fakat buradan almak da yükselmesi riskine karşı bir önlem diyelim.

Pazar akşamı 13.200 TL'den Teknosa'dan almıştım. Bu akşam iade edip buradan tekrar sipariş geçtim.

• mustafaodkem kullanıcısına yanıt

kutusunu açmışmıydınız hocam iadeyi kabul ettiler?

• Arkadaslar konsollarda taksit sayisi maksimum 4 mü sitelerde 4 un uzerinde taksit yapan yer bulamadim 12 taksit satan yer var mi? Ya da almamin bir yolu var mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.