< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 24 Aralık 2021; 0:59:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (667. sayfa)
-
-
Hocam aynı şeyleri yaşamısız... Teknosadan 13199 TLye aldım sonra kargoya verdiler kur o arada düştü bende kargo bana ulaşmadan iptal ettim siparişi... Dün n11 nethouse da 10699 tlye yine sipariş verdim kargoya verilmeden son anda siteye yine baktım bu sefer de 9700e düşmüş yine iptal ettim.. Tekrar para iade olunca bu fiyattan sipariş verdim... Eminim düşer fiyat... 8000leri görecek gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 24 Aralık 2021; 1:0:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazonda çalışan arkadaş vardı yılbaşına doğru stok girecek diyordu onu konuya davet ediyoruz tahminleri vardır :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) 5.114,00 TL yerine 4.864,99 TL www.n11.comMicrosoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/microsoft-xbox-series-s-512-gb-ssd-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-2024889?magaza=flytechnology
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayır, açmamıştım :)
Şans aslında. Cumartesi günü projeksiyon perdesini ve projeksiyon makinesini (1 sene sonra) monte ettirmiştim. O yüzden baya da heyecanlıydım ortalığı toparlayıp makineleri kurmaya.
Pazar günü de biraz doğaçlama gelişti, baktım dolar gittikçe yükseliyor, sinirlerim bozuldu gittim aldım bir tane Xbox.
Ama eve çok geç geldim, sonra yoğunluk vs. derken kuramadım. Pazartesi de çok yoğundu. Salı gündüz kuracaktım, pazartesi kur düştü. Öyle olunca ben de açmayıp bekledim. Salı, çarşamba derken düşüşler başladı.
Dün akşam götürdüm, önce 'başka bir şubeden almışsınız, biz sadece değişim kartı verebiliriz' dediler.
Ben '11.150 civarına satılıyor internette. Eğer inisiyatif kullanıp aradaki fark kadar joystick vs. ile kapatabilecekseniz veya hediye kartı verecekseniz hiç iade etmeyeyim' dedim. Kabul etmediler. Sonra birilerini aradılar ve olduğunu öğrendiler.
İyi ki o durumu kabul etmemişler, çünkü eve gelince @alpercck (mesajı yazmamın sebebi size teşekkür etmekti, dalgınlıkla teşekkür etmeden bitirmişim) sayesinde 9700 civarı bir paraya alabildim.
-
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Güle güle kullanın.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 24 Aralık 2021; 16:23:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Amazon.co./UK/NL/IT stoklarına Series X giriş yaptı ancak ülke dışına satışlar karaborsacıları engellemek için engellendi. Fiyat 450 Pound (7.045 TL) olarak belirlendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImTheLeqend -- 24 Aralık 2021; 18:36:15 > -
vergi dahilmi o paraya tr nin gümrük postalama ıvır kıvır vergileri onlar hariçse onlar dahil 8000 i geçicektir
-
hariç, onun üzerine gümrük vergisi ve kargo masrafı var
-
stoklar bitmiş görünüyor.
-
Ozaman mantığı kalmıyormi bide milletle yarısa giricen ucıza alıyom diye bekle bekle kafayı kırmaktansa tr den al daha iyi taksitli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle dostum , Tr de azda olsa taksit seçeneğide var
-
Aynen kaan zaten series x ler 10 bine kadar düştü eger dovizde düşüş devam ederse dahada düşer bakalım ama çom kelepir e gelmiyorsa milletle yarısa girmeye deymez
Aynen sabah amazon.fr de series vardı fortnite bundle olan oda 5300 civarına geliyordu
-
5300 series s e verilmez artık tr deki cihazlar daha ucuz s olarak
-
Microsoft Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) www.n11.comMicrosoft Xbox Series X 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/microsoft-xbox-series-x-1-tb-ssd-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-2023649?magaza=flytechnology
Sepette 9289,00 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X